KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Rotschild, és a Malaysia Airline MH370 eltűnése – Lézer fegyverrel lőtték le a gépet?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Lezer.fegyverAz EcologyNews.com oldalán Leuren Moret, az irányított sugárzások energia-szakértője szerint 2014.márqcius 8.-án „eltűnt” Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le.Folyamatos dezinformációs vonalat működtettek a repülőgép útjáról elterelő hadműveletként, a mainstream média és az amerikai haditengerészet (US Navy) közreműködésével.

Március 6. 2014 US Navy Video Laser Fegyverek rendszer

[youtube=http://youtu.be/Px87SP01eKw]

Fals flag hadművelet-de miért?

1./A válasz kettős, hogy Putyin előtt demonstrálni tudják legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerüket, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre.

2./Leuren Moret szerint Rotschild szabadalmi átverését így tudta megvalósítani, hogy a repülőgépen utazó Freescale Semiconductor cégben dolgozó munkatársait likvidálja, akik ezen a repülőgépen konferenciára utaztak Pekingbe. Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik a lelőtt repülőgépen utaztak:

Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),
A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át.”Életben maradt” ugye a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az ominózus, lelőtt repülőgépen. Kérdés: -ki a tulajdonosa a Freescale Semiconduktor cégnek? Válasz: Jacob Rotschild ! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon és bevétel teljes mértékben ! Itt az indíték a repülőgép lelövésére – mind a négy kínai szabadalmi tulajdonos likvidálásával.

A szabadalom tulajdonosa a bevételt átruházhatja az örökösökre abban az esetben, ha a szabadalmat már jóváhagyták. Amikor a repülőgép még nem „tűnt el”, akkor még a szabadalmat nem hagyták jóvá, csak azután, miután a „sikeres hadművelet” véget ért, az összes utas -köztük a másik 4 kínai szabadalom tulajdonos- halálával. Mr. Rothschild így 100%-ban a szabadalom tulajdonosa, a másik 4 szabadalom tulajdonosainak halálával. Rohadék, mocskos, undorító, közönséges bűnöző, akinek 100 halál is kevés lenne életében elkövetett gazemberségeiért. Szinte biztos, hogy az olajlobbi mocskos keze is benne volt a bűntényben, mert így az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

http://exopolitic…al-ve.html
http://2012thebig…nts-greed/

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Rotschild, és a Malaysia Airline MH370 eltűnése – Lézer fegyverrel lőtték le a gépet?

 1. A korabeli nyilas propagandisták tanulhattak volna a Rotschildozó fudeszista képviselőtől és a jelen cikk szerzőjétől, bár mióta a WTC lerombolásának bűntették is tucatnyi „szakértő” köztük a mindent tudó, sőt mindent jobban szaniszló ferike ex moszkvai ösztöndíjas ex kommancs…azóta kétség nincs hasonló körökben. Annyi mindössze a probléma, hogy a nyilasok a JOBBIK elődei legelszántabb ellenfele az a Horthy Miklós kormányzó volt, akinek a JOBBIK előszeretettel állítína időnként lovas szobrot…:)
  kitartás fijug!
  Káldi József

  1. „Káldi úr”! Szíveskedjék a magyar helyesírásnak megfelelően a személyneveket nagybetűvel kezdeni. Ha nem értené, szívesen segítek. Tehát helyesen: Szaniszló Ferenc. Valószínűnek tartom, hogy nem ismeri, különben nem nyilatkozna így róla. Kiváló szakember és az is volt már a nyolcvanas években, Chrudinák Alajos vezetése alatt. Hogy Moszkvában tanult? Még mindig jobb, mint az itteniek, akik az egri Ho Si Minhbe csak a diplomájukért mentek be, vagy olyan bányamérnöki diplomát csíptek meg – felvételi vizsga mellőzésével -, hogy bányát még képen sem láttak. Őket viszont annál többször lehet látni ma is – a képernyőn.
   Anna

  2. Káldi József/Mara Tomi! A nyilasozása már már klinikai eset. Ami nem a magukfajták véleménye, az mind nácifasisztarasszistaantiszemita.
   Hiába rotyog önben a gyűlölet, hiába fojtana meg minden gondolkodó embert egy kanál vízben, az igazság mindig győz. Egyre több ember ismeri fel a valódi terrorállamot, az igazi fasizmust, az igazi apartheidet. „Viselj háborút megtévesztéssel!”
   Ha meg a hírkommandójuk fizetett és hivatásos hozzászólója, nem árt, ha rendesen megtanulja a gazdanép nyelvét – persze, ha van hozzá tehetsége.
   Nagy Péter

  3. Nagy marha vagy te káldi józsef.(direkt kis betűvel írtam mer ez a lúzer ennyit ér).Sztem. te nem vagy Magyar csak némileg tudsz magyarul.
   Zoltán

  1. Ne nézzük le a tömegeket kedves Péter, hiszen mi sem állunk fölöttük, azt fogyasztjuk a hírekből amit elénk tesznek. A „háttérhatalom” a magára egy kicsit adó szalon antiszemiták zsidózása kiélésének formája, de ettől még ostobaság. Egyik jellemzője, hogy a Romanovok család és a Rockefellerek…egyike sem zsidó a Romanovok pravoszlávok Rockefelerék baptisták mióta a világ világ, de ki foglalkozik ezzel ha megjelent a kurucinfoson, a neonáci orákulomok egyikén?
   A WTC az USA saját maga elleni merényletének beállítani a szaniszló feri félék agymenése, és lám nem lehet akkora butaságot leírni amelyet el ne hinnének. Ez az oka, hogy annyi idiótából lehet politikus.http://www.dehir.hu/velemeny/911-tiz-eve-romboltak-le-az-ikertornyokat/2011/09/11/ No és persze nem maradt el: ” 4 000 zsidónak szóltak, hogy ne menjen be aznap dolgozni…” És azóta is hallgat mind a 4 000…

   1. Nem nézem le a tömegeket kedves Káldi. Ne a hivatkozott anyag címével tessék vitatkozni, hanem a tartalmával. Hozzá teheti még ezt is:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ll_-uE4uYw8
    Itt a vitát ne velem, Drábik urral szíveskedjék lefolytatni és megköszönjük, ha az eredményről értesít minket.
    A WTC ügyben sajnos ki kell ábrándítsam. Az ismeretségi körömben van, akinek szóltak és nem is csinált titkot belőle.
    Péter

   2. A cionista és a zsidó nem ugyan az, legalább is az esetek döntő többségében nem. A nagyobbik baj a cionizmussal van. És ide bizony besorolhatók a Rockefeller, Rothschild családok.

   3. https://www.youtube.com/watch?v=zcYfyKnjuD8
    csak ugy megjegyzem, ez azzal foglalkozik, miképp tudták a tornyokat porrá váltani? Atombombákkal! Hallgad meg amit mond.
    Különben az én véleményem, korábban a két torony a két világot szimbolizálta, a mai egy torony az ök egy világát, ahol már csak ök uralkodnak. Mi meg még meg is csodáljuk azt!!!

 2. Mr. Kaldi mi a jo fenét akar itt mondani? Nem lehetne tisztabban kifejezni azt, ami a fejében motoszkal?
  Kit nyilasoz itt maga?
  Soha ekkora vilagcirkusz nem volt még repülögép eltünésekor. Nyugaton-keleten mindennap a tv-hiradok tele voltak ezzel mar hetek ota. Végig tudtam, hogy valami nagyon büdös van a dologban. Ha a vilag médiaja ilyen buta modon titkolozik, akkor természetesen labrakelnek az elméletek.
  Ilyen megszünni nem akaro elméletek lattak napvilagot, amikor allitolag zsido megrendelésre az oroszok lelöttek Korea fölött egy a légterületükbe betévedt utasszallito repülögépet. Abban pl. a legbefolyasosabb amerikai antiszemita szervezet vezetösége utazott.

  1. Bocsánat, ha érthetelen voltam, meg kéne kérnie valakit aki jó szövegértelmezésben, de legalább is jobb. Mit nyilasozok? Az itteni beírásokat, Önnek mi a sértő ebben? Tudna olyasmit írni amelyet a nyilasok csináltak és Önnek nem tetszett? Érdeklődéssel várom válaszát, ha csak ki nem törlődik..
   Állítólag zsidó megrendelésre ..lőtték le. Annyi állítólag volt a múlt évszázadban, ne szaporítsuk hát. Maradjunk a tényeknél, az is elég szégyen.
   Káldi József

 3. Kétségtelen, hogy számos tapló vegetál és veri a nyálát ebben a gyarmati sorba taszított országban akik nem tanultak történelmet csak antimagyar kommunista ideológiát.
  Loviaguin Alexcander

  1. Valóban, és ez az első eset, hogy egyetértek Önnel kedves Lovagina Alexander!
   Pl ha vissza olvasná korábbi írásait nagyon meglepődne…. de azért ha komolyan vesszük amit írt..szívesen megmérkőznék Önnel a XX. század Kelet -európai országok történelméből…ez a szakterületem ugyanis, és a sors megkímélt attól…hogy ezeket az ismerteket a kommunista diktatúrha alatt Magyarországon szerezzem meg…
   Tisztelettel:
   Káldi József

  1. Természetesen! Már csak ilyen az emberi természet.
   És egy állam meg is tudja szervezni saját maga ellen…és azóta is csak néhány hibbantnak sikerül lelepleznie…:)
   Káldi József

 4. Ez nagyon ütős cikk! Gratulálok Nifadmin! Lassan összeáll a kép, hiszen Izrael is nemrégiben újította arzenálját új tipusú lézerfegyverekkel.
  Anna

  1. Ugyan már kedves Anna nehogy azt állítsa, hogy mindezt a tiszaeszlári vérvád, és a Luzsénszkí /Rohling féle hamisítvány óta nem tudott a zsidókról…? 🙂
   Káldi József

   1. Ugyan már kedves „Káldi úr”! Figyelem magát. Már kora reggel is itt leskelődik, hogy a napi lelki orgazmusára szert tegyen. De vigyázzon, mert a maga korában, már a jóból is megárt a sok!
    Anna

 5. Maradjunk annyiban, hogy ez már beteges… Ha bármelyikünk valamiféle szerződést köt, annak a részletei kifelé nem publikusak. De Leuren Moret szerint (mert ő valahonnan tudja a tutit)… Ez a színvonal borzalmas! Az egész csak arra jó, hogy a cikk végén lehessen egy jót zsidózni (a változatosság kedvéért)! Egészségükre!

 6. Most néztem végig, ezt az érdekes filmet:
  Madagaszkár, 2012 és az Új Világrend
  https://www.youtube.com/watch?v=f9GLJH6nUMo
  https://www.youtube.com/watch?v=9CBoe9jd24E
  https://www.youtube.com/watch?v=5Wrs7lpu5Zk
  https://www.youtube.com/watch?v=h0zvnwB-tIM
  https://www.youtube.com/watch?v=H8HSppxtadI
  https://www.youtube.com/watch?v=8CUsbyGkkRA
  https://www.youtube.com/watch?v=qVpbUedN6lw
  https://www.youtube.com/watch?v=28TafolU8do
  ​Nézze meg mindenki amíg nem törlik!, (természetesen a a liberális szólás szabadság jegyében).
  Káldi „úrnak” és a hasonló beállítottságú alul tájékozottnak kötelező tananyag.
  Hagymási Zsuzsanna

 7. Engem személy szerint érdekelne a maláj gép esete, de ez a cikk, a hozzászólások, meg ez az egész honlap egy…. nem is tudom…. Lefagytam. A cikk írója nagyon keveset tud az esetről és minden bizonnyal skizofrén. (nem fejtem ki mire gondolok, úgy érzem nincs kinek).A kommentek meg egyszerűen nem kapcsolódnak a cikkhez. Itt valami nagyon nem ok… Léptem is….

  1. Tisztelt Szil! A felesleges cikizése helyett olvasson szaklapot, ha ilyen jellegű igénye van. Figyelmébe ajánlom az Aranysast, ahelyett, hogy itt mindent és mindenkit leócsárol. De nem ártana előtte elolvasni, hogy ez az oldal NEMZETI INTERNETFIGYELŐ!
   Anna

 8. Káldi József, egy cionista provokátor, akit ide küldtek hülyeségeket írni. Bármit ír ezen túl, mindenki hagyja Káldi József miden megnyilvánulását figyelmen kívül, mert rengeteg tiszta energiát köt le a Sátán mocskolódása. Neki a „Hetek” fórumán van a genetikailag bérelt helye, de most itt kapott feladatot. Tanuljunk a zsidóktól, s aki a halált terjeszti, arra mi mondjuk ki a teljes feledés és semmibe vevés átkát.
  Aláírás: Varga Łászló

  1. El tetszettek felejteni….
   A korábban Káldi József néven (is) író személy, akit,szintén korábban, még a lap szerkesztői is figyelmeztettek már ~ Fispán Géza (Debrecen).
   Most itt „kampányol”.
   Ami a cikk tartalmát illeti, rajta voltak-e a gépen a cikkben név szerint felsorolt személyek? Igen, vagy nem?
   Rajta volt-e az a 20 mérnök a gépen, igen, vagy nem?
   Kinek „jött jól” az ő haláluk?
   A Telekiek….

  1. Tele külön-külön valós információkkal, mind alá is támasztva linkekkel, ahogy azt kell, de a kapcsolat az információ morzsák között csak nem áll egésszé.
   Valóban említik Jacob Rothschildet, mint nemzetközi tanácsadó testületi tagot, annak a Blackstone nevű befektetési társaságnak a honlapján, ami az egyik részvényese az említett Freescale Semiconductor vállalatnak.
   Az utaslistán, amire hivatkozik, a Malaysian Airlines weboldalán is leellenőrizhető, nincsenek rajta ezek a „szabadalom tulajdonosok”.
   Maga a szabadalom tényleg létezik, továbbá a dátum és a nevek is stimmelnek, de mégsincs semmi köze ehhez az esethez, ugyanis ezek az emberek ott sem voltak az utaslistán, sem a többi 20 alkalmazott a cégtől, tehát ők biztos, hogy nem haltak meg. A szabadalaom pedig teljesen másról szól.
   És ez csak egy a sok összeesküvés közül.
   Tehát lehet, hogy valakik el akarnak tüntetni valakiket, vagy erőt demonstrálnak, de ez a szabadalmi kavaras hazugság, s szándékosan félrevezető!
   A fősodrású média totális hazugsága mellett, az alternatív oldalaknak tartani kéne a színvonalat!
   Szívekben megtisztulni! gyűlöletre nem válasz a gyűl-ölet, hiszen csak a szer-etet.

 9. Kicsit utána néztem a cikk eredetének, aminek az alapja egy „interneten keringő üzenet”.
  Tele külön-külön valós információkkal, mind alá is támasztva linkekkel, ahogy azt kell, de a kapcsolat az információ morzsák között csak nem áll egésszé.
  Valóban említik Jacob Rothschildet, mint nemzetközi tanácsadó testületi tagot, annak a Blackstone nevű befektetési társaságnak a honlapján, ami az egyik részvényese az említett Freescale Semiconductor vállalatnak.
  Az utaslistán, amire hivatkozik, a Malaysian Airlines weboldalán is leellenőrizhető, nincsenek rajta ezek a „szabadalom tulajdonosok”.
  Maga a szabadalom tényleg létezik, továbbá a dátum és a nevek is stimmelnek, de mégsincs semmi köze ehhez az esethez, ugyanis ezek az emberek ott sem voltak az utaslistán, sem a többi 20 alkalmazott a cégtől, tehát ők biztos, hogy nem haltak meg.
  És ez csak egy a sok összeesküvés közül.
  Tehát lehet, hogy valakik el akarnak tüntetni valakiket, vagy erőt demonstrálnak, de ez a szabadalmi kavaras hazugság, s szándékosan félrevezető!
  A fősodrású média totális hazugsága mellett, az alternatív oldalaknak tartani kéne a színvonalat!
  Szívekben megtisztulni! gyűlöletre nem válasz a gyűl-ölet, hiszen csak a szer-etet.

 10. Tele külön-külön valós információkkal, mind alá is támasztva linkekkel, ahogy azt kell, de a kapcsolat az információ morzsák között csak nem áll egésszé.
  Valóban említik Jacob Rothschildet, mint nemzetközi tanácsadó testületi tagot, annak a Blackstone nevű befektetési társaságnak a honlapján, ami az egyik részvényese az említett Freescale Semiconductor vállalatnak.
  Az utaslistán, amire hivatkozik, a Malaysian Airlines weboldalán is leellenőrizhető, nincsenek rajta ezek a „szabadalom tulajdonosok”.
  Maga a szabadalom tényleg létezik, továbbá a dátum és a nevek is stimmelnek, de mégsincs semmi köze ehhez az esethez, ugyanis ezek az emberek ott sem voltak az utaslistán, sem a többi 20 alkalmazott a cégtől, tehát ők biztos, hogy nem haltak meg. A szabadalaom pedig teljesen másról szól.
  És ez csak egy a sok összeesküvés közül.
  Tehát lehet, hogy valakik el akarnak tüntetni valakiket, vagy erőt demonstrálnak, de ez a szabadalmi kavaras hazugság, s szándékosan félrevezető!
  A fősodrású média totális hazugsága mellett, az alternatív oldalaknak tartani kéne a színvonalat!
  Szívekben megtisztulni! gyűlöletre nem válasz a gyűl-ölet, hiszen csak a szer-etet.

 11. szerintem az okos Drábiknak ezt kellene elösször meghallgatnia mielött kinyissa a száját: https://www.youtube.com/watch?v=z_qVzlAPGw8
  szerintem a Drábik okossan „vezet, irányit” bennünket. Sok mindent kimond, de a végéne mégse mondja el azt, amivel teljessen megérthetö lenne a történések, események.
  Na ezen adásban se emlitették meg Johann Andreas Eisenmenger: Entdecktes Judentum 1700-as beli könyvét. E nélkül minden mellébeszélés. Tisztelettel neki!

 12. gondolom csónaknál nagyobb tárgyra lehet telepíteni azt a csodafegyvert. és senki sem látta azt a hajócskát arrafelé.akkor miről lőttek?

 13. robi tobi azt írja, hogy atombombákkal tudták lerombolni a WTC tornyokat. fogalma nincs az atomtámadás hatásairól, valódiságáról és következményeiről. Talán nézzen meg pár képet Hirosímáról vagy Nagaszakiról ahol ténylegesen atombombát használtak. Tényleg ennyire lököttnek kell lenni egyeseknek, hogy ekkora blődséget állítsanak mint robi tobi? ha ott atombombák robbantak volna akkor fél New York romhalmaz lenne és több millió áldozat. ma már meg tele lennének koraszülött stb. gyerekekkel arrafelé. Mint japánban anno. Nem kell minden hülyeséget elhinni .

 14. Káldi-úr!
  Ködöt akar okozni – az lehet. Azt én is tudom sajnálni, akinek mégis fejtörést okoz.
  Egy hős veszett el önben… derekasan állja a pofonokat.
  Cinizmusából már csak egy „o”-betű hiányzik – valóságához.
  Óvatosan a szar-kavarással – mi nem kívánjuk, hogy alámerüljön – de nagyon lelkes, annyi biztos!
  Kiss Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük