KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes és a románok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Válasz Frank Freedman, 2015/12/02 – 17:18kor a NIF-en feltett KÉRDÉSÉRE, ill. MEGJEGYZÉSÉRE. A megjegyzés szerint Rogozin, orosz miniszterelnök helyettes, vadászgéppel repülne át Románián.

Pontosítanom kell! Rogozin nem vadászgépet mondott, hanem stratégiai bombázót! Stratégiai bombázókként Oroszországban, hadrendben még mindig a TU 160-asok vannak. Ezek 4 darab nagy hatóerejű atombombát (fissziós) vagy hidrogénbombát (fúziós) tudnak magukkal vinni. Egy ilyen repülőgéppel be lehet repülni bármelyik ország területére. Amennyiben az illető pilótának és társainak nincsenek biztos károkozási szándékai, akkor ezeket senki sem meri lelőni a saját területe fölött. Ezt a gépet TU 160-asnak nevezik, és mindig vadászgépek raja kíséri őket.

A linken lévő cikkben röviden bemutatom a fejlesztés alatt álló új stratégiai bombázót is, mely láthatatlan lesz a NATO radarok számára:

Az atomháború kitörésének előjeleiről

A miniszterelnökhelyettes villámháborút is emlegetett Románia ellen, és meggyőződését fejezte ki arról, hogy Romániát az orosz haderő 30 percen belül térdre kényszeríti!

Rogozin miniszterelnök-helyettesként felelős a hadseregért!

Dühét az váltotta ki, hogy amikor Ukrajnát kerülve Transznisztriába (Dnyeszteren Túli Köztársaságba) szándékozott repülni, akkor a Fekete Tengeren volt kénytelen átrepülni, érintve a mai Romániát, berepülve Moldáviába, ahol Chisinauban le kellett volna szálljon. Ugyanis a Dnyeszteren Túli Köztársaságban időközben szavaztak az Oroszországhoz való csatlakozásról és ezeket a szavazó cédulákat akarta Rogozin elhozni. A románok vadászgépekkel akadályozták Rogozin berepülését egész addig, amig súlyos fenyegetések hangzottak el orosz részről.

A villámháborúval való fenyegetéshez úgy juttatták el Rogozint a románok, hogy visszafele jövet a Chisinau-i reptéren elkobozták tőle a szavazócédulákat és több óráig, keresztülhágva minden nemzetközi diplomáciai előírást, ott várakoztatták Rogozint és csapatát, átkutatták a csomagjaikat és el is kobozták azt, ami nekik, a románoknak, kellett, vagyis a szavazó cédulákat.

TU 160-as orosz stratégiai bombázó adatai (sajnos csak német nyelven)
TU 160-as orosz stratégiai bombázó adatai (sajnos csak német nyelven; kinagyításhoz katt a képre)

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István

Zürich – Erdőszentgyörgy

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes és a románok

  1. Nahát ezek a talpas románok , elképesztőek tudnak lenni a hazugságaikkal együtt, Eljön ezek szerint az az idő amikor a valóság kérdőre vonja az alapozatlan árulásaikat , gyűlölködéseiket , főleg a magyarok ellen elkövetett gyilkosságokat , a vasgárda idején -micsoda egy népség ??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük