KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Res iudicata – 2006 ősze: ítélt dolog

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elkészült az a film, amelyben immár jogerős ítéletek, illetve ügyészségi határozatok bizonyosságával – s az adott ügyben érintett áldozatok, jogsértettek beszámolóival és fényképekkel, videorészletekkel – összefoglalóan mutatja be a 2006-os őszi állami terrort. Egyre aktuálisabb ez az anyag, mert a szemkilövetők rettentően elszemtelenedtek, s minden erővel tagadják, bagatellizálják, illetve rosszabb esetben igazolják a 2006-os törvénysértéseket, brutalitásokat.

[youtube=http://youtu.be/G0YfISi_rYs]

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:   2006. október 23. – A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete kéri a rendőrség videófelvételeit

2 thoughts on “Res iudicata – 2006 ősze: ítélt dolog

 1. Nevetséges halandzsa.

  A nyilvánosságra hozott, 80 évre titkosított jegyzőkönyvek szerint a „szemkilövetések” közben összehívott parlamenti válságstáb tanácskozásán Fidesz nevében Nyitray András a gumilövedékek helyett éles lövedékek használatát követelte, miközben a saját Hír-tévéjükön a gumilövedékek miatt sopánkodtak. Ezt akkor minden újság lehozta és utána néma kussolás ( http://www.youtube.com/watch?v=nauxXFj5kWE ).
  Pedig ha Orbánékra hallgat Gyurcsány, akkor nem szemkilövetés lett volna, hanem fejlövés és tömeges mészárlás. Vajon miért kussolnak ma erről ezek a Jobbikhoz kötődő „igazságosztók” is? Miért falaznak Orbánéknak, akik önös érdekből vérfürdőt akartak, amit aztán rákenhettek volna a „gonosz” Gyurcsányra? Ez az a kibaszott nagy hazafiság? Ez színtiszta sunyiság, falazás egy hatalommániás elmebetegnek, akinek 2006 őszén (is) a „minél rosszabb, nekem annál jobb” volt a politikája.

  Ennyit a nagy jobbos jogvédőkről, meg a kurva nagy igazságaikról.

  aranyapa

  1. Kedves aranyapa! Többször is beszélnek arról, hogy több rész lesz. Ez a rész csak a közvetlen rendőri támadásokat végrehajtókról szólt. A verőlegényekről. Amennyiben (remélhetőleg) lesz még hasonló összefoglaló, úgy abban (azokban) benne lehetnek a felelősök is, egész a főcsótányig. Várjuk ki a végét.
   eSzeL

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: