TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megdöbbentő: A regisztrált ránkvándorlás időbeni szimulációja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi linken lévő honlapot nem tudtam importálni a wordpress-be. Ezért mielőtt ráklikkelnétek a linkre olvassátok el az alábbi néhány mondatot. Megdöbbentő a ránk vándorlás folyamatának szimulációja!!!

http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

Az egérrel rá kell menni a különböző befogadó vagy kibocsátó országokra. Ekkor látni fogjuk, hogy a célország mennyi migránst kapott illetve a mennyit bocsátott ki. Látszik az is, hogy Irak és Szíria a legnagyobb kibocsátó országok jelenleg. Kerítés ide vagy oda, Magyarország mégis Németország, Svédország és Franciaország után a legnagyobb 4. befogadó ország! Ez a kerítés csak a választópolgároknak lett építve szemszúrásból, mint Patyomkin fal? Orbán Viktor elleni brüsszeli támadások műbalhék voltak csak?

A szimuláció a ránkvándorlók időbeni regisztrálását tartalmazza. Vagyis a ránkvándorlás szimulációját 2012-töl 2016 január 31-ig. Mint tudjuk mindannyian a ránkvándorlók tetemes része nem regisztráltatta magát sehol. Tehát a valós adatok sokkal magasabbak.

A térkép fölötti keskeny fekete hátterű sávban a diagramma pontosan mutatja, hogy melyik napot, évet, hónapot mutatja éppen a szimuláció! A szimuláció lefutását ott meg is lehet állítani!

Magyarország elidegenítése prímán halad a terveknek megfelelően. Minden egyéb hír, kijelentés, ami ennek a szimulációnak mond ellent az porhintés, parasztvakítás, stratégiai hazugság.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A proli-gőg – avagy, „költöző madár” lesz a hegyvidéki Turul-szobor?

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Megdöbbentő: A regisztrált ránkvándorlás időbeni szimulációja

  1. Tényleg döbbenetes! Az pedig felettébb érdekes, hogy Horvátország, Szlovénia, Szlovákia, Csehia (rövidesen ez lesz a nevük), Portugália, Írország, Izland mily szépen húzza ki magát a rosszból, miközben nálunk nagyobb a bevándorlás, mint a világsajtóban naponta többször sajnált olaszországi.

  2. Valójában nem ránkvándorlásról, hanem ránkvándoroltatásról van szó. Egyetlen dolog ebben „pozitív”, hogy új ellenségeinknek bőrszíne, és egyéb ismertető jegyei a miénktől lényegesen különböznek. Némelyek hasonlítanak a cigányokra, kik szintén a vesztünket akarják. Ellentétben a kazár-zsidókkal, kiket csak az avatott szem tudja megkülönböztetni a nem zsidóktól. Tehát ha minden kötél szakad, „egyszerűbb” lesz a dolgunk! Vattay Szabolcs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük