KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin megnevezte Oroszország valódi ellenségeit

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna csupán eszköz a kollektív Nyugat kezében, amely arra használja, hogy Oroszország ellen harcoljon – jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök hétfőn – írta meg az oroszhirek.hu.

A megjegyzéseket egy moszkvai katonai kórházban tette, ahol az ukrajnai hadművelet során megsebesült orosz katonákkal találkozott.

A Kijevnek nyújtott tartós nyugati támogatásról kérdezve az elnök azt mondta, hogy valójában a kollektív Nyugat elitje a valódi ellensége Oroszországnak, nem pedig maga Ukrajna.

A lényeg nem az, hogy ők segítik az ellenségünket, hanem az, hogy ők a mi ellenségünk. A saját problémáikat oldják meg [Ukrajna] kezével, erről van szó – jelentette ki Putyin.

A Moszkva és Kijev közötti konfliktust a nyugati elitek rendezték meg, akik Oroszország legyőzésére törekszenek – mondta. A kollektív Nyugat azonban nem tudta elérni céljait, a kudarc már a konfliktussal kapcsolatos retorikájának megváltozásában is megmutatkozik – magyarázta az elnök.

Azok, akik még tegnap arról beszéltek, hogy „stratégiai vereséget” kell okozni Oroszországnak, most arra keresik a szavakat, hogyan lehetne gyorsan véget vetni a konfliktusnak.

Mi is véget akarunk vetni a konfliktusnak, méghozzá a lehető leggyorsabban, de csak a mi feltételeink szerint. Nem akarunk örökké harcolni, de nem is adjuk fel a pozíciónkat – mondta Putyin.

MH

 Kiemelt kép: Russia Today

Ez is érdekelheti:  Szilágyi Ákos a PS-nek: 2006-ban már kiásták az árkokat, mi csak vissza szeretnénk temetni egy kicsit (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük