KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: Európában a gázárak tízszer magasabbak, mint az Eurázsiai Gazdasági Unióban

A gázárak az európai országokban több mint 10-szer magasabbak, mint az Eurázsiai Gazdasági Unió tagköztársaságaiban – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök az EAEU-csúcstalálkozón elhangzott beszédében. Ez szerinte megfelelő feltételeket biztosít az Eurázsiai Unió gazdasági fejlődéséhez – számol be a News.ru.

Egy orosz energetikai szakértő korábban úgy vélekedett , hogy Európában a tél folyamán a legmagasabb gázárak lesznek a világon, mivel a régióba nem szállítanak elegendő mennyiségű gázt. Szerinte a következő években az LNG ára is meglehetősen magas szinten marad mindaddig, amíg annak fogyasztása nem csökken. A szakember kifejtette, hogy a magas gázárak olyan problémákat okoznak majd az európai gazdaságnak, amely termelő létesítmények bezárását is eredményezheti.

Az energetikai szakember kifejtette,sok múlik azon, hogy mennyire lesz kemény a tél Európában. Ha meleg lesz, akkor több tartalék marad a gáztározókban, ami azt jelenti, hogy könnyebben lehet majd azokat feltölteni a következő szezonra.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük