KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin és Surovikin taktikát váltott Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Szurovikin hadseregtábornok taktikát váltott Ukrajnában – közölte Andrej Guruljov, az Állami Duma Védelmi Bizottságának tagja a Telegram csatornáján.

A parlamenti képviselő szerint az orosz katonák, köztük a hírszerző egységek is hatékonyabban lépnek fel, miután következtetéseket vontak le a kialakult helyzetből.

A hadsereg megtanult harcolni, más helyzetbe került, tanult a hibáiból, megtanult elemezni, következtetéseket levonni – írta Gurulev .

Elmagyarázta, hogy a mozgósítás eredményeként új egységek jöttek létre, amelyek képesek jelentős károkat okozni az ellenségnek. Az technika jobban kezdett működni, többek között az egységek megfelelő berendezésekkel történt ellátottsága miatt. A szabotázs- és felderítőcsoportok azonosítása és felszámolása érdekében is aktívan folyik a munka.

Szergej Sojgu védelmi miniszter korábban azt mondta , hogy 2023-ban kiemelt feladat a különleges művelet folytatása a feladatok elvégzéséig. Szerinte az orosz hadsereg fő feladatai közé tartozik a következő évben a béke és stabilitás biztosítása Karabahban és Szíriában, a Nyugat-2023 csapatmanővereinek előkészítése és lebonyolítása, valamint a szerződéses katonák számának 521 ezer főre emelése.

Kiemelt kép: Konsztantyin Mihalcsevszkij/RIA Novosztyi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Sulyok Tamás szerint őt minden Magyarországhoz és a magyarságához köti

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük