KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: Az ukrán hatóságok nem emberként bánnak saját katonáikkal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna értelmetlenül ágyútöltelékként használja saját katonáit az orosz csapatok ellen – jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök, miközben a Kijev által a megkezdett offenzíva során alkalmazott módszerekre reflektált.

„Amint látják, a helyzet a harcvonalon jelenleg stabil”

– mondta az orosz államfő szerdán a Kremlben Leonyid Pasecsnikkal, a Luganszki Népköztársaság (LPR) megbízott vezetőjével folytatott megbeszélésén.

Putyin a továbbiakban Kijev közelmúltbeli gyakorlatáról nyilatkozott, amely nem hozott jelentős területi nyereséget, de súlyos veszteségeket okozott az ukrán csapatoknak és páncélosoknak.

„A mi aknamezőinkre küldik [az ukrán katonákat], a mi tüzérségi tűzünk alá, úgy viselkednek, mintha egyáltalán nem is a saját honfitársaik lennének. Ez megdöbbentő”

– mondta Putyin.

Annak ellenére, hogy Kijev a nyilvánosság előtt optimistán nyilatkozik a június elején indított offenzív hadműveletekkel kapcsolatban, a nemzetközi média arról számolt be, hogy a nyugati tisztviselők egyre inkább aggódnak és csalódottak az ukrán hadsereg által elért gyenge eredmények, valamint a NATO által szállított felszerelések, köztük a nehéz harckocsik elvesztése miatt.

Az ukrán páncélos egységek nehezen jutottak át a sűrű orosz aknamezőkön, és nem sikerült áttörniük a megerősített állásokat sem. A The New York Times kedden meg nem nevezett amerikai és brit tisztviselőket idézett, akik szerint a kijevi stratégák elkövették azt a hibát, hogy támadó egységeiket a hosszú frontvonalon szétszórták, ahelyett, hogy egyetlen területre koncentrált csapásra összpontosítottak volna.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Megsemmisült ukrán tank Donbassban, 2023. augusztus 20. ©  Sergey Averin / Szputnyik

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Putyin: Az ukrán hatóságok nem emberként bánnak saját katonáikkal

  1. …úgy viselkednek, mintha egyáltalán nem is a saját honfitársaik lennének – mondta Putyin. Az „ukránok” valójában a határszélen élő oroszok, de minimum velük rokonok. Miért fájna a haláluk egy zsidó színésznek?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: