KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Prigozsin tovább tombol: Bahmutba hívta Sojgut

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Wagner-csoport vezetője továbbra is utánpótlási hiányosságokra panaszkodik.

Jevgenyij Prigozsin pénteken meghívta az orosz védelmi minisztert, hogy látogasson el a körülzárt kelet-ukrajnai Bahmut városába, hogy felmérje az ottani helyzetet – a CNN szerint ez volt a Wagner-főnök legújabb provokatív kijelentése a Kreml hadvezetéséről.

„Arra kérem, hogy jöjjön el Bahmut területére, amelyet az [Orosz Föderáció] félkatonai egységei ellenőriznek, és saját maga mérje fel a helyzetet”

– írta Prigozsin Szergej Sojgu orosz védelmi miniszternek címzett levelében, amelyet megosztott a közösségi média fiókjain.

Prigozsin újfent az orosz védelmi minisztériumot okolta a Bahmut bevételéhez szükséges lőszerek hiányáért, Sojgura és Valerij Geraszimov orosz hadseregfőnökre mutogatva.

„Jelenleg a Wagner egységei Bahmut település több mint 95 százalékát ellenőrzik, és folytatják offenzívájukat annak teljes felszabadítására”

 – írta Prigozsin a pénteki levélben, majd azt is hozzátette:

 „A Wagner oldalain, ahol az [Orosz Föderáció] fegyveres erőinek egységei tartózkodnak, az ellenség már számos sikeres ellentámadást indított”.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  EB: A németek elleni pontszerzéssel saját kezében maradna a magyarok sorsa

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük