KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Poszipaka – a Kreml ügynöke”

Van egy fikciós rémtörténetem, ami szerint az ukrán gestapo ügynökei elrabolnak, Pápára visznek, és felraknak egy amerikai katonai gépre, amely leendő ukrajnai börtönömbe szállít.

Ne tessenek bolondnak nézni engem. Nem én vagyok a bolond, hanem a világot tette, és teszi ilyenné, még mindig, a világ meghódítása érdekében végsőnek gondolt támadásába lendült LIBERÁLFASISZTA NYUGAT.

A címben egy, az ukrán Gestapo (SZBU, Ukrán Biztonsági Szolgálat) által „Ukrajna ellenségeiről” összeállított egyik feketelista elnevezése szerepel. Ezen a listán – akárcsak a másik, a „Mirotvorec” („Békefenntartó”) nevű feketelistán is, 2018 augusztusa óta rajta vagyok.

Az bizony, főben járó bűn. UKRAJNÁBAN, AZ UKRÁN TÖRVÉNYEK SZERINT. Amelyeket a jenkik által kitartott, terrorista bábállam előszeretettel szokott kiterjeszteni más országokra, és azok állampolgáraira.

Az „Ukrajna ellenségeiről” összeállított feketelistákban közölt magyarázatok tartalmazzák mindazon „törvényi” indokokat, amelyek alapján kiadható az illetékes UKRÁN SZERVEK SZÁMÁRA A PARANCS a célszemély külföldi állampolgár elfogására SAJÁT ORSZÁGÁNAK TERÜLETÉN. Nem vacakolva holmi kiadatási kérelmekkel. Amelyek esetében az érintett országok hatóságai netán nem találják elég meggyőzőnek a felsorolt indokokat, és az adott ország, vagy más ország POLGÁRÁT NEM ADJÁK KI.

Ezek a magyarázatok egyben megsúgjak: AZ UKRÁN BTK. mely cikkelyei alapján kell bűnvádi eljárást indítani az előállított – esetünkben A SAJÁT HAZÁJÁBAN „ELŐÁLLÍTOTT” ÉS UKRAJNÁBA SZÁLLÍTOTT KÜLFÖLDI – állampolgár ellen. Milyen indokok, UKRÁN TÖRVÉNYI CIKKELYEK alapján kell összeállítani ellene a vádat, illetve meghozni az ítéletet.

Nemrég valaki figyelmeztetett: immár a CIA feketelistáján is rajta vagyok, hogy azok is meg akarnak szerezni engem. Hogy a kettő közül melyik visz el – édes mindegy. Ez egy cég. Az SZBU a CIA kijevi fiókszervezete.

Mivel orosz ügynökként vagyok följelentve, a CIA-t értelemszerűen roppantul fogja érdekelni: mit tudnak belőlem kicsikarni, mindenek előtt a két ország – ezen belül a magyar és orosz titkosszolgálat – közötti együttműködésről. Egy nyugalmazott magyar diplomata elkapása főnyeremény lenne nekik. Vallatásaimon az ő képviselőjük is jelen lenne. Talán még gyakorlati bemutatókkal is szolgálna: hogy lehet a foglyot minél gyorsabban, minél eredményesebben megtörni.

Ez is érdekelheti:  Polgári személyautóra támadt egy ukrán drón Oroszországban

Nemrégiben jöttem rá: a CIA már 2017-ben szemet vetett rám. Szilárd meggyőződésem, ugyanis – több tény is utal erre -, hogy a Putyin 2017. február 2-i villámlátogatása ellen szervezett „fütyülős tüntetés” a CIA és az SZBU közös szervezése volt. ÉS ENGEM HASZNÁLTAK FÖL MÉDIUMNAK.

Azzal a ravasz kérdéssel csaltak engem akkor lépre, hogy mit gondolok – magyarok miért csatlakoznak oroszbarát csoportokhoz.

Óvatosan válaszolgattam: fél füllel már addig is hallottam valamit arról, hogy a velem interjút készítő Index-nek – hogy úgy mondjam – „szabad vegyértékei vannak” a CIA felé. A jelek szerint azonban az interjú nem hozta meg nekik a várt eredményt. Utólag nézve ennek tudom be, hogy:

Az interjú Újév délután készült. Ez a nap 2017-ben vasárnapra esett. Akkor azt ígérték, hogy a hét végéig megmutatják nekem a készülő cikk nyers változatát (ahogy az szokás). De azóta is hozzák. Önhitten már azt hittem: őszinteségem lekenyerezte őket, és elálltak a rossz szándékkal megírandó cikktől. Mígnem valaki felhívott: az interjú megjelent az Index január 31-i számában. Amikor belenéztem: majd elájultam. Ott olyan dolgok jelentek meg rólam, hogy… Szóval az orosz titkosszolgálatok (propaganda)  ügynöke vagyok. Az általuk gründolt face-csoport adminisztrátoraként feladatom  ama FAKE NEWS (álhírek) MAGYARORSZÁGI TERJESZTÉSÉNEK MENEDZSELÉSE, mely álhírek célja: bizalmatlanságot kelteni a magyar közvéleményben az Észak-Atlanti Szövetség iránt; ellentéteket szítani a tagállamok között – illetve akadályozni Ukrajna euroatlanti integrációját.

Lényegében ez a fő vádpont ellenem az SZBU által „Ukrajna ellenségeiről” összeállított mindkét feketelistán.

A másik lista elnevezése azonban „húzósabb”: „Poszipaka – A KREML ÜGYNÖKE”. A „poszipaka” ukrán szó. Valami olyasmit jelent, mint nálunk ’56-ban jelentett a „MUSZKAVEZETŐ”.

Jó egy éve már, hogy utoljára láthattam ezt a listát. Akkor Magyarországról összesen heten voltunk rajta. Élén Szijjártóval. „Bűneim” számát, súlyát tekintve, utána mindjárt, én következtem.

Orbán ellen talán a legfőbb vád: Putyinnal összedolgoznak a Nyugat ellen. Orbán KORRUPT, FASISZTA DIKTATÚRÁJA az orosz titkosszolgálatok szuronyain nyugszik. Cserében nekik itt mindent szabad. AZ ORBÁN VEZETTE MAGYARORSZÁG AFFÉLE „OROSZ TÉGLA” A NYUGAT VÉDELMI FALÁBAN”. Ezt a téglát tehát ki kell ütni a falból. A minap valamelyik fő ukrán gyakorlatilag cselekvésre szólította fel a NATO-t.

Ez is érdekelheti:  Moszkva: semmit sem tudunk Trump béketervéről

Ha a Nyugat csakugyan cselekvésre szánja rá magát ezen a téren, AZ „OROSZ KÁRTYA” AZ ELSŐK KÖZÖTT KERÜL MAJD ELŐ. És, emberi számítások szerint ki tudhatna minderről többet, mint a hazájában, nyilván joggal, orosz ügynököknek tartott – az Index „leleplezése” szerint be is szervezett – magyar ex-diplomata.

Orbán megbuktatásának éppen ezért, egyik lehetséges változata: elkapni az oroszok által beszervezett volt diplomatáját, Ukrajnába vinni, ott kicsikarni belőle egy ezt „bizonyító” nyilvános beismerést. Ha nem tud (vagy sehogy sem akar) használható „vallomást” tenni, akkor jön a következő szakasz. Az SZBU (a CIA-val egyeztetve) összeállítja a szükséges „beismerést”.  A vénembert pedig addig kínozzák, addig injekciózzák tudatmódosítókkal, míg vagy megtörik, vagy az elbódított emberbe bele nem szuggerálják a FELMONDANDÓ „VALLOMÁST”.

Kicsiben ez történt tehát az Indexnek adott interjúmmal is. Miután annak során nem hallottak tőlem semmi használhatót, ezért elrejtőztek, és bő három héttel később előálltak a tudtom és beleegyezésem nélkül, ÁLTALUK SZERKESZTETT KOHOLMÁNNYAL, amelynek főbb „elvi” megállapításait, két nappal később, habzó szájjal üvöltötték a „fütyülős tüntetés” szónokai.

Így lettem én, akaratlanul, egy, A MAGYAR ÁLLAM ELLENI PROVOKÁCIÓ médiuma.

Írta: Csikós Sándor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük