KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pesty László szerint egy hónap múlva eljön a nevek ideje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magát ősfideszesnek tartó dokumentumfilmes azt állítja, Orbán Viktor is pontosan tudja, hogy miről beszél.

A „Lölő-jelenség” kiküszöbölhető, de ehhez akarni kéne, hogy a magyar konzervativizmust és a nemzeti gondolatot emberek tömegei még komolyabban vegyék, mint most

– jelentette ki a Népszavának adott videóinterjújában Pesty László.

A nemrégiben NER-kritikus kijelentéseivel reflektorfénybe került médiaszemélyiség azt mondta, szeretné, ha megszabadulnánk az általa förtelmesnek nevezett jelenségektől.

– Szar dolog gyáván leélni egy életet, még akkor is, ha baromi gazdag valaki. Ugyanis négy pár cipőt egyszerre fölvenni nem lehet. Három jachton utazni egyszerre nem lehet. Négy darab tízezer dolláros öltönyt egyszerre fölvenni nem lehet, és három steaket sem lehet egyszerre megenni

– fogalmazott Pesty László, hozzátéve, kell egy kis bátorság a dolgok kimondásához.

Ő maga fog konkrét neveket mondani, kik követtek el köztörvényes bűncselekményeket. Ez egy kollégáival meghatározott „kommunikációs folyamat” része lesz.

Kitért arra is, tett kísérleteket, hogy a Fidesznek is jelezze fenntartásait. Többször nyomatékosította, egyelőre nem fog konkrét neveket mondani, azonban jelezte, nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a nagyobbik kormánypárt alsó és felső szintjeiről.

– Gratuláltak, megköszönték, és azt mondták, hogy ez elvezethet egy megtisztuláshoz

– fűzte hozzá.

Alább látható egy részlet az interjúból, de figyelmeztetnünk kell: kínszenvedés hallgatni a beszédhibás Népszava-„riportert”:

 Kuruc.info

Kiemelt képen: Semjén Zsolt és Pesty László

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: