KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Patrubány feljelentése a legfőbb ügyésznél landolt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

Alulírott Patrubány Miklós, mint a Magyarok Világszövetségének elnöke ezennel feljelentést teszek az 1956. október 25-én Budapesten, a Kossuth téren rendezett vérfürdő eltervelői, végrehajtói és bűnpártolói ellen. Őket valamennyijüket az emberiség ellen elkövetett, soha el nem évülő bűncselekmények elkövetésével vádolom. A bűncselekmény neve: genocídium, azaz népirtás.

Ezen a napon, a fent megnevezett helyen mintegy 25-30 ezer fegyvertelen, békés, a magyar Himnuszt éneklő polgárra a környező épületekről tüzet nyitottak, aminek eredményeként mintegy ezren életüket vesztették, és több ezren megsebesültek.

Az 1956-os „Véres csütörtök” ügyében korábban 1990-ben Krassó György tett ismeretlen elkövetők ellen feljelentést, majd 1998-ban a DEPORT ’56 Egyesület képviseletében Szerdahelyi Szabolcs elnök és Dr. Róth Miklós ügyvéd jelentettek fel ismeretlen tetteseket, amelynek eredményeként elmarasztaló ítélet is született.

Mostani feljelentésemet az esemény 55. évfordulójának napján teszem, mint annak a könyvnek a felelős kiadója – Kéri Edit: Kik lőttek a Kossuth téren ’56-ban? –, amely 2007 és 2011 között 4 kiadást ért meg, és amelyben a könyv szerzője megnevez 195 feltételezett elkövetőt (Kéri Edit könyve 89. old.– 92. old. és 96. old.– 98. old.) Közülük 56-nak közli fényképét és 113-nak rövid életrajzi adatait is. Kéri Edit könyvét feljelentésemhez mellékelem.

A korábbi feljelentések óta a fent említett személyi adatokon túl lényeges információ jutott birtokunkba, és változóban van az ügyre vonatkoztatott Büntető törvénykönyvi rendelkezés is.

Több, ma is élő szemtanú egybecsengő elbeszélése alapján, alaposan feltételezhető, hogy 1956. október 25-én egy tudatosan eltervelt, körültekintően megszervezett genocídium (népirtás) esete áll fenn:

1. E napon vélhetően, és az élő tanúk állítása szerint, ruházatukról és magatartásukról felismerhetően, provokátorok egész sora ténykedett Budapest utcáin (pl. az Astoriánál és az EMKE-nél), a Kossuth tér felé hívva és terelve Budapest békésen szemlélődő polgárait.

2. Az előre eltervelt genocídiumot (népirtást) támasztja alá az a Kéri Edit könyvében (68 –72. old.) ugyancsak feltárt történelmi tény, hogy 1956. október 25-én, a kora reggeli órákban a Kommunista Párt Politikai Bizottságának ülésén, Apró Antal fegyverhasználatra is feljogosító teljhatalmat kért és kapott. A döntés 10 óra körül született meg és 11 órakor elkezdődött a vérfürdő.

3. Egy ma is élő szemtanú, dr. Somodi István a Magyarságtudományi Füzetek 15. számának 66 –70. oldalán részletesen ismerteti, hogy a „Véres csütörtök” reggelén a Földművelésügyi Minisztérium egy, a belügyi szervektől odatelepített vezetője, pisztollyal a kezében kényszerítette a minisztérium portaszolgálatát az épület hatalmas kapuinak bezárására, amivel elzárták a menekülés lehetőségét sok száz embernek. Ez a részletesen dokumentált eset is az előre eltervezett genocídium (népirtás) gyanúját erősíti meg. Feljelentésemhez mellékelem a kiadványt.

A kétharmados parlamenti többségű FIDESZ– KDNP képviselőcsoportjának tagja, Gulyás Gergely, 2011. október 19-én a Büntető Törvénykönyvet módosító törvénytervezetet nyújtott be, amelyet várhatóan a következő napokban el is fogad az Országgyűlés, és amely az 1956-os Forradalom és Szabadságharc leverését és megtorlását tételesen az emberiség ellen elkövetett, soha el nem évülő bűncselekményeknek minősíti.

Kérem, hogy feljelentésem és a mellékelt dokumentumok alapján szíveskedjék a nyomozást elrendelni, és az 1956-os „Véres csütörtök” eltervelői, elkövetői és bűnpártolói ellen vádat emelni.

Budapest, 2011. október 25-én

Patrubány Miklós,

a Magyarok Világszövetségének

elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Patrubány feljelentése a legfőbb ügyésznél landolt

 1. Hála Istennek, eljött az a nap amikor egy bátor ember megteszi a feljelentést, aki átélte, tudja, ismeri a történteket. Bizonyítékai vannak, hisz a ma élő társadalom egy része már akkor is élt, átélte, úgy mint ő, a történteket.
  Elvárható lenne minden bátor Magyar embertől, hogy önként mennjenek az ügyészségre és önkéntes vallomást tegyenek, százezrével. Hogy ezen nyomással végre megtörhessen az a rendszer és hatalmirendszer, amelynek jellemzésére emberi szavakat nem lehet találni, hisz olyan emberek gyülekezete került ún. hatalmi helyzetbe, akik és leszármazottjaik, generációkon keresztül folytatják, végrehajtják azokat az utasításokat, megtoldva a saját kitalációjukkal, melyek egy idő után az elleneőrizhetetlenségbe vezették az országot és oda jutottunk ahol vagyunk. És kiszipolyoznak a végtelenségig. Mert ezek nem emberek. Érzéstelenek. Ezért történhetett meg az 1956-ban, majd az utánna következő évek tragédiái, az 50 éves évfordulón történtek, a hozott és mai is érvényes törvények, melyek bomlasztanak, butítanak és egymás ellen uszítanak, bizonytalanságba hajtanak és nem az összefogásba és a rafinált, alattomos gonosz legyőzésére.
  Pénzt lehet bármikor keresni, de becsületet csak munkával tisztességes hittel. De elveszíteni azt, csak egyszer lehet. Visszavásárolni nem lehet.
  Isten segítsen minden igazságszertő Magyart. Álljunk mellé!! Úgy legyen!

 2. Akik otthon sunyin lapítanak, azok a hibások, hogy országunk – nemzetünk ilyen helyzetbe került, akik a függöny mögül csak lestek és … Mindenki tudja lelkében hova tartozik. Ha hite van az Istenhez, ha nics az öröghöz, ha más fajta hitű, melyet ideológiának hívna akkor ő is cinkos. Igen az. Nem lehet egy tisztaszívű Ember a haszonélvezője, nyertese legyen mások kárának, bántalmazásának, lesűllyesztésémek, kizsákmányolásának, megalázásának stb. Undorító, ahogyan eltorzult az emberek lelke, magatartása, viszonyulása.
  Ezt akarták a vezetők, elérték. De innen is ki kell kerülni, tovább kell élni, akkor is ha ők már nem lesznek. Szembe kell nézni az igazsággal.

 3. És kik fognak a feljelentés ügyben vizsgálódni? Nyomozni? Végül milyen „eredményhírdetés lesz” ?
  Az Ítélőszék előtt mindenki egyforma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük