KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Patkányok és egerek teszik rémálommá az ukrán lövészárkokat (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megoldhatatlan problémát jelentenek az egerek és patkányok az ukrán katonák számára a lövészárkokban – írta meg az rtl.hu.

Egerek és patkányok lepték el az ukrán lövészárkokat, ahogy az orosz-ukrán háború frontvonalai megmerevedtek, és lehetetlenség megszabadulni tőlük – jelentette a CNN. Az amerikai hírtelevíziónak egy ukrán katona elmondta, hogy nagyjából ezer egér volt abban az árokban, amin három bajtársával osztozott: Nem az egerek voltak a látogatók, mi voltunk az ő vendégeik.

A csak Kira néven említett nő elmondta, hogy este csak pár órát tudott aludni az egerek miatt, amik bementek a pokrócok alá, és harapdálták őket, és hiába próbálkoztak, nem lehetett megszabadulni a rágcsálóktól.

Nem segített sem a méreg, sem az ammónia, sem az imádság – mondta el a nő. Olyan sok egér volt, hogy egy idő után már a macskájuk sem győzte az iramot.

Közben a közösségi oldalak is teli vannak videókkal, amin azt látni, hogy az egerek mindent belepnek az ukrán fronton: táskákból, kabátzsebekből, párnákból és karosszékek támláiból özönlenek elő.

@zaraza199308 #нерек #украина #оборона #миш #миші😎 #багатомишей #🔥 #угар #украина #понадусе🇺🇦 ♬ Hell To Pay – Five Finger Death Punch

Emellett Kira elmondása szerint szétrágják a rádiókat és adóvevőket, és az elektromos vezeték szétrágásával autókat és tankokat tesznek használhatatlanná. „Csak a mi lövészárkunkban egymillió hrivnya (9,3 millió forint) kárt okoztak” – tette hozzá az ukrán katona.

Az egerek emellett betegségeket terjesztenek a lövészárkokban – írta a CNN. Erről számolt be az ukrán katonai hírszerzés decemberben, igaz ők csak arról beszéltek, hogy az orosz oldalon szenvednek „egérláztól”, amit a belélegztet és ételekbe kerülő egérürülékek terjesztenek. A tünetek között van az ukrán hírszerzés közlése szerint egyebek mellett a hányás, vérzés a szemből, kiütések és láz és az ukrán hírszerzés közlése szerint.

Ez is érdekelheti:  Gyurcsány szemkikövető Ferenc megtartotta expozéját (videó)

MH

Kiemelt kép: Ozge Elif Kizil/Anadolu via Getty Images

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük