KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Párttá válik a Mi Hazánk Mozgalom – Zászlóbontás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A mai napon hivatalosan is megszületett egy új mozgalom és egy új párt is. A Mi Hazánk Mozgalom Ásotthalmon kibontotta zászlaját és alája gyűjti azokat a nemzetben gondolkodó hazafiakat, akiket elárultak, elhagytak, becsaptak és akik ugyanazok maradtak, akik mindig is voltak: Igaz MAGYAROK.

Toroczkai László beszéde

https://www.facebook.com/mihazank/videos/640932869574480/

 

Pongrácz András beszéde

Pongrátz András beszéde

Geplaatst door Mi Hazánk Mozgalom op Zaterdag 23 juni 2018

 

Dúró Dóra beszéde

Dúró Dóra beszéde

Geplaatst door Mi Hazánk Mozgalom op Zaterdag 23 juni 2018

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Autonómiaellenes válasz a román kormánytól

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Párttá válik a Mi Hazánk Mozgalom – Zászlóbontás

 1. „minden valódi mozgalom akkor hal meg,amikor székházat kap.”

  Csak is addig marad életképes,míg KIZÁRÓLAG a MAGYARSÁG, a MAGYAROK érdekeit képviseli! Nem israel,eu,nato, amerika, és a többi hulladék csoportosulásét!!
  Végre nevén kell nevezni azokat az okokat,és embereket(?) akik idáig juttatták az Országot,Népet. Kerül,amibe kerül. „Ezek” nem fogják csak úgy átadni a hatalmat,de ne is várják el. „Ha harc, hát legyen harc,”de el kell kezdeni végre a szemét(!) eltakarítását. Hogy végre BÜSZKÉN nézhessünk a tükörbe és az utódaink szemébe. Nem sunnyogva,szemlesütve érvelni,hogy miért nem lehet,lehetett. Ezzel MINDEN MAGYAR TARTOZIK A HAZÁNAK és az elesett HŐSÖKNEK!!
  Saját magának is. ( nekem ez a véleményem)

  1. Ezzel nagyon egyetértek!

   Bizony, a takarításnak már rég itt lett volna az ideje. Már sok-sok éve írom, hogy a kóros, fertőző részt ki kell vágni, mert minél tovább halogatjuk, annál nagyobbat kell vágni, s az már akár amputáció is lehet, de az életben maradáshoz szükséges. Mint akkor is mondtam, a műtét pedig vérrel jár,…

   De ha felemelt fejjel akarunk elmenni a világból, hogy unokáink ne köpködjék a sírunkat, meg kell tenni. Szarból nem érdemes várat építeni!

   Czakó István

 2. 2013.04.19. „SZÉGYEN” !!

  Ezt az írást minden nap, minden Magyarnak el kellene olvasnia,hogy tisztában legyen tettei súlyával, saját valós helyzetével!

 3. Remélem és kívánom, hogy ne olyan pályát járjon be, mint a Jobbik!
  Aki ígérni sem tud, az nagyon szegény ember! Majd a tettek megmutatják mit ér az új párt, a szép szavakból bőven van! Ha nem térnek le a saját maguk által kijelölt útról, a magyarság érdekeit tartják és fogják szem előtt tartani, akkor nagyon sok támogatójuk lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük