KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Osztrák ezredes: Ukrajnának néhány hete van hátra a teljes sötétségig

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha a Nyugat nem nyújt megfelelő támogatást Ukrajnának, akkor az ország néhány héten belül teljes sötétségbe borulhat. Ezt a véleményt Markus Reisner, az osztrák fegyveres erők ezredese fejtette ki.

„Ha nem telepítenek itt erős légvédelmet, Ukrajna néhány héten belül teljes sötétségbe borul, mert a kritikus infrastruktúra nem fog működni”

  • mondta a katonai szakértő egy interjúban, a ZDF televízióban. Megjegyezte, hogy a Nyugat alábecsülte Moszkva képességeit.

Markus Reisner hozzátette, Ukrajna kudarcának oka, hogy a kezdeti szakaszban az orosz hadsereg megsemmisítette az ukrán légvédelem egyharmadát.

„Ezután Kijev, hogy folytatni tudja a harcot, annak biztosítására bevetette a légvédelmet”

  • folytatta az ezredes.

„Ukrajnának szinte semmilyen önvédelmi rendszere nem maradt, még a nagy mennyiségű nyugati fegyverellátás ellenére sem”

  • zárta a fejét.

Korábban arról számoltak be, hogy Oroszország annak érdekében, hogy megfossza az ukrán fegyveres erőket a tartalékok, a nyugattól kapott fegyverek és lőszereknek a rendeltetési helyükre történő eljuttatásának lehetőségétől, hatalmas rakétacsapásokat mért Ukrajna kritikus infrastruktúrájára. Az egyik legnagyobb támadás november 15-én történt, amikor sok város áram nélkül maradt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Mit tudhatott Magyar Péter politikai szövetségese a milliárdokat eltüntető bűnszervezet sötét ügyleteiről?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük