KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország: Robbanások és tűz az FSZB épületében (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tűz ütött ki az FSZB határvédelmi osztályának rosztovi épületében. A RIA Novosti segélyszolgálata azt közölte, hogy ég egy kétszintes épület garázzsal és raktárral.

A Telegram SHOT csatorna szerint minden embert kivittek az épületből. A helyszínen 20 osztálynyi tűzoltó maradt. A TASS a mentőszolgálatra hivatkozva azt közölte , hogy egy ember meghalt és ketten megsérültek az incidens következtében. Az FSZB rosztovi régióbeli határvédelmi osztálya még nem adott hivatalos közleményt.

A szemtanúk erős robbanást hallottak

Szemtanúk szerint az épület környékén robbanás hallatszott mielőtt füst tört volna fel. Számos Telegram csatorna úgy véli, hogy a robbanás az FSZB raktárában történt. Az előzetes adatok szerint senki sem sérült meg. A SHOT Telegram csatorna megjegyzi , hogy a robbanások az épület közelében folytatódtak egy ideig az első tűzjelzések után is. Korábban lőszerraktárak is voltak ezen a területen.

A Mash Telegram csatorna szerint ott, ahol az FSZB Határőr Szolgálat épülete található, logisztikai raktárak égnek, puffogások hallatszottak, majd abbamaradtak. A Sievers sugárút, ahol az égő épület található, le lett zárva. A tűz közeléből az összes járművet evakuálták. A mentők is kiérkeztek a helyszínre.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Hivatalos: tűzparancsot kaptak Bidenéktől az ukránok

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük