KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Oroszország dokumentumokat küld az EU országok parlamentjeinek az ukránok által elkövetett gyilkosságokról és egyéb háborús bűncselekményekről 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Vjacseszlav Volodin , az Orosz Föderáció Állami Dumájának elnöke távirati csatornájában közölte, hogy Oroszország tényszerű anyagokat fog küldeni az európai országok parlamentjeinek a kijevi rezsim által elkövetett kínzásokról.

Ukrajnában a Harkiv régió polgármestere mentette meg Kupjanszk városát a háborútól, harcoktól és a pusztulástól. Válaszul az SBU elrabolta a lányát és azzal fenyegette meg, hogy megöli.

Kupjanszk polgármestere videóüzenetet küldött Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, amelyben azt kéri, hogy ítélje el ezt a cselekedetet, és engedjék szabadon az SBU által elrabolt lányát.

Vjacseszlav Volodin szörnyűnek nevezte ezt a helyzetet.
„Ilyen tényekkel szembesülve egyre jobban megérti, mi történik Ukrajnában: hogyan alkalmazzák napi szinten a neonáci ideológiát a hatóságok. Az utcán botokkal verik az oszlopokhoz kötött embereket, gyermekeket rabolnak el szüleiktől, hogy aztán megzsarolják velük őket, katonai felszereléseket telepítenek lakóépületekbe, hogy  a civilek mögé bújva azokat élő,  emberi pajzsként használják”

– tette hozzá az Állami Duma elnöke.

Ugyanakkor – mint Volodin megjegyzi – Zelenszkij külföldi országok parlamentjéhez fordul és segítséget kér tőlük, a helyzetet a második világháború alatti zsidó népirtáshoz hasonlítva, de a valójában ennek az ellenkezője az igaz.

A parlament alsóházának elnöke azt tanácsolta Izrael és Franciaország parlamentjének, hogy nézzék meg Kupjanszk polgármesterének videóüzenetét, azokat a felvételeket, ahol embereket vernek, és fegyvereket helyeznek el a lakóépületekben, amennyiben valóban meg akarják érteni, mi történik Ukrajnában.

„Részünkről a kijevi kormány által az állampolgárok kínzásának tényeit bemutató, rendelkezésünkre álló anyagokat küldünk az európai országok nemzeti parlamentjeinek.”

Ha valóban meg akarják érteni mi történik Ukrajnában nézzék meg az ukrán város polgármesterének videóüzenetét, azokat a felvételeket, amelyeken embereket vernek, tankokat, géppuskákat helyeznek el a lakóépületekben. Zelenszkij és csatlósai náci ideológiát valló háborús bűnösök, akiknek felelniük kell tetteikért.

Ez is érdekelheti:  „Szentlélek Isten szállj le ránk”… és mégis marakodunk…

Egyre nyilvánvalóbbá válik az ukrán államiság összeomlása, amely a DPR és az LPR védelmét szolgáló különleges katonai művelet hátterében zajlik. Valójában a kijevi rezsim által ellenőrzött területen a törvények már nem működnek.

Szinte naponta érkeznek bejelentések olyan személyek eltűnéséről, akik korábban ellenzéki véleményüknek adtak hangot. Olyan állampolgárok, akiknek a hatóságok gépfegyvereket, gránátvetőket és egyéb felszereléseket adtak a kezükbe, fosztogatnak, embereket végeznek ki az ukrán városok utcáin, bárminemű bírósági eljárás nélkül. Gyakoriak a lincselések, egyes általuk egyes általuk bűncselekményekkel gyanúsított embereket oszlopokhoz, fákhoz kötözik és kivégzik.

Levadásszák az általuk úgynevezett „árulóknak” tartottakat, amelyre külön rendeletet hoztak helyi szinteken, hogy így likvidálják az orosz fegyveres erőkkel, valamint a DPR és az LPR hadseregeivel együttműködő személyeket.

Volodimir Zelenszkij rendeletet írt alá, mely szerint azok az állampolgárok az „agresszor állammal” együttműködnek, 15 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók

„Egy árulóval kevesebb lett”: hogyan végezték ki Kremennaya polgármesterét?

Valójában Zelenszkij jóvá hagyta, hogy bírósági eljárás nélkül lehessen embereket meggyilkolni. Így gyilkolhatták meg 2022. március 2-án Vlagyimir Strukot, a Kremennaya település vezetőjét.

A Magyar Megmaradásért és az aif.ru nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük