KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor évértékelője: nem ülünk fel semmiféle liberális népmesének – “Szúrjunk, mint a méhecske” 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Az elmúlt 100 év tekintetében az elmúlt 10 évben fejlődött legtöbbet az ország – mondta a Várkert Bazárban ma délután Orbán Viktor miniszterelnök. A nemzetközi elitek folyamatos támadására úgy reagált, hogy liberális mesék és blablák nélkül is be tudjuk rendezni a hazánkat, és mivel a liberális nem más, mint diplomás kommunista, ezért a tapasztalataink is adottak az ötleteik végeredményét nézve. Az ellenzéket idén kevesebbet zrikálta, ezzel is jelezve, hogy kampánymentes két évre készül a kormány, de annyit azért nem mulasztott el megjegyezni róluk, hogy nem passzol a kisnyilas gatyához a vörös ing és a szivárványos kitűző. Ami a Fidesz 2022-es kampánytaktikáját illeti, arról egyik “kedvenc politikai filozófusát”, Muhammad Alit idézte: lebegjünk, mint a pillangó és szúrjunk, mint a méhecske. Hozzátette: jelentem, a szúrás már rendben, a lebegésnek még hiányzik néhány előfeltétele, de a kampány kezdetére meglesz az is.

Milyen szerencse, hogy nem száz évvel ezelőtt kellett megtartanom ezt a beszédet, mert akkor azt kellett volna mondanom, hogy nem volt jó évünk – kezdte a miniszterelnök a trianoni trauma felelevenítésével az évértékelőjét. „Az ellenség Budapest utcáin kedvükre táncoltatták a lovaikat”, Magyarország sírját pedig megásták, ellenséges államok vettek körbe minket, elszigetelődtünk, visszahúzódtunk. Ma, száz évvel a trianoni békediktátum után azt jelenthetem – fogalmazott Orbán Viktor – Önöknek, hogy élünk és megvagyunk! És ki is szabadultunk az ellenséges államok szorításától – csehszlovákok, jugoszlávok helyett kaptunk szlovákokat, szlovéneket és horvátokat.

 Fotó: Horváth Péter Gyula

A LIBERÁLIS NEM MÁS, MINT DIPLOMÁS KOMMUNISTA

Trianonhoz úgy kötötte a mához a miniszterelnök, hogy a 10 éve tartó polgári ciklust is válsággal. A nemzeti önbecsülés megerősödésével kezdődik a felemelkedés, mert az egyéni önbecsülés feltétele a nemzeti önbecsülés. Ezért meg kellett mutatni, hogy 1000 éves ország vagyunk, csodaszép fővárossal, keresztény hagyománnyal. Felidézte azt a 2010-es célkitűzést, hogy “bizonyítsuk be magunknak és a világnak, még mindig vagyunk valakik”. “Úgy gondoltuk, vagy találunk egy utat, vagy csinálunk egyet. És mivel a Brüsszel és Washington által kijelölt utak nekünk nem voltak járhatóak, kénytelenek voltunk újat csinálni” – mondta, hozzátéve: tíz év után “kellő szerénységgel” azt mondhatja, “kitaláltuk és meg is csináltuk”. Arról is beszélt, hogy “Magyarországot a volt kommunistákból álló kormány vitte csődbe liberális politikájával”. “Ez a példa megerősíti azt a feltételezést, hogy olyan, hogy liberális, nincs is. A liberális nem más, mint diplomás kommunista” – fogalmazott, úgy folytatva: “ha megfogadtuk volna a tanácsukat, akkor most Magyarország egy kórteremben feküdne, IMF- és brüsszeli hitelek csövei lógnának minden végtagjából, és Soros György kezében lenne a hitelek csapja”.

Ez is érdekelheti:  The New York Times: Irán 185 drónt, 36 cirkáló rakétát és 110 föld-föld rakétát lőtt ki Izraelre - Irán befejezettnek tekinti az "ügyet" (videók)

SOROS HÁROMSZOR AKARTA MEGSZEREZNI AZ ORSZÁGOT

Úgy fogalmazott: ebben nincs semmi túlzás, “én, aki több mint harminc éve nyomom az ipart a politikában, saját szememmel láttam, hogy Soros György háromszor próbálta meg kifosztani Magyarországot”. Soros Györgytől először Antall mentette meg az országot, amikor megakadályozta, hogy megszerezze a teljes magyar államadósságot. Másodszor Horn Gyula, amikor nem engedte, hogy felvásárolja a monopolhelyzetben lévő OTP-ét. A harmadik kísérlet pedig ma is zajlik, az idegen népesség tervszerű betelepítésével.

ÚJ NEMZETI KONZULTÁCIÓ

Európában az a helyzet állt elő, hogy a bűnözők jogai fontosabbak lettek az áldozatokénál. Ez a helyzet Magyarországot is elérte.  Közölte: ez a veszedelmes jelenség Magyarországot is elérte, és komoly vitákra, nemzetközi erőpróbákra számíthatunk. A miniszterelnök kifejtette: külföldről finanszírozott, “s persze a Soros-hálózathoz tartozó szervezetek és felbérelt ügyvédeik a jogvédelemmel visszaélve perek tömkelegét indítják”. Nem nézhetjük ezt tovább tétlenül – hangoztatta.

A PÉNZÉRT MINDENKINEK MEG KELL DOLGOZNIA!

A bíróság csődbe juttat egy egész várost, pont akkor, amikor a cigány családok elindultak az életmódváltás útján. Tízezrével élnek segély helyett munkából, rendesen nevelik a gyermekeiket, megragadták a lehetőséget, és ezzel kivívták a többség megbecsülését. A kormány elkötelezte magát a szegénység, így a roma szegénység felszámolása mellett. Ebbe az idillbe vágott bele a bírói villám, és a bírói eljárást kezdeményező szervezetet szintén Soros György pénzeli. Ennek ellenére kitartanak a felzárkóztatás programja mellett, és a származás sem előnyt, sem hátrányt nem szabad, hogy jelentsen.

AZ ELMÚLT TÍZ ÉV VOLT A LEGSIKERESEBB AZ ELMÚLT SZÁZ ÉV TÖRTÉNETÉBEN

A külső és belső egyensúly fenntartása melletti növekedést még sosem sikerült megvalósítani, a vagyoni egyenlőtlenségek pedig nem növekedtek, a társadalom széles rétegeihez eljutottak a gazdasági fejlődés eredményei. A vagyoni alapú egyenlőtlenség legalacsonyabb maradt az Unióban. 2019-ben minden idők legtöbb beruházásról született döntés, megdőlt az export-rekord, a tőke fele pedig már keletről jött. Ennyit a keleti nyitásról! – fűzte hozzá a miniszterelnök. A sérülékeny csoportokat, fiatalokat, 50 év felettieket, gyermeket vállaló nőket, alacsonyan képzetteket sikerült munkához juttatni. A bérek is megindultak felfelé, a minimálbér és a garantált bérminimum értéke megduplázódott, 2019-ben minden idők legtöbb beruházásáról született döntés, és tavaly megdőltek az exportrekordok is. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: lakosságszámot tekintve a világ országai között Magyarország a 94. helyen áll, de exportban a 34. Mindezt egy tízmilliós ország érte el. Van-e nyilvánvalóbb bizonyítéka a tehetségnek és a szorgalomnak? – tette fel a kérdést. Arról is beszélt, hogy azok, akik a magyar pedagógusokat, az oktatást és szakképzést “gyepálják”, lehetnének mértéktartóbbak is. Azok a munkások, szakemberek, mérnökök ugyanis, akik itt, Magyarországon a világ legmodernebb gyárait működtetik, “mind a mi iskoláinkból és egyetemeinkről kerültek ki” – hangoztatta.

Ez is érdekelheti:  Iszlamista támadás történt egy ausztrál bevásárlóközpontban - többen meghaltak (videók)

EURÓPA NEM BRÜSSZELBEN VAN

Nem kell megfelelni a megfáradt brüsszeli elitnek, akik már magukban sem hisznek. Ha Brüsszelből azzal fenyegetnek, hogy megbarackoznak minket, akkor azt kibírjuk, mert a Kárpát-medencéből most erő sugárzik. Nem ülünk fel semmiféle liberális népmesének, ami a szép globális világrendről szól, a magunk módján, a magunk szabályai szerint élünk – foglalta össze Magyarország és az Unió viszonyát a miniszterelnök.

ARANYKOR HELYETT KLÍMAVÉDELEM – JÖN A ZÖLD ÁLLAMKÖTVÉNY

Aranykor hirdetése helyett riadót fújt a miniszterelnök. Ideje beszéd helyett cselekedni! – jelentette ki. De a gyermeket nem szabad szembeállítani a klímavédelemmel. Ez teljes őrültség, mert ha megmentjük a Földet, akkor kinek mentjük meg? – tette fel a kérdést Orbán Viktor. Klímavédelmi akcióterv részleteiről elmondta:

 • július 1-vel megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását;
 • betiltják az egyszerhasználatos műanyagok forgalmazását;
 • megvédik a folyókat a külföldről érkező műanyagoktól – “meg kell tisztítani a Dunát és a Tiszát a műanyagoktól” – mondta el Orbán Viktor;
 • a multiknak előírják a zöld technológiák használatát; a következő 2 évben 32 milliárd forinttal támogatják a kis- és középvállalkozások zöld beruházásait;
 • minden újszülött után 10 fát fog ültetni a kormány, az erdővel borított hazai területek 20 százalékra fognak növekedni;
 • a következő 10 évben meghatszorozzák a napenergia termelést;
 • támogatni fogják az olcsó elektromos autók megjelenését, 2022-től csak elektromos buszok járhatnak a városi közlekedésben;
 • jön a zöld államkötvény, aki ilyet vásárol az a klímavédelem ügyét elősegíti, a kormány csak klímavédelemre fordítja az így befolyt összeget.

A MAGYAR TOVÁBBRA IS VESZÉLYEZTETETT FAJTA, EZÉRT ÁT KELL LÉPNI A RUBICONT!

A gyermek ugyan nem pénzkérdés, de az anyagiak is számítanak, ezért további olyan intézkedéseket fog hozni a kormány, aminek eredményeképpen a gyermekesek jobb anyagi helyzetbe fognak kerülni, mint akik nem vállalnak gyermeket. Több mint százezren jutottak hozzá a babaváró hitelhez, amely a 10. legnépszerűbb kifejezés volt, amire az internetezők rákerestek – mondta Orbán Viktor. Így fogalmazott: tudom, hogy a négygyermekes anyák után a háromgyermekes anyák számára is előbb vagy utóbb be kell vezetni az SZJA-mentességet. Azt is tudom, hogy a szülés utáni első félévben ma az anyák az előző évi átlagkeresetük 70 százalékát kapják, és ezt 100 százalékra kellene emelni, s akkor a szülést követő első félévben több pénzhez jutnának, mintha nem szültek volna – mondta.

BALJÓS ÁRNYAK

Az Unió növekedése mikroszkopikus méretűre zsugorodott, és ezen lehet nevetni (ők sem tettek másként), de mivel a magyar termékek kétharmada ott talál piacot, ezért az ő bajuk a mi bajunk is. Intellektuális és gazdasági kihívás nekünk, hogy képes lesz-e a magyar gazdaság úgy fejlődni, hogy közben Európa pang. Azt mondta: 2019-ben a német ipari termelés jelentősen csökkent, de a magyar 5 százalékkal nőtt. 2020-ban és talán még utána évekig is erőinket a munkahelyek megőrzésére kell fordítanunk. Tudjuk, hogy ilyenkor adót kell csökkenteni, erre készülünk most is, a kisvállalkozási adót és a munkát terhelő adót csökkenteni fogjuk. A nyugdíjak értékét meg fogjuk őrizni, hiszen erről állapodtunk meg a nyugdíjasokkal – közölte. A miniszterelnök szerint ha Magyarországot, a magyar adórendszert, szociális rendszert, munkaerőpiacot “beleszabályozzák az európai egyesült államok gazdasági rendjébe”, akkor a mi fejlődésünk is megáll. Ezért kell csínján bánni az euró bevezetésével is, “ne üljünk fel olyan vonatra, amelyről nem tudjuk, hogy hová megy” – vélekedett.

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

KISNYILAS GATYÁHOZ A VÖRÖS ING ÉS A SZIVÁRVÁNYOS KITŰZŐ

A három választás évei lezárultak, 2022 pedig messze van, de azért nem mulasztott el a miniszterelnök néhány gúnyos kiszólást az ellenzék felé. Ez vagy valami, vagy megy valahova – csodálkozott úgy rá az ellenzékre, mint székely bácsi a teknősre. “Látjuk, hogy az ellenzék már most készülődik. Fű, fa, virág, tücsök és bogár is bekerülhet a csapatukba, csak valahogy visszakapaszkodhassanak a hatalomba. Már próbálgatják a közös szerelést is. Az eredmény még felemás, egészen avantgárd kombinációkat láthatunk. Alul kisnyilas gatya, felül vörös ing, rajta szivárványos kitűző” – foglalta össze véleményét. Ilyen 100 év után itt állni annak bizonyítéka, hogy az Úristennek még tervei vannak ezzel az országgal. Illő tisztelettel csak annyit mondhatunk, készen állunk a hívásra, készen állunk a következő százéves utazásra. “Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött” – zárta szavait a miniszterelnök.

A TAKTIKA: LEBEGJÜNK ÚGY, MINT A LEPKE, SZÚRJUNK, MINT A MÉHECSKE

Orbán Viktor azért elárulta, sokan faggatják arról, hogy milyen lesz a Fidesz 2022-es választási taktikája. Ezzel kapcsolatban elmondta: megfogadja majd egyik kedvenc politikai filozófusa, Muhammed Ali tanácsát: hogy lebegjünk mint a pillangó, és szúrjunk, mint a méhecske. Hozzátette: jelentem, a szúrás már rendben, a lebegésnek még hiányzik néhány előfeltétele, de a kampány kezdetére meglesz az is.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8iF4a6LVGY8]

Fotók: Horváth Péter Gyula. Videó: HírTv

PestiSrácok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Orbán Viktor évértékelője: nem ülünk fel semmiféle liberális népmesének – “Szúrjunk, mint a méhecske” 📺

 1. Mindenesetre egy dolog szent , az elmúlt száz év alatt egyetlen miniszterelnök még említést sem tett az állampolgárság vissza szolgálatásáról a kint rekedt magyaroknak
  — Egyedüli a mostani aki végre is hajtotta . és ez már épp elég érv a tiszteletre .! A tíz év alatti más dolgokért már a tények beszélnek , —

  1. Nagyon sajnállak, hogy nem érted a világot.

   Te egy rabszolga vagy, egy szócső vagy.

   Miért?

   Vedd észre, a hazádat, téged, mindenkit már rég eladtak!

   Miről beszélsz?

   Akkor lesz hazád, Hazánk, Hazám, ha teszünk is értre.

   Orbán nem tehet semmit, csak, ha engedik neki.

   Vedd már észre emberem, hogy ő csak egy báb, báb miniszerelnök, bábminiszterek….mindenki báb. A bábok védik magukat, és a bábokat, mert …meghalnának. Nem ők irányítanak, ők végrehajtanak, ahogy te a munkádat utasitásra végrehajtod.

   A zsidó miniszerelnök már régen lezsírozta a te, a mi életünket.

   Az a rossz hírem, hogy az neked nem lesz jó, nekük sem!

   Mert nem a te fajtád, géned lesz a főnök, igaz most sem.

   Kapsz 5G-t, örülj a sebességnek, meg annak, hogy mindent tudni fognak rólad, nagyobb freki, nagyobb sávszálesség, nagyobb halálozás.

   Mindent megkapsz, ami egyre nagyobb rabszolgát csinál belőled, rosszabb lesz, mint most.

   A zsidóval soha ne kereskedj, ARANYBULLA 1222. Ők tudták! Az őseink!

   Most jön egy vicc:

   Zsidó vagyok:

   Atilla

 2. Akkor nincs miről tárgyalni kedves Atilla ( már ha van ilyen).
  Még a nevedet sem tudod leírni te szerencsétlen-fajzat.Teljesen mindegy kinek és minek tartod magad
  Attila miért nem jó,ha már kitalálták előtted,he?
  No tedd szépen magadat takaréklángra és húzz el melegebb helyre,ahová való vagy!
  Nem ismerjük egymást ( szerencsémre ), de ez még nem jelenti azt,hogy ne mondjak véleményt. Ha tetszik,ha nem.
  Hol tanultad ezt a műfajt,he? Sejtéseim vannak,de nem izgatom magam ilyesmikkel.
  Gój vagyok! Nem viccből.
  Zsóti.

  1. Én is gój vagyok, sajnálom, hogy nem értettél meg, sőt én nagyobb gój vagyok, nálad.

   Atilla

 3. Kedves Atilla !
  Ne foglalkozz a szinekkel !
  „senki sem reménytelenebbül rabszolga,mint aki tévesen azt hiszi,hogy szabad .”
  Mindig lesznek olyanok,akiknek a fontosabb a konc,mint az Igazság ! A stilus meg maga az ember(?) ! Aki így véleményez egy embertársát ,mint fentebb,az mindent elárul magáról és hovatartozásáról,dehogy véletlenül sem Magyar,az biztos.
  A véleményezésed helytálló,grat !

  1. Köszönöm,
   ugyistudodki!

   Nem vagyok megbántva,
   tudom, néha előfordul, hogy a szél a lyukból fúj.
   Bizonyos esetekben a lyukat elkerülvén, nem esik lelki bántódás.

   Így még a strucc szeme is homok mentes lesz.

   Mély tisztelettel:
   Atilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük