KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor: "Andy Vajna az egyik legbátrabb magyar!"

Egyik zsidó jampec, a másik zsidó jampecet szereti, Andy Vajnát!
Egyik zsidó jampec, a másik zsidó jampecet szereti, Andy Vajnát!

„Andy Vajna az egyik legbátrabb magyar” – mondta Orbán Viktor a
Kossuth rádióban pénteken

Azt gondolom, az 1956-ban családjával együtt Kaliforniába kivándorolt egykori fodrászból és parókakészítőből az offshore adóelkerülés nagymesterévé avanzsált Andy Vajnáról bármit lehet pofája egy miniszterelnöknek mondani. Azt viszont, hogy Andrew G. Vajna az egyik legbátrabb magyar volna, ahhoz kell az a rinocérosz vastagságú bőr az ábrázaton. Milyen erkölcsi szinten áll az a miniszterelnök, akinek egy Vajna-féle, minden hájjal megkent zsidó kalandorról, egy nagypályás amerikai adóelkerülőről a magyarság és a bátorság jut eszébe? (…)

drMáriás: Andy Vajna a mélyszegénység mielőbbi felszámolásáért fohászkodik Semjén Zsolt műtermében
drMáriás: Andy Vajna a mélyszegénység mielőbbi felszámolásáért fohászkodik Semjén Zsolt műtermében

Kurva nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki fél évszázadnyi bátor
amerikás magyarkodást követően – miután 14 évnyi fejtörést okozott a tengeren túli adóhatóságnak offshore céghálójának gyanús ügyei, fiktív részvényeladásai és pénzmozgásai miatt – hazajön Magyarországra beleülni egy kormánybiztosi székbe.
Hatalmas nagy bátorság kell ahhoz is, hogy valaki a kormány tudtával
és beleegyezésével a Holland Antillákon keresztül lapátolja curacaói,
luxemburgi, vagy éppen nevadai offshore cégekbe a magyar adófizetők pénzét.
Elképesztő nagy bátorság kell ahhoz, hogy az állami költségvetés
terhére, valaki az egész kaszinópiacot pályáztatás nélkül tegye zsebre
úgy, hogy miközben az utolsó falusi szatócsnak is kötelező, egyedül az
ő pénztárgépeit nem muszáj bekötni az adóhatóság ellenőrző
rendszerébe.
Észveszejtően bátor dolog volt beleállni az immár kormánypropagandát szolgáltató Tv2 megvásárlásába és közel 7 milliárdos közpénz-hitelt felvenni egy köztudottan veszteséges csatorna megkaparintása érdekében. Különös vakmerőség kellett bízni a kiváló üzleti tervben és a komoly megtérülési számításokban.
Igen nagy bátorság kell ahhoz is, hogy valaki Habony Árpád közpénzen szipákoló milliárdos munkanélkülit a barátjának nevezze, a sehol nem regisztrált autójába beszálljon és biztonsági öv nélkül szembemenjen a forgalommal.

Klónozással szaporodnak!
Klónozással szaporodnak!

És noha bátorság kell ahhoz is, hogy az ember olyan nőt vegyen
feleségül, aki az unokája is lehetne, ez sehol nincs ahhoz a
bátorsághoz képest, hogy a magyar adófizetők pénzéből átláthatatlan tulajdonosi szerkezetű cégek révén évi 7-8 milliárdos osztalékokhoz jutó filmipari zseni azt higgye: ő majd ezúttal is megússza a felelősségrevonást. Ahogy tulajdonképpen egész életében mindent megúszott.
Andy Vajnáról akkor sem a Saul fia sikere jut az ember eszébe, ha
ötvenszer újjászületik. Andy Vajnáról az a tisztességtelenül
monopolizált szerencsejáték-biznisz jut az ember eszébe, amelyet az ő kiváltságos személyére szabtak és amely tökéletesen leírja a regnáló
hatalom erkölcsi állapotát. Hihetetlen nagy bátorság kell ahhoz, hogy
valaki mindenfajta szégyenérzet nélkül álljon az ölébe hulló
milliárdok útjába.
Hollywood-i forgatókönyveket megszégyenítő bátorság ez: többmillió dolláros amerikai adótartozással a hátunk mögött kormánybiztosként újjászületni egy kelet-európai banánköztársaságban.
Beküldte Olvasónk T.K.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

24 thoughts on “Orbán Viktor: "Andy Vajna az egyik legbátrabb magyar!"

 1. Milyen megjegyzést vagy véleményt lehet ehhez füzni.Sok ostoba Magyar, amit föztetek akit választottatok,és ma sem látjátok a realitásokat.Egyétek . Nekem hányingerem van ettől az orbántól,és a klikjétől. Sajnálom azt a sok félrevezetett Birkát akik öt követik.Hittük hogy egy elmebeteg Gyurcsány után jön egy új,és talán jobb, mint akik a multban voltak..Hát jött egy olyan vezető aki sárba szenybe tiporja ezt a kis megmaradt hazánkat. Kedves Magyar Honfitársaim,jó lenne már felébredni,mert ez a hulladék rabló horda mindent kiirt a hazátokbol ,a lelketekből, ami MAGYAR! MMM.

  1. Ha a jelenlegi miniszterelnök szerint ez a legbátrabb magyar, akkor nem csoda, hogy itt tartunk. Tovább megyek: semmi jóra nem számíthatunk a jövőben sem.

  2. Andy Vajna egy mocskos tetves zsidó! 1956 után többségében zsidó bűnözök mentek külföldre kik felelősek voltak a zsidó Nagy Imre terrorista MAGYAR MÉSZÁRLÁSÁÉRT! (Andy Vajna most nem kívánt nyilatkozni lapunknak. Cikkünkhöz a korabeli amerikai sajtó feldolgozása mellett amerikai és hong-kongi filmipari szereplőkkel folytattunk háttérbeszélgetéseket.) Nem pusztán esztétikai okok miatt volt azonban a Music Box a kedvenc filmje: orosz munkatábort megjárt, főmérnökként dolgozó apja leveléből 1957-ben értesül zsidóságáról, amikor instrukciót kap tőle az amerikai bevándorlási kérvény kitöltéséhez. http://magyarnarancs.hu/belpol/andrew_g_vajna_amerikaban_-_az_offshore_mogul-77003

  3. Miki MM : TE NEM VAGY „MAGYAR”?! Aztán ezt a teljesen egyedi nyelvet miért használod, te gyökér?! Menj Eilatba, a hajlatba….!

 2. ROSSZ HÍREM VAN az antiszemitizmus és cigányozást TÉVESZTŐ nemzettársaknak: Orbán Viktor nem cigány, Vajna András buidai srác pedig SEMMILYEN ZSIDÓ CSALÁDI SZÁLLAL NEM RENDELKEZIK! az , hogy $ milliárdos filmes lett, az a kreativitásának és néhány szerencsés húzásának köszönhető 1971-76 között. Utána már simán ment a dolog, hatalmas közönségfilmeket tudott csinálni. De ő nem Spielberg, vagy a Globus-Golan páros, egy-egy filmnél a partnere egy libanoni bevándorló volt, egy keresztény arab, Mario Kassar.
  Filmográfiája elképesztő nagyságú és mérhetetlen bevételeket hozott.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_G._Vajna
  magyar szerkesztésű név-cikk:
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Andrew_G._Vajna
  A nagyok közül- az általa felfuttatott Schwarzeneggeren és Sylvester Stallonén kívül – James Cameron (brit hátterű producer, rendező) a közeli barátja.
  De hogy ITT VAN, amiatt pl. a Brad Pitt- Angelina Jolie házaspár is szívesebben jön, pihenni is, és sok nyugati filmetforgatnak Magyarországon.
  MERT MINDEN EMIGRÁNS nem volt zsidó, éppenséggel az 56-os forradalomnak Nagy Imre tevőlegesen résztvevője nem volt, mint Király Béla vezérezredes, Fónay Jenő, a Pongrácz -testvérek, vagy a HŐS lány, Wittner Mária.

  1. A wikipedia tudvalévő, hogy zsidó szerkesztésű oldal. Csak Onogur ezt még nem tudja. Innen veszi ezt a hülyeséget is, hogy Vajna Andi nem zsidó, hanem egy őstehetségű magyar!!! Te mindenkit csajágaröcsögeinek nézel? Ahhoz, hogy lásd Vajna Andy zsidó, nem kell antropológusnak lenned!!!

   1. ONOGUR! Azt is a wikiből szedted, hogy orbán nem cigány? Pedig ahhoz sem kell antropológusnak lenni.

   1. T. Bátor István Úr! KISZ = KOMMUNISTA Ifjúsági Szövetség. Én 10 hónappal vagyok idősebb Orbán Viktornál, de a feleségével egy évfolyamon végeztem és Szolnokon egy munkahelyünk volt 4 évig. Tudja, aki LIBERÁLIS, az nem lehetett KISZ-titkár….Pl. 1977-ben repülőre tették a Charta ’77 című „liberális”=megengedő és a diktatúrát kárhoztató lengyel-cseh-magyar eredetű nyilatkozat aláíróit. Őket liberalizmusuk miatt kivágták az országból. Annyi igaz, hogy más SZERVEZÉSI és módszertani forrás nem lévén a KISZ szervezetek és belső szabályzat, illetve az egyetemi hallgatók önszerveződésére vonatkozó, oktatásügyi miniszteri rendelkezések szerint kezdődött el egy MÁSIK ifjúsági és egyetemi-főiskolai politikai szervezet létrehozása. No, de hát Lezsák, mint a népi írók és az MDF csírájának szervezője sem szakadhatott el a kádári keretektől. 1989-től már szabadabban lehetett mocorogni.

 3. “Andy Vajna az egyik legbátrabb magyar!”
  Először is az illető nem magyar,hanem zsidó
  Másodszor pedig ugyanolyan nemzetközi bűnöző,mint szaros györgy.
  H.B.
  „Aki fölfedezte az igazságot a júdaizmus ügyeit illetöen és nem küzd a zsidóság mint közös ellenség ellen, valamint nem figyelmezteti, óvja nemzettársait a zsidó fertözés veszélyeiröl, a zsidó fegyvertársa lesz a saját nemzete elleni támadásban és fajának legnagyobb árulója!Nincs az a társadalmi rend, amely túlélné azt a sokkot, amely a zsidók tömeges befogadását elfogadta… és kritikusan szemlélve: a zsidó megsemmisít minden kultúrát és megsemmisít minden befogadó népet.”(Einar Aberg)

 4. Miki MM véleményével abban nem értek egyet, hogy a magyarokat hibáztatja azért, amiért olyan tetvekre adták volna voksaikat, mint amilyen antall, horn, orbán, meggyesi, gyurcsány, bajnai volt; majd ismét orbán! Magyar ugyanis ilyent nem tesz! orbán 8 kerek esztendőn keresztül igen látványosan nem tett semmit gyurcsány és bajnai garázdálkodásai ellen. Pártjával megszavaztatott minden nemzetellenes törvényt, és még annyi se volt benne, hogy egyes népirtó törvények megszavazása előtt kivonultassa képviselő-bűntársait az ülésteremből annak érdekében, hogy a „T” ház ne legyen határozatképes. orbán viktor 8 éven át ült a maga bűzös kis szemétdombján, hagyta kivéreztetni az országot, hogy a gyurcsány-bajnai féle randalírozásából politikai tőkét kovácsoljon. Ez sikerült is neki, és ennek köszönhető az un. 2/3-ada. Általános tévhit, hogy a széthúzás magyar tulajdonság lenne. Ezt idegenfajú népek hozták hazánkba, és honosították meg minálunk. Érdemes elolvasni a Semino tanulmányt, érdemes ismerkedni a törzsszövetséget és a vérszerződést semmibe vevő, nemzetáruló Géza és I. (szent) István király előtti magyarok szokásjogaival, tradícióival. ÁRPÁD ATYÁNK szüntelenül forog a sírjában. Többek közt amiatt is, hogy Árpád-házi királyaink közül gyakran gyilkolták, vakították meg egymást a hatalom megszerzése érdekében. Többségükben ezek idegen szukákat vettek nőül, kik gondoskodtak arról, hogy uruk ne legyen hosszú életű! — csak bele kell tekinteni az Árpád-házi királyok adatait tartalmazó listába. Vattay Szabolcs

 5. ” ez mindig így volt ! Vannak akik csak néznek, és vannak akik látnak is.
  Erről a két szarháziról mindent lehet mondani,csak jót nem. Persze,hogy a cigánygyereknek tetszik „hollivúd, de a deszkát rengető szerepét(?) itt játszotta el. Mind örökre !! Még ha sok idióta meg is koronázná ! A másik „gyönyörűség visszajött Ide,hogy utoljára még belerúgjon abba a BÖLCSŐBE, ahol ringatták,etették, ahonnan megláthatta a Magyarok Szent Egét, és az utolsó forgatókönyvét felolvassa, kolompár winetunak.

 6. „sokan a pénzeberekben csak a pénzt szeretik.
  Ha megtudod,hogy egy „pénzember hogyan szerezte a vagyonát,már nem is tudod tisztelni annyira, mint előtte.

  1. „Savanyú a szőlő”
   Hosszú évek óta ugyanaz a duma – ideje lenne váltani!
   H.B.

  2. Kedves Barátom! Nem erről szólt az egész. Bukottbaloldalinak nevezni 6 éves jobboldali uralom után minimum tájékozatlanság.De a cinizmusod megengedteti velem,hogy egyenesen és kertelés nélkül kimondjam Neked,hogy politikai analfabéta vagy és emberileg sem kifogástalan.Ennyi a véleményem a megnyilvánulásodról. Tudod,ha nem tudzs érdemlegeset mondani akár negatív,akár pozitív irányba,akkor mocskolódsz.Talán célszerűbb lenne,ha jobban figyelnél a dolgokra és értenéd is az egészet.

 7. ” a kép hűen illusztrálja, hogyan lesz a sz..ból, májkrémes kenyér !
  Úgy,ahogy a „bukbalolbaloldalnak a savanyú a szőlője.

 8. A fenti fotón a szarzsák mellett egy földikutya látható. Kihalás szélén leledző, védett, vakondhoz hasonló állatka. Ritkán látni a felszínen, ha nem muszáj nem bújik ki az alagútrendszeréből. Nem rágcsáló, a vakond pajtihoz hasonlóan földben élő rovarokkal, cserebogárpajorral és hasonlókkal táplálkozik. A kinézete kicsit szokatlan, mondhatni csúnya de szerintem nagyon helyes állatka, határozottan úgy érzem hogy az összehasonlítás A. Vajnával kifejezetten sértő rá nézve. Lehet hogy nem szebb mint a fent említett úriember de messze becsületesebb és kevésbé kártékony még akkor is ha a gazdák haragszanak rá mert ásás közben eltépi/rágja a növények gyökereit. Minden másban egyetértek a cikk szerzőjével.

 9. Mitől a legbátrabb magyar ez a Andrew G.Vajna?Valaki mondja már meg!Azért mert ide disszidált az USA adóhatósága elől vagy miért is???

 10. Andy Vajna,egy szelhamos csalo,Orban Viktor,Pedig,amellett hogy az orszag tonkretevoje,meg hulye is.De a sok kommentelo,nem a lenyegrol ir,hanem fitogtatjak antiszemitizmusukat,demagog modon.Antiszemita urak,hany nagy magyar bunozot soroljak fel?No persze ez nem megy primitiv fejetekbe.

  1. Kérlek sorold fel a magyar bűnözőket, akik kormányon is voltak 1990-töl errefelé. Ne szerénykedj! Törekedj a teljességre!!! Ha jól megírod, ki is tesszük, mint cikk!
   Ha túl hosszú lesz, akkor itt a szerkesztőségi email cím:
   nif.info@gmail.com
   barátsággal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük