KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Woody Harrelson filmsztár bátran beszél arról, hogy a FED magán bankárkartell kezében van

Minden erővel a cionizmus erőforrása ellen: FED zsidó magánbankárok kezében van!
Minden erővel a cionizmus erőforrása ellen: FED zsidó magánbankárok kezében van!
Woody Harrelson is azon ismert személyiségek közé tartozik, akik nyíltan vállalják véleményüket. Tudnunk kell, hogy ez azért nem olyan veszélytelen. A napokban éppen Robert De Niro kényszerült arra, hogy az általa támogatott, a vakcinázás és az autizmus közötti összefüggést feltáró dokumentumfilm bemutatásától visszalépjen, miután feltehetően megfenyegették.http://www.naturalnews.com/053446_Robert_De_Niro_VAXXED_doc

Az alábbi filmben Woody Harrelson bátran beszél arról, hogy a FED magán bankárkartell kezében van, ha az államnak pénzre van szüksége, tőle kérhet kamat fejében. Ez a kormányt folyamatosan adósságban tartja, és így az embereket is. Az összes jövedelemadót a hitelekkel járó adósságok törlesztésére költi a kormány. A kongresszus lényegében a pénz értéke fölötti teljes irányítást egy titkos központi banknak engedte át.
Amerika népe a dollárt mindig kölcsön kapja, busás kamatok ellenében!
Amerika népe a dollárt mindig kölcsön kapja, busás kamatok ellenében!
A nagyvállalatok felelősek a környezetszennyezésért, és a haszon érdekében idegen országok erőforrásait veszik el akár erőszakkal, háborúk és konfliktusok kiváltásával. Emellett a médián keresztül a tömegek tudatalatti vágyait irányítják pszichológiai technikákkal, amelyek révén fogyasztásra ösztönzik őket.
A populáris média és Hollywood a muszlimok demonizálásával igyekszik elterelni a figyelmet az egyenlőtlenségekről és társadalmi problémáinkról. A gigantikus katonaság fenntartásához pedig fontos a gyűlöletkeltés. A félelem politikája, amit a kormány folytat a terrorizmusra alapozva, bizonyos szempontból sokkal veszélyesebb, mint maga a terrorizmus.
Figyelemre méltó jelenet a filmben, amikor Aaron Russo Nicholas Rockefellerrel folytatott beszélgetéséből kiderül, hogy a háttérhatalom tervezte meg a 9/11-et, Irak megszállását az olajért. Az is kiderül, hogy mindezek érdekében valódi ellenség hiányában terror elleni háborút választottak eszközül. A globális terv szerint a médiát arra használják, hogy meggyőzzék az embereket a háború jogosságáról. A sok ismétlés után az emberek mindent el fognak hinni. A végső cél az, hogy a világon mindenki RFID chipet kapjon, minden pénzen legyen chip, és ha valaki szembeszegül, kikapcsolják a chipjüket.
Néhány idézet a filmből: „Ezeknek a bankároknak egyetlen célja az, hogy világuralmat szerezzenek elapadhatatlan adósság létrehozásával.” Henry Ford, üzletember
„Az Egyesült Államokban néhány nagy ember fél valamitől. Tudják, hogy van valahol egy hatalom. Ez a hatalom olyan ravasz, annyira szervezett, teljes és mindenre kiterjedő, hogy jobb, ha nem szólnak hangosan, amikor elítélve beszélnek róla.” Woodrow Wilson, USA elnök
„Világkormányunk lesz, akár tetszik, akár nem. Az egyetlen kérdés az, hogy legyőzés vagy meggyőzés útján jön létre.” Paul Warburg, Külkapcsolatok Tanácsa
Woody Harrelson zárószavaiban: „Ez a rendszer nem állhat fenn tovább. Ki fogja eldönteni, hogy ki kap ételt és ki éhezhet, ki kap vizet és ki szomjazhat? Mert ha hagynánk, hogy lélektelen nagyvállalatok és elit gazdagok döntsenek a népességszabályozásról, az félelmetes lenne.”
A jó hír az, hogy a nagyvállalatok profitéhesek, és csak addig tudnak eladni nekünk bármit, amíg megvesszük. Tudatos fogyasztással és persze a média híreinek meggondolt megszűrésével sokat fordíthatunk a kockán.
Ezt a filmet korábban feliratoztam, és a YouTube után a Vimeóra is most feltöltöttem.https://vimeo.com/160907197
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Woody Harrelson filmsztár bátran beszél arról, hogy a FED magán bankárkartell kezében van

  1. A kitalált, felkészített, támogatott majd irányozottan ellenséggé tettek, ellen folyamatos, több célt szolgáló, de mindig haszonnal járó háborúkat saját népük sakkban tartása mellett, elhitetik velük, hogy ezzel együtt kell élniük, félniük. (Mily ismerős, 1990-ben, amikor Magyarországon égig szökött a bűnözés, magas rangú rendőr egy előadáson közölte a hallgatósággal, „nincs mit tenni, ezzel együtt kell élni”.)
    Nem tudom, ki, hogy van vele, de nekem a film vége PR-ízű volt.

  2. Az effajta megnyilvánulásokat mindig fenntartással kell kezelni,mert nem biztos,hogy az előadó véleménye – lehet,hogy csak szondázzák a közvéleményt.
    A továbbiakban figyelni kell a színész pályafutását,ha nem lesz kegyvesztett akkor kaki van a palacsintában.
    H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük