KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Orbán, illetve az ukrajnai békekötés

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Valaki egyszer csak emígyen beszólt Levédia krónikásának: Alkalmasint kérdezzék meg (ja, vagy azt nem lehet?) a miniszterelnök urat, hogyan képzeli a békét ill. az odavezető utat. És, ha úgy, hogy Ukrajna mondjon le területe egyharmadáról, akkor képzeljék saját magukat ebbe a helyzetbe. (Az agresszív szomszédjuknak átadják örökre a telkük egyharmadát, csak hogy BÉKE legyen. Na, milyen érzés?)

Levédia krónikása pedig így válaszol:

Már megírtam, még egyszer megírom: a fegyverszünet, a béketárgyalások önmagában véve még nem jelentik egy ország automatikus megcsonkítását. A határok kérdését majd A BÉKETÁRGYALÁSOK SORÁN RENDEZIK. A fegyverszünet – mint ahogy azt a neve is mutatja – a harcok, a vérontás felfüggesztését jelenti.

A fegyverszüneti és béketárgyalásokon Magyarország nem fog részt venni. Már csak azért sem, mivel NEM VAGYUNK HADVISELŐ FÉL. Orbán ezért kifejtheti álláspontját. (És miért ne tenné, hiszen ő Magyarország miniszterelnöke? És ezt el is várják tőle). ORBÁN ÁLLÁSPONTJA AZONBAN SEMMILYEN HATÁSSAL NEM LESZ AZ UKRAJNÁRA VÁRÓ BÉKEFELTÉTELEKRE.

Kegyed a kifogásait inkább azoknak címezze, akik tíz éve keverik azt a bizonyosat. Akik tíz éve hadsereggel, gyilkos terrorkülönítményekkel rontottak Kelet-Ukrajnának AZ ÖNRENDELKEZÉSI JOGUKAT GYAKORLÓ OROSZAIRA – TÁRGYALÁSOK HELYETT.

Kifogásait címezze Amerika mostani szenilis elnökének. Aki tíz éve alelnökként (akkor még nem volt szenilis, azóta tették azzá azok, akik a nevében URALKODNAK) sürgősen Kijevben termett, hogy a jenkibérenc bábrezsimet AZ OROSZOK ELLEN KÉT HÉTTEL KORÁBBAN MEGHIRDETETT KATONAI BÜNTETŐ EXPEDÍCIÓ AZONNALI MEGINDÍTÁSÁRA UTASÍTSA. Lévén, hogy a Biden-család ANYAGILAG IS ÉRDEKELT VOLT A DONBASSZ UKRÁN LEROHANÁSÁBAN.

És ugyanezek tíz éve hazudoznak, meghamisítják, letagadják az igazságot.

Kegyed azért nem (ezért kegyed sem) tudja az igazságot. Azt, hogy Putyin, AZ OROSZ DIPLOMÁCIA TÍZ ÉVEN KERESZTÜL PRÓBÁLTA – súlyos áldozatok, kompromisszumok árán is – MEGMENTENI UKRAJNA TERÜLETI EGYSÉGÉT. Kezdve attól, hogy – a Nyugat ösztökélésére – az orosz diplomácia dolgozta ki az elkergetni kívánt Janukovics elnök és a HÁROM HÓNAPJA, amerikai pénzen, AZ UTCÁKON TOMBOLÓ ELLENZÉKE KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁST. Ami előirányozta, egyebek mellett, hogy a soknemzetiségű UKRAJNA ÁLLAMSZÖVETSÉGGÉ ALAKUL ÁT, amelyben a kisebbségek – oroszok, de a kárpátaljai magyarok is – a legszélesebb körű autonómiát élvezik majd (élvezték volna).

Ez is érdekelheti:  London engedélyt adott Kijevnek, hogy fegyvereit a Krím elleni támadásra használja

Abban a dokumentumban bukkant föl először, hogy A DONBASSZ KÜLÖNLEGES STÁTUSZT ÉLVEZ MAJD – UKRAJNÁN BELÜL. Annál is több belső autonómiája lett volna, mint Magyarországnak volt a kiegyezés után.

A DONBASSZ UKRAJNÁN BELÜLI KÜLÖNLEGES STÁTUSZA VOLT A MINSZKI BÉKEMEGÁLLAPODÁSOK SAROKKÖVE IS. Ezt fúrták, szabotálták, obstruálták minden lehetséges módon Ukrajna és nyugati mentorai (többek között a fegyver-, és tűzszünetek sorozatos felrúgásával.) Csak hogy ne lehessen béke Oroszországban és a határai mentén.

HA MINDEN AZ OROSZ DIPLOMÁCIÁN MÚLT VOLNA, ELKERÜLHETŐ LETT VOLNA A 2014 TAVASZA ÓTA TARTÓ UKRÁN-OROSZ HÁBORÚ, UKRAJNA SZÉTHULLÁSA. 1922, a Szovjetunió megalakulása óta Szovjet-Ukrajna területe a háromszorosára nőtt. Mindezeket a területeket – közöttük ősi orosz földeket is – megtarthatta volna, ha tisztességesen bánik az ott élő, őshonos nemzetiségekkel. Úgy bánt velük azonban, mint a mesében a gonosz boszorkány, aki Jancsinak és Juliskának a kemencébe vetését és megsütését tervezte. UKRAJNA ezért MINDEN ERKÖLCSI, POLITIKAI ÉS TÖRVÉNYES JOGÁT ELVESZTETTE, HOGY 1922 ÓTA MEGSZERZETT TERÜLETEIT TOVÁBB IGAZGASSA. Menekül is onnan – A LÁBÁVAL SZAVAZ – mindenki (a Krím, a Donbassz, Harkov, Zaporozsje, Herszon, Nyikolajev, Ogyessza [ahol ráadásul, tíz éve az a szörnyű mészárlás is történt a szakszervezetek megyei tanácsának székházában]).

A NYUGAT azonban KETTŐS JÁTÉKOT JÁTSZOTT, MÁR AKKOR IS. Az aláírt megállapodás már másnap a papírkosárban landolt. A jenkibérenc, puccsista bábrezsim pedig azóta vívja A NYUGAT, A NATO HÁBORÚJÁT OROSZORSZÁG, az orosz nép ellen.

Összesen kétszer is megakadályozta a Nyugat, hogy Ukrajnában, Ukrajna körül béke legyen. Először a minszki rendezési terv meghiúsításával. Másodszor pedig akkor, amikor a Bucsában megrendezett véres provokáció ürügyén nem engedték, hogy az ukrán vezetés aláírja az Isztambulban kidolgozott fegyverszüneti megállapodást.

Hölgyeim és uraim! A hajó elment. És viszi magával azokat az ukrán területeket is, amelyeket Kijev megmenthetett volna magának, ha aláírja a fegyverszünetet.

Ez is érdekelheti:  Felháborodtak az ukránok Zelenszka kijelentése miatt

Az a hajó már nem fog visszafordulni. Arra a hajóra egy másik kikötőben új jegyet kell majd váltani. Amely már nem lesz olyan kedvezményes, ami lett volna most. Meglehet, az a hajó már maguk nélkül megy az úti célja felé, és éri azt el.

Ezért pedig ne Putyint, ne Orbánt hibáztassák! Hanem csak saját magukat!

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: amerikai hadianyagot rakodnak az Ukrajnába induló repülőgépbe

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Orbán, illetve az ukrajnai békekötés

  1. Nagy Ukrajnát Josif Vissarionovics Dzugasvili (sztalin, az acélos) azért csatolta oda a Donbasst, hogy a Népszövetségben külön szavazata legyen. Aztán 45-ben Kárpátalja, 55-ben Hruscsov a Krimet csatolja oda,.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük