KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyugati vezetők tárgyalni szeretnének Moszkvával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna jövőjéről és az európai biztonságról szeretne tárgyalni Moszkvával több nyugati ország vezetője – tudatta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken.

“Nem akarok és nincs is jogom személyeket megnevezni, de számos magas szintű, jól ismert nyugati vezető, köztük nagyon ismert is, többször is, legalább három különböző kommunikációs csatornán keresztül jelezte, miért nem találkozunk és beszélünk arról, hogy mit tegyünk Ukrajnával és az európai biztonsággal”

– mondta a fehérorosz külügyminiszterrel, Szergej Alejnikkel folytatott moszkvai megbeszélése után tartott sajtóértekezleten.

Mindig készen álltunk a komoly tárgyalásokra – tette hozzá. Semmi akadálya, hogy tárgyaljunk, ha felhagynak a biztonság egyoldalú értelmezésével, és saját biztonságukat nem akarják a mi kárunkra érvényesíteni – mondta az orosz diplomácia vezetője, majd hozzátette: olyanokkal viszont nincs mit tárgyalnunk, akik támogatják a kijevi náci rezsimet, és nem adták föl Oroszország legyőzésének tervét.

 

Moszkva, 2023. december 15. péntek (MB)

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt képen: Szergej Lavrov orosz külügyminiszter (AP)

Ez is érdekelheti:  Biden legfrissebb orvosi vizsgálatának eredményei

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük