KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyílt levél Patrubány Miklósnak – az Erdélyi Autonóm Szövetség tiltakozása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Október 6. gyásznap Erdély és a Partium számára, ugyanis ezen a napon nem csupán azt gyászoljuk, hogy a levert Szabadságharc után kivégeztek Aradon 13 tábornokot. Tudatában vagyunk annak, hogy ez indította el azt a folyamatot, ami a mostani állapothoz vezetett. A szabadkőművesek jól kiszámított játszmája volt ez is, ami a magyar nemesség megosztására és elpusztítására irányult.

Ez a folyamat mára odáig fajult, hogy a magyar népet is megosztják, egymás elleni gyűlöletre sarkallják. Ennek a megosztásnak egyik, régi és biztos sarkköve, mondhatnánk úgy is, hogy ügynöke ön, elnök úr. A múltat kár bolygatni, akiknek kell, úgyis emlékeznek rá. Ami annál fontosabb, hogy legalább most hagyja abba a káros és ránk nézve is káros tevékenységét.

Önök a saját kis pecsenyéjüket sütögetve kivonultak e gyásznapon egy laktanya elé és meggyalázva a gyásznap méltóságát, Petőfi Sándor és a többi, a Szabadságharcban elhunyt hős emlékét, igazi kommunista, kormányváltó tüntetést szerveztek. A tüntetés „csúcspontján” az ön lázító, történelmi tényeket kissé elferdítő kortes beszéde után még a gyurcsányista, neokommunista tüntetéseken megszokott „Orbán takarodjon” is elhangzott, miután ön ultimátumot szegezett a hallgatóság előtt a kormánynak.

Valóban azt tartja ön, Patrubány és a székházában alapított, magát nacionalistának mutató pártocska, a Mi Hazánk legfontosabbnak a mostani helyzetünkben, hogy a kommunisták által IV. Károlyról Petőfire keresztelt laktanya éppen most milyen nevet visel? Tényleg ez a megmaradásunk záloga a mostani, pokoli zűrzavarban? Ezzel szolgálja leginkább az itthon maradottak sorsát? Ugyan már! Legalább a többséget ne nézze teljesen idiótának, még ha mindig akad is pár megvezethető!

Önök ezt a tüntetést nemzetegyesítőként harangozták be, miközben a megosztás iskolapéldáját mutatták a gyakorlatban. Kijelentették, hogy aki ott lesz, a „teljes nemzet” és aki nincs ott, az labanc. Kinek, minek képzelik önök magukat?

Ez is érdekelheti:  Kónya-Hamar Sándor: A KÖLTÉSZET NAPJÁN - 2024. április 11.

Az őseink nem hangoztatták, bizonygatták sohasem magyarságukat és kereszténységüket, ahogyan eleik tetteivel sem dicsekedtek. Természetesen élték meg, beleszőve dolgos mindennapjaikba. Az eleink pedig, ha becsületes magyar, keresztény emberek voltak, azt tették, amit az adott korban és helyzetben tenniük kellet.

Most ki a magyar? Akit önök annak neveznek? Vagy talán szkíta, székely, csángó, hun? Érdekes ez a megosztás is, hiszen nagyszüleink, szüleink idejében, de még a mi időnkben sem volt régebben baj, ha valaki magát magyarnak mondta, még akkor sem, ha a felmenői részben tótok, rácok, örmények vagy akár románok voltak. Ön ezzel tisztában van ugye, csak nem hangoztatja…, mert mi, magyarok mindig befogadók voltunk és vesztünkre, még azokat sem vetettük ki magunk közül, aki a vesztünkre tört.

Szívlelje hát meg a fentebb leírt sorokat, Patrubány vagy Patrubani vagy, hogy az ördögbe’ hívják és kérjen bocsánatot a magyaroktól. Kiváltképp az itthoniaktól!

Az Erdélyi Autonóm Szövetség elnöksége

Nemzeti internetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Nyílt levél Patrubány Miklósnak – az Erdélyi Autonóm Szövetség tiltakozása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük