KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyílt levél a kormányfőhöz: a népszavazásról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Mi azt az álláspontot osztjuk, hogy egy ősi föld hovatartozásáról nincs joga még a rajta lakó népnek sem dönteni. Ha egy bizonyos földrajzi területet egy nép épített fel, teremtett kultúrát, hagyományokat rajta, védte azt évszázadokon, évezredeken át az élete árán is, akkor egy ma azon élő generációnak sincs jogában azt feladni, mert ez nem egyéb lenne, mint az ősök iránti mély tiszteletlenség!!!


                                  Tisztelt Orbán Viktor Úr!

    Előrebocsátom, hogy nincs felsőfokú végzettségem, sőt még a gimnáziumot se fejeztem be. Én egy egyszerű melós vagyok, egy a több millió közül, aki becsületes kétkezi szorgalmas munkájával  biztositja gazdaságunk „bámulatos” teljesítményét, a sok államférfiú aránytalanul magas (meg nem érdemelt)   bérét, a kormánykörökhöz közel álló személyek mérhetetlen meggazdagodását,  biztosítjuk az állami intézmények  működését.  Nem nagyon van időm hallgatni a TV-ben a sok okoskodó dumáját, akik igyekeznek megmagyarázni a helyzetünket, mert azon felül, hogy el kell tartanom a jó nagyra   duzzadt bürokrata apparátust,  a családomról is gondoskodni kell.  De az Ön  felszólásait a TV-ben meg a Kossuth Rádióban mindig meghallgatom, mint ahogy a kormánytagok dumáját,  és a kormány közléseit is.

    Ezeket a munkahelyemen megtárgyaljuk,  elemezzük, és örülünk  hogy van nekünk egy Viktorunk,  aki  megkérdez a 10 millió magyar állampolgár között ENGEMET is, hogy kivel,  kikkel, akarok  együtt élni szép Hazámban. Ön  azt akarja, hogy a népre, és ne a kormányra, s annál inkább ne az Országgyűlésre  bízzuk  eldönteni, hogy bárki is bármikor is ránk erőszakoljon valamiféle kvótát, hogy befogadjunk akárhonnan is akármilyen nemzetiségű, vallású menekülteket, ill. idegeneket.

     Tisztelt Orbán Úr!  Bizonyára a rengeteg elfoglaltsága miatt  Ön nem olvasta a kérdést, amelyre az ÉN válaszomat kérik.  Mert hát, mint megjegyeztem, hogy nincs felsőfokú végzettségem,  de azért már megkérem, hogy az alattvalói(akik félrevezetik Önt, és akikben Ön vakon megbízik)  ne becsüljenek le már annyira engemet. Azért már én sem, de a nép sem  annyira hülye, mint ahogy azt Önök szeretnék.

Ez is érdekelheti:  Nézőpont: Orbán Viktor óriási felhatalmazással vehet részt az EU-csúcson

Hisz akár hogy válaszolok,  abból nem  derül ki, hogy mit is akarok én, mit is akar a nép.

   “Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

    Nagyon-nagyon szépen  kérem, ez egyszer, ha Ön nem tartja méltónak válaszolni nekem (NEKÜNK),  kötelezze valamely  e kérdésnek valamelyik kifundálóját, hogy világosítson fel engemet (MINKET – a sok milliót) s  válaszoljon a következő kérdésekre.

 • Úgy értsük, hogy azt akarjuk, hogy az  EU csak az Országgyűlés hozzájárulásával kötelezhet minket az idegeneket befogadni?  A mi akaratunk senkit nem érdekel?
 • De honnan a fenéből tudja meg az Országgyűlés és az a semmirevaló EU, hogy a  NÉP (és én is közöttük)  mit akar, ill. akarja-e, hogy a mi  megkérdezésünk nélkül ránk erőszakoljon akárki is akár csak egy idegent (nem magyart) is?
 • Miért kell pont e kérdésben felhatalmaznunk az Országgyűlést, hogy döntsön. Hisz az alkotmány is és az OGy-ről szóló törvény is előírja ezt.
 • Hol a garancia, hogy a derék „honatyák”, és akár Ön is, nem „adja be a derekát”? Ellen bír állni a külső-belső nyomásnak, a zsarolásnak?
 • Több nemzetellenes, ártalmas engedményt tettek már a „honatyáink”. Példának csak egy utolsó bizonyíték:  Megszavazták, hogy a nem magyar állampolgárok is vásárolhatnak magyar földet. Azoknak akik ellen apáink életük árán megvédték, most Önök  nagy előszeretettel  békésen odaajándékozzák.  Lassan már a Hazámban idegen földön fogok járni, ha az új tulaj kegyesen megengedi.

        Kérésünkre, Kövér György  közreadja e levelünket, amelyet közösen fogalmaztunk meg népes munkatársaimmal.

Tisztelettel:  Egy tisztességes munkából élő hazafi.

 

        Tisztelt  Kormányfő Úr !

 Szilárd meggyőződésem, hogy népszavazásra csak olyan fogalmazású kérdést szabad feltenni, amilyent egyértelműen értelmez Pista bácsi is és Mari néni is.  A honatyák szavazhatnak IGEN-el,  de NEM-el is. Nem titok, hogy nem kevés köztük azoknak a száma, akik nem ellenzik az idegenek betelepítését.  A Hazánk, a Nemzetünk, a létünk sorsát  meghatározó kérdésekben csak a NÉP dönthet egyértelműen,  érthetően.

Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

    Még nem késő  átfogalmazni a kérdést.  Hallgasson a szívére,  és vegye figyelembe  a sok okos igaz magyar kifogását.

 Tisztelettel: v. Kövér György.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

8 thoughts on “Nyílt levél a kormányfőhöz: a népszavazásról

 1. ,,Tisztelt Orbán Viktor Úr”?
  Érdekelne, hogy egy jövőbeli népbíróság hogyan fogja hívni ezt majmot, amikor a hazaárulását tárgyalják.

 2. Valóban zavaró a népszavazási kérdésben az alább idézett mondatrész: „az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is”.
  Ha ezt a mondatrészt kivennék a kérdésből, sokkal egyértelműbb lenne az egész.
  De meggyőződésem, nem fogják kivenni

 3. Egyetértek a fenti véleményekkel! Kérdés csupán, hogy O.V. úrnak, van-e tényleg, magyar fajtájáért dobogo szíve is, vagy csak kizárólag, az INTERNÁCIONALISTA PLUTOKRÁCIA FŐKOLOMPOSA, Soros György iránti elkötelezettsége ???
  Ebben az esetben a lehetőség adva van, hogy végre mindenki számára érthetően, szint valljon!!!!
  Javasolja, az 56-os Veterán és Koppányivadék.

  1. O.V -nak nem fajtája a magyar, de jókat röhög magában, hogy a sok fafejű magyar annak véli, mert magyarul beszél.

 4. Nem fogjak kivenni az ominozus reszt a kerdesbol, mert akkor a betelepedesi tilalom izraelitakra is vonatkozna. Viszont maskeppen, burkoltan a zsido kivetelt nem tudtak volna ervenyesiteni.

  1. A közepébe trafált!
   Gratulálok!!!
   Jo hogy vannak még tisztán látó hazafiak!!!
   Izrael össze fog omolni, s a következő „ős”-haza elő van készítve!!!

 5. ov-nak tényleg van e Magyar fajtáért dobogó szíve is?
  Neki India az otthona,israel a hazája ! Itt csak vendégmunkásként dolgozózik(?). Elküldték „otthonról, szerencsét próbálni,a mi szerencsétlenségünkre. A pacemakert nem hiszem,hogy lehet szívnek nevezni,mert ami itt megy ,azt tiszta szívvel képtelenség csinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük