KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fontos információk devizakárosultak számára.

A KÚRIA TÁLCÁN NYÚJTJA AZ ÉRVÉNYTELENSÉGI OKOT!
Tisztelt ügyvéd urak és hölgyek, tisztelt devizás jogvédők! Mélységes tisztelettel és elismeréssel köszönöm a devizás jogvédő ügyvédek és mediátorok kitartó munkáját, amit értük megkárosított banki ügyfelekért tesznek egy  ellenséges jogi környezetben. Hálás köszönetem mellett szeretném felhívni a figyelmüket az alábbiakra. Tovább a cikkhez.


Facebook ide kattintva.


SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK


Az átvert „deviza”-károsultak kitartása meghozza az eredményt! Mindent a banknak kell bizonyítani. No, ez az, amit általában mindenre kiterjedően nem tudnak megtenni a bankok. A továbbiak a cikkben! Kattints ide.


ITT A „DEVIZAHITELES” MEGOLDÁS! HÚZZUK KI A KÍGYÓ MÉREGFOGÁT!
Ismét egy fontos cikk, amelynek témája alapjaiban rengetheti meg az úgynevezett devizahiteles kérdéskört. Fel szeretnénk hívni olvasóink figyelmét, hogy a Tovább a cikkhez.


A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a „Tetszik/Liked” gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Kattints ide! Köszönjük!

Nemzeti Civil Kontroll.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük