KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NJSZ a Pride menetről: aránytalan rendőri biztosítás és LMBTQ-s agresszió normalitáspárti hazafiakkal szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat jogvédő biztosítást adott az idei Pride felvonulás ellen tiltakozó hazafiak számára, összefoglaltuk tapasztalatainkat:

 1.      A rendőri biztosítás mértéke aránytalan mértékű volt, több tízmilliós nagyságrendű költséget felemésztve, mindezt az elsöprő többségben normalitáspárti adófizetők finanszírozták és nem azok, akik ezt a provokatív menetet a fővárosunk szívében évről-évre megszervezik egyébként nyilvánvalóan jelentős forrásokból és ezzel lényegében saját deviáns üzenetük fogságába ejtve a főváros vonulással érintett részén élő közönséget. A Pride vonulást nagyszámú rendező és liberális jogvédő biztosította, akik részei annak a veszedelmes nemzetközi hálózatnak, amelynek célja a hagyományos európai nemzeti közösségek és értékek felszámolása, a nemzeti és nemi identitás szétzúzása.

 2.      A Pride szervezői előzetesen bírósági úton elérték, hogy ne csak a rendőrség által javasolt három ponton, de lényegében bármely kereszteződésben ellenőrzött beléptetés mellett lehessen csatlakozni a rendezvényhez, azonban rendőri területzárás és kordonok szegélyezték az útvonalat. Az erről szóló bírósági ítélet szerint a területzárás és a kordonok felállítása mások, a menetben részt nem vevő személyek jogainak és szabadságának védelme miatt is szükséges volt. Nem igaz tehát a liberális sajtó diadalmasnak szánt üzenete, hogy kordonmentes volt az idei Pride.

 3. A nagyszámú rendőri erők a bejelentett normalitáspárti tüntetés (https://www.youtube.com/watch?v=QiW8BvYypHs) résztvevőit az Erzsébet téren fémkordonokkal zárták körbe, közvetlen közelükbe kutyás rendőri egységet telepítettek és olyan távolságra szorították a tiltakozókat, ahol a gyülekezési jogukkal élni kívánók a menettel kapcsolatos elítélő véleményüket nem fejezhették ki szabadon és mások számára megfelelően megismerhető, érzékelhető módon. A Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését annak „provokatív célja” miatt jogsértő módon megtiltották. Mindez a gyülekezési jog korlátozását valósította meg a normalitáspártiak terhére.

 4.      A normalitáspárti tüntetést követően a rendőrség aránytalan és megfélemlítést célzó módon követte a távozó hazafiak belvárosi mozgását, majd zaklató jellegű igazoltatásoknak vetette őket alá, ideértve a nyilvánvalóan beazonosítható módon jogvédő biztosítást végző nemzeti jogvédőt is.

Ez is érdekelheti:  Ukrajna csapást mért a krími orosz parancsnokságra

 5.      Megfigyelt sajnálatos és jogsértő jelenség volt, hogy a rendőrség végrehajtotta és biztosította a Pride rendezők azon önkényes, kettős mércés beengedési gyakorlatát, amelynek keretében a vonulás menti zónába, illetve a Március 15. térre viselkedéstől függetlenül, arc és öltözet alapján, előítéletes és közvetett hátrányos megkülönböztetést megvalósító módon csak a nyilvánvalóan homoszexuális érdeklődésű, érintettségű személyeket engedtek be, ezt többen okkal és joggal sérelmezték.

 6.      A Pride menet több résztvevője szeméremsértő és garázda jellegű magatartást tanúsított, ezzel az egész menet szükségtelen mértékben és aránytalanul sértette a közrendet, illetve mások jogait és szabadságát,  mindezzel igazolták azt, hogy a megtiltás törvényi indokai idén is megvalósultak. Mások jogainak és szabadságának sérelme megvalósul akkor is is, ha a gyűlés alkalmas mások magán- és családi életének védelméhez való jogának, otthonának, emberi méltóságának, a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére, vagy szabad mozgáshoz, tartózkodási hely szabad megválasztásához való jogának korlátozására. A foglyul ejtett közönség doktrínája esetükben ismét megvalósult, jövőre már csak a teljes tiltás az egyedül elfogadható és jogszerű hatósági kezelés.

 7.      A Pride résztvevői több eseteben agresszívan és provokatívan léptek fel a normalitáspártiakkal szemben. Ennek keretében az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél egy agresszív Pride résztvevő több tanú szeme láttára patriofób és anti-heteroszexuális indíttatással, bántalmazást megvalósítva rátámadt Budaházy Eddára, a Hozz világra még egy magyart Mozgalom vezetőjére, aki egy értékvédő felirat mellett állt. Ezzel a közösség tagja elleni erőszak bűntette minősített esete megvalósult, amelyet a törvény egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel rendel büntetni. A támadó egyik, szemmel láthatóan bódító hatású szer hatása alatt álló társa pedig a zaklatás vétségét megvalósítva a hazafiakat, közte Budaházy Eddát megöléssel fenyegette meg. A két eset miatt feljelentést tett a sértett. A támadót intézkedés alá vonták, azonban végül nem állították elő. A másik agresszív egyén a cselekményét követően a hídfőtől nem messze ismét belekötött hazafiak egy csoportjába, a támadásával szemben védekező fiatalembert a rendőrség elfogta, megbilincselte és előállította (részére jogsegélyt adtunk), de előállításra került az agresszív LMBTQ aktivista is. 1.      Emlékezetes, hogy pár éve a Pride-on a család- és magzatvédő dr. Téglásy Imrére támadt szeméremsértést megvalósítva egy homoszexuális vonuló, akinek bűnösségét azóta a bíróság első fokon megállapította.

Ez is érdekelheti:  Bukik a lengyel kormány, az EU kelepcébe csalta Donald Tuskot

Kiadta: Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) nevében dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvezető 

kelt: Budapest, 2019. július 7.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük