KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nincs különbség a Fidesz és az MSZP között

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz és az MSZP között külpolitikai, de lassan már belpolitikai értelemben sincs semmi különbség, mindkettő feltétel nélkül kiszolgálja gazdáit, képviseli az euroatlantista érdekeket, úgy táncol, ahogy Brüsszelben, Washingtonban, Tel-Avivban fütyülnek.

A Jobbik szerint nincs különbség a Fidesz és az MSZP között – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján. Hozzátette: április 6. óta nyilvánvaló, ezt most már a közvélemény-kutatások is megerősítik, hogy a Jobbik a második erő, potenciális váltópárt.
Szerinte a Fidesz mindent megtesz, hogy aljas és nemtelen támadásokkal néhány százalékot lecsípjen a Jobbiktól, a nagyobbik kormánypártnak sokkal kényelmesebb lenne, ha az MSZP lenne a második erő. Mint mondta, ezzel beteljesült Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti listavezetőjének álma a Fidesz-MSZP-nagykoalícióról a Jobbikkal szemben.
A Jobbik szóvivője úgy írta le a helyzetet, hogy van a Jobbik és van mindenki más.
Senkinek ne legyen illúziója – folytatta -, a Fidesz és az MSZP között külpolitikai, de lassan már belpolitikai értelemben sincs semmi különbség. Közölte: mindkettő feltétel nélkül kiszolgálja gazdáit, képviseli az euroatlantista érdekeket, úgy táncol, ahogy Brüsszelben, Washingtonban, Tel-Avivban fütyülnek.
Mirkóczki Ádám azt mondta, aki úgy gondolja, hogy az elmúlt 25 év politikája megfelelő, a május 25-i EP-választáson szavazhat akár a Fideszre, akár az MSZP-re, mert nincs köztük különbség.
Annak, aki sokkal határozottabb és meg nem alkuvó érdekképviseletet szeretne, a Jobbikot kell választania – tette hozzá.

Kérdésre válaszolva a Jobbik szóvivője hangsúlyozta, pártja Oroszországot nemcsak energiapolitikai, hanem gazdasági értelemben is megkerülhetetlennek tartja. Kovács Béla EP-képviselő és Vona Gábor pártelnök is találkozott orosz politikusokkal emiatt, de nem konspiratív módon, hanem nyilvánosan – közölte.
Egy másik kérdésre Mirkóczki Ádám azt mondta, a kémkedés hazaárulás, ugyanakkor feltette a kérdést: ki mondta, hogy Kovács Béla kémkedett? Kérdésként fogalmazta meg azt is, hogyan lehetne Magyarországon az hazaárulás, ha valaki európai uniós intézményekkel szemben követi el ezt a bűncselekményt. Beszélt arról is, hogy a KGST kevésbé volt kizsákmányoló és elnyomó, mint az EU, amely „durvábban kiszipolyozza” Magyarországot, mint egykor a Szovjetunió.

Ez is érdekelheti:  Ukrán katonák: „Ha nem lennének a parasztok, éhen halnánk”

http://jobbik.hu/

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Nincs különbség a Fidesz és az MSZP között

 1. A Jobbiknak teljesen igaza van!
  Az ebek állandóan gazdit keresnek,akinek kegyelmes kezeit nyaldossák egy kis maradékért. A farkasok pedig szabadok akarnak lenni még akkor is, ha fázni kell miatta. Petőfi óta minden kisiskolás betéve fújja!

 2. Egyébként, jelenleg az egyetlen demokratikus ország jelenleg éppen Oroszország, mivel saját nemzetét védelmezi akkor is, ha a nemzet tagjai nem az ország határain belül élnek.
  Az összes többi háborúzik önös érdekei miatt, illetve parancsszóra, akármelyik nemzet ellen

 3. „Washingtonnak”, ha már így nevezzük őket, megvannak a módszereik akaratuk érvényesítésére.Ha a „jutalmazással ” nem ér célt, akkor fenyeget, példát statuál. (Miért kellett Kennedynek meghalnia???) Amíg nincs egység az országban, amíg szarházi politikusok irányítanak, addig nem is lesz változás.

  1. Nem csak a politikusok szarháziak. A jónép egész nagy része gondolkodás nélkül hajlandó ölre menni orbánviktorért. na itt a probléma. Gyáva népnek nincs hazája, de ostobának sem.

   1. Pontosan erről van szó! Szarházi nép lett a magyarok többsége. (több, mint kétharmad!) Gyáva, korrupt és ostoba! És ez már visszafordíthatatlan. Kapálózhat a gondolkodó kisebbség, ennek lassító hatása sem igen van a folyamatokra, vagyis Magyarország végső felszámolására. Az utolsó és egyetlen esély a Jobbik lett volna, de most, és nem 2018-ban, vagy ’22-ben. Addigra már nem is lesz Magyarország. (De EU sem!)
    Patmosz

 4. Nincs különbség a Fidesz és az MSZP között,
  Tényleg nincs, mind a kettő hazafi.
  Csík F

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük