KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Németország elfoglalása (fontos videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mi indította el a színesek invázióját Európába?  Maguktól, unalomból nem fognak tömegek hosszú útra indulni. Szervezeteket kell létrehozni, melyek brutálisan lépnek fel az adott területen lakókkal szemben, pl. Al Kaida – ISIS. Ha ezek a szomszéd országokba menekülnek, hazatérésre várva, le kell csökkenteni a nekik adott segélyeket. Majd brosúrákat nyomtatnak, melyben Európát paradicsomként ábrázolják, mely csak éppen ezekre a tömegekre vár, az segíti a dolgot.

Pontosan így működik a Soros Maffia, melynek európai segédcsapatai a Martin Schulz vezette, senkitől nem választott EU és olyan készséges kiszolgálók, mint Angela Merkel és sok más hasonló figura.

https://youtu.be/Be18rqVu5QU

Itt részletesen igazolva a migránsok kitervelt provokációja, avagy hogyan kell együttműködni a cionliberális médiával, hazánk lejáratására:

https://youtu.be/BfdL0nk_Bes

NIF

Ez is érdekelheti:  Az USA más országoknak szánt légvédelmi rakétákat ad Ukrajnának

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Németország elfoglalása (fontos videó)

 1. A magyar rendfenntartókra egy rossz szót sem lehetne szólni ez ügyben. Közvetlen szemtanuktól hallottam, hogy a horvát rendőrök ütve-verve hajszolták át Magyarországra a migránsokat. Azok, szó nélkül szedték a lábukat. Erről lemaradtak a sajtósok?

 2. Sajnálatos dolog,vannak politikusok is akik nem védik meg hazánkat,hanem elárulták!!!!Hazudnak és bevándorlás pártiak!!!!Az országok azoké akik tőzs gyökeresen élnek benne!!!Dicsérem ORBÁNT,még annak ellenére is ha hibát követet el némely dologban,de ez jó pont neki ő az egyedüli aki a sok kritika ellenére megépitette a keritést!!!!Merkel is eladta a saját hazáját mi ennek a levét isszuk sajnos!!!!!!!!! ROSSZ VÉGE LESZ ENNEK AZ EGÉSZNEK!!!Mindenkinek meg kell védenie saját hazáját!!!!!

 3. A történelem során sokan megkíséreltek ártani a magyarságnak , nem mindig jött be ,, viszont ha visszalapozunk akkor kiderül , hogy még személyekre lebontva is , megbosszulta önmagát , tehát nem úszták meg súlyosabb büntetés nélkül–és ezek a mai kicsodák , meg micsodák sem maradnak el — bizony kegyetlen napok várnak az EU-ra
  —A velcome táblákat emelgetőknek meg szomorú már ma az ébredés

 4. Hát ez a baj, hogy Orbán eszközként használta fel a beözönlőket, és nem Magyarország védelme érdekében. Ez is olyan machináció, mint a kislány lefújatása, és lefényképezése. Nem mi érdekeljük Orbánt, hanem a céljai elérése, amit a fene tudja, hogy milyen célból, és kiknek a parancsára csinál. Én minden esetre nem hiszek neki, mert ezt már eljátszotta egy párszor, hogy jótevőként tűnik ki, míg közben a népet sanyargatja. És elhisszük neki, olyan zseniálisan csinálja, hogy még az 1,6 százalékos nyugdíjemelésért is hálásak vagyunk neki.

  Baumag

 5. T.baumag1!
  így igaz. Besúgóként, kommunista csicskásként, mindent eljátszott,már,Hamlettől, a Bánk bánig. A becsületről most ne beszéljünk,mert szeretve(?) tisztelt(?) nagyvezérünk ezt hírből sem ismeri!! Ha valaki uralkodásra adja a fejét, akkor kezdje először saját magán. De ha ez nem megy,akkor hogyan akar mások felett. Aki mások felett akar,az pedig egy beteg ember. Mindenkinek SZOLGÁLNIA kell. Embereket,ha nincs kit,akkor egy öl ebet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük