KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy hír… hogy is van ez?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Rövidke hír, miszerint az ENSZ megszavazta Szíriában a terrorista szervezetek megtámadását, köztük az anNusztra Front nevezetűét is. Ez a megfogalmazás nem jogilag pontos, de érthetővé teszi magyarul, hogy lehet bombázni, mert megérdemlik.

Valahogy ismerős a név. Utánakeresek. Két változat jön elő. alNuszra és anNuszra, de a szövegek egyértelműsíti, az azonosságot. Sőt előjött anNusztra Pl. Népszava cikkben) elnevezés is. Ennyit a szakértelemről.

Melyik szervezet tagja volt (az interneten megtalálható volt – mert azóta törölték – az ostoba vérfarkasként acsarkodók szerint) az az edző, akit állítólag László Petra felrúgott?

133515_131685_a_szir_ferfi_es_az_al-kaida_sziriai_szarnya

Utánakeresek. Stimmel. Azonos.

Az ügyben elhangzott önkéntes mérvadó szuperhumanista liberálisok szájából, hogy ez az al (an) Nuszra bizony derék szabadságharcosok csapata, akik a zsarnok Asszad ellen harcolnak Szíriában.

Akkor most mi van? Az ENSZ-ben nem tudják ezt?

Remélem azért eszébe jut valakinek ama társaságból megkövetni László Petrát.

petra
László Petra

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Egy hír… hogy is van ez?

  1. A nyugatot nem érdekli, hogy a fociedző terrorista, vagy sem. Csupán egy dolog számít, hogy példát statuáljanak: a bevándorló JÓ (neki jár az ingyen lakás és a remek állás), a magyar ROSSZ (Petrát el kell taposni, legyen munkanélküli és legyen vérdíj a fején). Ez a nyugati kettős mérce!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: