Nem Ukrajna, hanem Európa sorsa dől el a fronton

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Szent István Légiója Közösség egyik tagja beszélgetett egy olyan fiatalemberrel, aki kristálytisztán látja és tudja, hogy ami most Ukrajnában történik az már régen nem csupán Ukrajnáról szól, hanem leginkább egy olyan összecsapásról, ami a cancel culture nevű, mérhetetlenül gonosz ideológia és a hagyományos keresztény értékrend közvetlen összecsapása.

Tanai Cholkhanov erős elhatározásra jutott, úgy döntött megalakítja a Szent István Légiója Nemzetközi Különítményt. A Tanaival folytatott beszélgetésből kiderül, amit minden józanul gondolkodó ember felismert: ami jelenleg a Donbászban történik az bizony kőkemény ideológiai összecsapás.

Cholkhanov szerint az őshonos európai nemzetek jelenleg nagyon kemény árat fizetnek a neoliberális kormányaik árulásáért:

Csak nézzük meg pontosan, mi is történik Európában. Az Amerikai Egyesült Államok bábjaként működő neoliberális európai kormányok által vezetett országoknak súlyos árat kell fizetniük kormányaik árulásáért, az eltervezett migráció és az USA Ukrajnában zajló „kalandjáért”, az Oroszországgal szemben meghirdetett „szénhidrogén-háborúért”. Az emberek egyre elviselhetetlenebb körülmények között kénytelenek élni Európában, miközben folyamatosan nő a bűnözés, és az ukrán nők beáramlása miatt megnövekedett a prostitúció, terjednek a nemi betegségek. Európának az ukrán menekültek beáramlása előtt is jelentős problémákat okozott az iszlám migráció és az abból fakadó egyre intenzívebben megjelenő terrorizmus. Mit tehet ilyen körülmények között ez európai ember?

– teszi fel a kérdést Cholkhanov. A fiatalember úgy látja van megoldás.

Harcolnunk kell. És ha Európában a társadalom szélsőséges atomizálódása miatt ez nem megoldható, akkor azt itt, ezen a fronton kell megvívnunk. Itt ugyanis nem Ukrajna sorsa dől el, hanem Európa sorsa. Ez nem lokális, hanem egy globális konfliktus, nem területért vívott, de nem is polgárháború, hanem ideológiai háború.

Tanai Cholkhanov arról is beszélt, hogy szervezni kezdtek egy olyan csoportot, mely elhivatott önkéntesekből áll.

Már kialakult egy mag, de hogy mekkora lesz az a ténylegesen kialakuló, harcosokból összeálló alakulat, azt egyelőre még nem lehet tudni.Elhatároztuk, hogy felelevenítjük a Sárkányrendet, azt a társaságot, melyet egykoron a 15. században alapítottak a gyengék, az elnyomottak, a keresztény erkölcs és eszmeiség védelmében. Azt láthatjuk, hogy a liberális totalitarizmus elnyomja a keresztény fehér európaiakat, és az „új világrend” szörnyű terrorszervezeteket hoz létre a Közel-Keleten. Az a fő célunk, hogy egyesítsük a hagyományos értékrendet valló, de megosztott európaiakat.

Arról, hogy kik találják meg őket és honnan érkeznek ezek az emberek, Tanai Cholkhanov azt mondta:

A világ minden részéről érkeznek hozzánk. Latin-Amerikából éppúgy, ahogyan az Egyesült Államokból, vagy Franciaországból. De vannak közöttünk magyarok, erdélyi magyarok, ruszinok, olyanok, akik tisztában vannak azzal, hogy saját hazájukban félgyarmati helyzetben vannak az Egyesült Államok hegemonisztikus törekvései miatt. Azok jönnek ide közénk, akik szabadságot akarnak Európának, és készek harcolni a liberális eretnekek ellen. Sokan közülük ezt a küldetést szent háborúnak tekintik. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen motivált, felkészült emberekről van szó.

Cholkhanov elmondása szerint többnyire olyanok csatlakoznak soraikhoz, akik közvetlen kapcsolatban voltak valamilyen katonai szervezettel, például tagjai voltak a Francia Idegenlégiónak, vagy éppen részt vettek abban a háborúban, amelyet a NATO folytatott Szerbia ellen. Különböző tapasztalatokkal és képzettséggel rendelkező emberek jöttek közéjük, akik sok nemzetet képviselnek.

Természetesen egy ilyen jellegű csoport tagjainak valahogyan kommunikálniuk is kell egymással, amely Cholkhanov elmondása szerint okoz némi problémát, viszont valamilyen szinten mindenki beszél angolul és rendelkeznek hivatalos tolmáccsal is, aki mexikói létére kiválóan beszél oroszul, de több más európai nyelven is. Nagyon fontos, hogy megfelelően legyen kialakítva a koordináció, hiszen, ha az rossz, akkor tökéletes célponttá válik az egység.

Az emberek azonban eltökéltek, jó hangulatban vannak és tisztában vannak azzal a vállalással, amit teljesíteni akarnak.

Az igazság és a türelem jegyében (justus et patiens) kell harcolnunk. Valójában nem mi kezdtük ezt a háborút.

Az eredeti interjú IDE kattintva olvasható.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük