KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Négy antifát kapcsolt le a rendőrség

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint ismert az előző napokban több külföldi antifa, csoportosan, felfegyverkezve rátámadt egy védtelen, általuk „fasisztának” tartott fiatalra, akit a nyílt utcán vertek össze, és aki erre semmilyen okot nem adott.

Ezzel kapcsolatban a police.hu oldalon olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatója, akik roppant diszkréten így fogalmaznak:

2023. február 11-én elfogták annak a fiatalokból álló társaságnak négy tagját, akik az előző napokban látszólag előzmény nélkül támadtak emberekre a főváros utcáin.

Nos, nem látszólag, hanem valóban minden előzményt nélkülözve történt meg a támadás, ahogyan azt a feljebb megtekintető videóból is kristálytisztán kivehető.

Az alábbi videó viszont már azt bizonyítja, hogy ezek a szélsőséges alakok abból a célból érkeztek Magyarországra, hogy verekedéseket kezdeményezzenek a Kitörés Napjára emlékezőkkel szemben.

A Tweet felirata egyértelműen bizonyítja a szándékot, arról nem is beszélve, hogy nagy nyilvánosság előtt történt meg az erőszakra való felhívás:

Üsd ki a fasisztákat Budapestről!

Hogy ez a felszólítás az ő olvasatukban valójában mit is jelent, azt fényesen bizonyítja a magányos fiatallal szemben történt támadás.

A történtekkel kapcsolatban a Nemzeti Jogvédő Szolgálat egy közleményt adott ki, melyet IDE kattintva lehet elolvasni.

A HVMI pedig önvédelemre szólított fel. Azt írták:

A HVIM megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak tartja, hogy 2023-ban valakit ilyen bestiális módon támadjanak meg külföldiek Magyarországon, a saját hazájában magyarsága, vagy egyéb vélt, esetleg valós identitása miatt.

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a rendvédelmi erők és a média felelősségét is felveti a szélsőséges megnyilvánulások miatt:

A magyar hatóságoknak is felelősségük van a brutális támadásban, ugyanis minden évben elképesztő indokokkal tiltják be a magyar, hazafias rendezvényeket, miközben a nyugati antifa csürhét hagyják randalírozni.

Felelősség terheli a magyarországi fősodratú médiát is, amiért a kitörés napi rendezvényeket folyamatosan démonizálja és minden megemlékezést neonáci összejövetelként próbál bemutatni. A jelen támadást és annak valódi okát pedig cinkosan elhallgatják.

Az üggyel kapcsolatosan a Budapesti Rendőr-főkapitányság a tájékoztatójában meglehetősen szűkszavúan fogalmaz. Azt írják:

A BRFK Nyomozó Főosztályán a magyar nőt, a külföldi férfit és két külföldi nőt közösség tagja elleni erőszak bűntett, illetve annak előkészülete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd vették őrizetbe.

Az ügy részleteiről a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2023. február 13-án 11 órakor sajtótájékoztatót tart a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: