Muzulmán gyerekek az EU határai ellen (program?)

Az ördög és a humanizmus

Tjorborn Obama régi barátja. Itt az Obama Béke Nobel díjának átvételi ünnepségén!
Thorbjorn, Obama régi barátja. Itt az Obama Béke Nobel díjának átvételi ünnepségén!

Egyszerre két mai hír (1 órán belül), amely egymás mellett és egymást kiegészítve egy újabb darab a háttérhatalom példatárából, hogyan lehet a humanizmust a humanizmus ellen fordítani. Az első hír arról szól, hogy:

Hirdetés

 ,,Az Egyesült Államok hivatalosan felkérte Belgiumot, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet elleni szíriai légicsapásokhoz – közölte Didier Reynders belga külügyminiszter.”

 http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=135&cid=197040

 A második hír pedig az Európa Tanács felhívásáról:

 ,,A menekültekkel érkező kiskorúak és gyermekek gyakran válnak bűncselekmények áldozatává, ezért érdekükben azonnali és fokozott védelmükre szólította fel az Európa Tanács (ET) tagországainak kormányfőit Thorbjorn Jagland (norvég, szül. 1950), az ET főtitkára Strasbourgban.”

 http://hvg.hu/vilag/20160302_A_menekult_gyerekekert_szolalt_fel_az_Europa_Tanacs#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 “Úgy tűnik, hogy néhány lakott területen végrehajtott orosz légicsapás közvetlenül polgárokat vagy polgári létesítményeket vesz célba” – mutatott rá Philip Luther, az AI közel-keleti és észak-afrikai programjának igazgatója. Hozzátette: nem bizonyítja semmi, hogy az említett területeken katonai célpontok vagy bármiféle katonai létesítmények lennének. Luther szerint ezek a támadások akár “háborús bűncselekményekkel” is felérhetnek.

 http://www.metropol.hu/nagyvilag/cikk/1398462-oroszorszag-civilek-tucatjait-olte-meg-kazettas-bombakkal

 Vagy a nyugati ,,szövetségesek” támadásairól:

 http://444.hu/2016/01/08/civilek-haltak-meg-a-nyugati-katonai-szovetseg-legi-csapasaban

 http://magyaridok.hu/kulfold/osdh-civilek-haltak-meg-a-nemzetkozi-koalicio-legicsapasaiban-393469/

 Ez utóbbi hírből két kiemelés:

 ,,Legalább 15 civil vesztette életét csütörtökön a Washington vezette nemzetközi koalíció légicsapásaiban, amelyeket Szíria északi részén, az Iszlám Állam (IÁ) által ellenőrzött települések ellen hajtottak végre – közölte egy emigráns, nem kormányzati szervezet.

 Az áldozatok között három gyerek is van – közölte Rámi Abder-Rahmán, a Szíriában kiterjedt aktivistahálózattal rendelkező, londoni központú Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontjának (OSDH) igazgatója, hozzátéve, hogy a halottak számának növekedésétől tart.”

 Így áll a mai helyzet: mindenféle szerzet a bombázza az IÁ-t, Aszadot vagy ellenségeit. Következményei, hogy civilek is esnek esnek áldozatul ezeknek a támadásoknak. A nyugat által kitervelt és kirobbantott szíriai polgárháborúban eddig 260 ezer ember halt meg, nagy valószínűséggel több civil, mint katona. Na már most, ebben a háborúban nagyságrendekkel több gyerek halt meg, mint amennyi életét a balkáni országok határőrsége veszélyeztetné, amennyiben szüleik maguk elé tartva törnék át a határokat. A világ jobban megfogja ismerni azokat kivételes eseteket, amikor gyerekek humanitárius katasztrófa következtében halhatnak meg esetleg a lezárt határoknál vagy a fogadó országokban. Ha erre, a humanizmus címén indított támadásra az érintett országok nem tudnak választ adni, annak az lesz vége, hogy tömegek fognak akár fegyverrel védett határokon áttörni gyerekeiket maguk elé tartva, miközben a fegyveres határőrzőket a humanizmus beléjük sulykolása révén fogják megbénítani. László Petra példája megmutatta, hogy mennyire figyelnek arra a politikacsinálók, hogy Európában érkezve milyen atrocitások érhetik a migránsokat, és a megfelelő eseteket kinagyítva a nyilvánosság elé tárják. Minden olyan eset fel lesz nagyítva, amikor a menekülő gyerekét olyan hatás éri, amelyre rá lehet fogni, hogy embertelen. És amikor ezen rágódik a média, kevésbé kap hangsúlyt az, hogy a menekülők gyerekét az őt ,,féltő” hatalmak tették földönfutóvá. Azt kellene elérni, hogy a háborút folytató hatalmak vezetőinek legyen bűntudata, őket bénítsa az a tudat, hogy a menekülők gyerekeinek sorsáért első sorban őket terheli felelősség. Ezzel lenne célszerű szembesíteni az EU-t és az Európa Tanács főtitkárát is, Thorbjorn Jaglandot. Vagy számolhat azzal Európa, hogy a gyerekeiket pajzsként maguk előtt tartó migránsok el fogják a földrészt özönleni.

 A háttérhatalom jól ismeri az emberi természetet és annak gyenge pontjait is. Évezredes tapasztalatai vannak arról, hogyan lehet az ember lelkületét kihasználni éppen az ember ellen. Amit itt leírtam, az ennek a példája. De a keresztény magyar ember maga is találkozott már hármas lelkiismeret-furdalással, amelyet éppen a háttérhatalom alakított ki benne, céljai eléréséhez: Éva alma lopása a paradicsomban, mi miatt ezer évek óta viselik a keresztények a bélyeget, az Európát szét rabló (ezt sem kell komolyan venni, mert nem történt meg) magyar kalandozások, vagy a magyarországi zsidók állítólagos kiirtása, amely a zsidókkal szembeni gátlásokat hivatott táplálni, és amelyek némi anyagi hasznot is hoznak a ,,túlélőknek”. Nem véletlen, hogy László Petrát is média zsidói támadták le és működtek közre a megfélemlítésében, elejét véve annak, hogy másnak is kedve legyen a lábát feltartani a menekülők előtt.

 A lelkiismeret a civilizáció terméke itt a Földön és a széles Metagalaxisban. Állat nem rendelkezik vele, mert a lelkiismeret önelemzésen és önértékelésen alapszik. Ugyanakkor a lelkiismeret csapda is lehet a gazdája számára, ha azt benne manipuláció céljával ébresztik. Itt erről van szó. Nem csak azoknak kell lelkiismereti kérdést csinálni a menekült gyerekek sorsából, de még inkább azoknak, akik szétbombázták a hazájukat. Amikor a menekülő áttöri a határt, nagyobb hangsúlyt fog kapni a kamerák révén az a gyerek, aki a menekülővel tart, és a háta mögött levő felmenői sem úgy fognak kinézni, mint egy ISIS-harcos. Pedig az egészben ő kulcsfigura. Őt akarja a háttérhatalom Európába juttatni. Ha már Merkelt kilóra megvették, akkor egy határőrön nem múlhatnak a nagy a tervek. Európában pedig a menekülő minden ,,segítséget” meg fog kapni, hogy a idővel a befogadók ellen forduljon. Egyre kevesebb segélyt kap, de marad sátorlakó, miközben az álmai elérhetetlen világát ott fogja nézegetni tíz méterekkel a sátrától. Csak fegyverre lesz szüksége, hogyha másképpen nem megy, elérje azzal. Lesznek majd akkorra fegyverek. Az 56-os magyar ,,forradalomban” is történtek rejtélyes fegyverosztogatások, hogy legyenek akik eljátsszák a fegyveres ellenforradalmat, amely leverőinek mai utódai rendre elmondják ünnepi beszédeiket az aktuális politikáról.

Kiegészítés:

Tekintve, hogy Thorbjorn Jagland és a hozzá csatlakozók felhívásai képesek a határokat őrzőket mentálisan lebénítani, és ezzel semmivé tenni minden szellemi és technikai erőfeszítést a határok megőrzősére a migránsokkal szemben, antihumanizmus vádját ajánlatos visszatolni azokra, akik most elkezdték a sárdobálást. Mit lehet tenni a saját vagy mások határát védő szerveknek?

– Visszatoloncolni a gyerekeiket az erőszakos cselekményeknél feltűnő módon felhasználó migránsokat akkor is, ha már más országban kaptak engedélyt és nem minősülnek gazdasági menekülteknek, éppen a gyerekek veszélyeztetésére hivatkozva.

– Erőszakos cselekmények megnövekedése esetén tekintsék a határ környezetét gyerekekre veszélyes övezetté és tiltsák meg a gyerekek bevitelét és tartózkodását ebben az övezetben. Aki a rendelkezést megsérti, azt automatikusan fordítsák vissza.

 – A menekültek hazájában háborús cselekményeket elkövető országokat fel kell hívni, hogy az általuk kiváltott menekültáradat gyerekáldozataiért anyagilag is vállaljanak felelősséget és a gyerekes családokat fogadják be.

– A menekültek hazájában háborús cselekményeket elkövető országoktól követeljék meg, hogy fegyverhasználat esetén (ide tartoznak a bombázások is) előbb különböztessék meg az ellenség harcosait a civil lakosságtól, és csak a kiválasztott ellenséges személyek ellen alkalmazzanak fegyvert. (Nyilván erre nem lennének képesek, de a nyilvánosság előtt kell elismertetni velük, hogy eddig sem voltak képesek a háborúzó országok a civileket a harcoló ellenségtől megkülönböztetni, ami egyfajta elismerésük is a civilek mészárlásában.

– A fenti pontokban foglaltakat a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt végezzék.

Ne áltassa magát senki, Thorbjorn Jagland felhívása semmi más, mint a harcoló nyugat azon próbálkozása, hogy a gyerekeket is felhasználják háborús és Európát bedöntő terveikhez.

Forrás: Romek Károly, csütörtök, 2016. március 3., http://www.magyarvagyok.com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


2 thoughts on “Muzulmán gyerekek az EU határai ellen (program?)

 1. Amit Földi László Úr mond, ez háború és az inváziós sereg egyik fegíyvere a gyerek, akinek számukra semmi értéke nincs, mint ahogy a nőknek sincs értékük náluk. Az előbbit láthattuk Röszkénél, amikor kicsiket dobáltak át a kerítésen, a másikról mindenki hallott a szilveszter kapcsán.
  Nem kell meghallgatni ezeket a felhívásokat, első az életösztön!

 2. “Az 56-os magyar ,,forradalomban” is történtek rejtélyes fegyverosztogatások, hogy legyenek akik eljátsszák a fegyveres ellenforradalmat”
  2006-ban is találtak az utcán egy fegyverekkel teli nyitott furgont,de szerencsére senki nem nyúlt a fegyverekhez,ami a tüntetők bölcsességét dicséri.
  A migráns áradat (ránk vándorlók) az első lépés a szemiták és az európai nemzetek harcában,melyben az alattomos (első körben ránk vándorolt szemiták) valószínűleg belső ellenségként fognak részt venni,csak Európa áruló vezetői nem beszélnek róla.
  H.B.
  “a befogadók jóindulata önmagában mindig védtelen és vesztes a betelepülők gátlástalanságával szemben.”

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Calais: Vad összecsapások a rohamrendőrök és a ránkvándorlók között

Ellepték Londont a romániai cigány koldusok
Videó kollekció a hétvégi események egy piciny-kis részéről

Close