KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina: A pártállami gondolkodás és a valódi rendszerváltás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Kriszta az a nemzetpolitikus, akinek az EU parlament sem tudott ártani, mert sem a lobbisták karmaiba nem került, se a pénzpórázas pártokrácia nem tudta magába szippantani. Egyszerűbben mondva: független civil maradt, aki még ráadásul nemzeti elkötelezett is!

A pártállami gondolkodás és a valódi rendszerváltás

A nyolcvanas évek elején hosszú időn át rendszeresen jártam – krónikus betegség miatt – egy budapesti kórházba. Jó kapcsolatom alakult ki az ott dolgozókkal. Tudvalévő volt, hogy az idős osztályvezető főorvos nyugdíjba készül. Kérdeztem a főnővértől: „Ki lesz az utód?” „Két jelölt van. Természetesen az alapján fognak dönteni, hogy melyikőjük fekszik jobban pártvonalon” – hangzott a válasz. Ez akkor teljesen nyíltan ment, hiszen maga a szocialista alkotmány mondta ki, hogy a hatalom egységes (a hatalom megosztása, a fékek, ellensúlyok rendszere imperialista csökevény a dolgozó nép megtévesztésére) és a hatalom a dolgozó nép kezében van, amelynek vezető ereje a Magyar Szocialista Munkáspárt.

Amint arra jól emlékszünk, a munkahelyeken „kettős vezetés” volt: egy szakmai vonal és egy pártvonal, a munkahelyi párttitkárral az élen. Azt gondoltuk (sokan), hogy a rendszerváltás egyik „leglényege” az ebben való gyökeres változás lesz. Hogy tudniillik, meg fog szűnni a koncentrált hatalom és a pártirányítás, és a munkahelyekről kivonul „a párt”. Nem így történt. Függetlenül attól, hogy aktuálisan éppen melyik párt volt hatalmon, a nővérkével való beszélgetésem jó eséllyel megismétlődhetett volna a rendszerváltást követő bármelyik évben. Ha azt szeretnénk, hogy ebben is valódi rendszerváltás legyen, nekünk, polgároknak kell kiharcolnunk a változást. Egyik párt sem fogja, hiszen miért is lenne érdekük felszámolni ezt a pártállami rendszert és gondolkodásmódot. Ez a felelős, gondolkodó és jóérzésű magyar polgárok feladata – pártszimpátiától függetlenül. Mert ez a mi hazánk. Kedves Magyar Polgárok, fogjunk össze, és csináljunk végre valódi rendszerváltást!

Szeretettel

Krisztina

A „Magyar Polgárok” azonban már régebben összefogtak és Orbán Viktor után szabadon meghirdették az igét, hogy:

„Van élet az EU-n, de a pártokrácián kívül is!”

Megalakították ugyanis azt a pártot amelyik valójában NEM párt!

Mit akar a NEEM párt?

Nem egy újabb megosztószervezet, vagy pénzéhes bizniszpárt, jelentekezik, hiszen a közhatalmat nem magunknak akarjuk!

Helyette másokat – a helyi közösségek hiteles, tisztakezű és nemesen gondolkodó egyéniségeit– szeretnénk a pártképviselőkkel szemben, valódi népképviselethez segíteni.

Nemet mondunk a pártoskodásra, viszont össze akarjuk toborozni a pártonkívüli, jó magyarokat:vagyis Nemzetegyesítő Mozgalom vagyunk, amely csupán egy fontos, választási ernyőszervezet !

Az egyesített nemzet azokból áll, akik tenni akarnak a haza és a nép felemeléséért! Ám a pártok nemzetromboló marakodásának csak Te vethetsz véget, ha felismered most a NEEM lényegét, s cselekvően segíted a kampányt!

Ők nem (csak) a kormányt akarják jó irányba módosítani, hanem rendszert akarnak végre váltani: tisztességtelenből, tisztességesre!

Részlet az első mozgalmi nyilatkozatból:

„Köztünk nincsenek ügynökök és párttagok, helyette másokat, a helyi közösségek által kiemelt megbízható, becsületes, hiteles, tisztakezű jelöltjeit hozzuk helyzetbe.

Nem pénzelnek se külföldiek, se gazdag magánérdekű lobbisták minket, sőt még közpénzt sem pocsékolunk, de nemzeti Alternatívát ajánlunk az igazi Rendszerváltás mielőbbi eléréséhez.A médiában ezért nem szereplünk!”

Jelentkezzetek Önkéntesek!

Cselekedjük meg, amit megkövetel a haza!

+3670/360 3595 – elybeke2@gmail.com – NEM párt.hu

 

 

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Morvai Krisztina: A pártállami gondolkodás és a valódi rendszerváltás

 1. „….Ha azt szeretnénk, hogy ebben is valódi rendszerváltás legyen, nekünk, polgároknak kell kiharcolnunk a változást. Egyik párt sem fogja, hiszen miért is lenne érdekük felszámolni ezt a pártállami rendszert és gondolkodásmódot…..”

  úgy bizony – vannak kormány kívüli pártok cirka kb. 400 is talán – nyomulnak – nem párt – hazapártja miép..stb. stb. elsősorban nekik szánom az alábbi írásom!

  HAGYMÁZAS

  SEGÍTSETEK!
  Elveszett minden adatom dokumentumom – verseim egy része 2017-18-ban írottak – küldjétek el nekem a verseim legalább – megköszönöm!
  MÁR NEM IS SZÁMOLOM MENNYI OPERÁCIÓS RENDSZEREMET TETTEK TÖKRE A BŰNÖZŐK HÓDÍTÓK ÉS SCAHOSAIK – DE ITT VAGYOK AMÍG ÉLEK ITT IS LESZEK CSAK MEGÖLNI TUDTOK, HOGY ELHALLGASSAK TI MOCSKOK FÉRGEK AKASZTÓFÁRA VALÓK!
  SZAVAZÁS 2018 NA NE MÁ!
  „… A MA ÉLŐ ÉS ALKALMAZOTT DEMOKRÁCIÁKBAN, HA SZAVAZÁSSAL LE LEHETNE VÁLTANI A ZSARNOKKÁ LETT DESPOTÁKAT, DIKTÁTOROKAT AKKOR MÁR MEGTILTOTTÁK VOLNA A SZAVAZÁST IS – EZ TÉNY….”
  Miért nem érthető? Az akasztófa alatt hiába fordulsz kegyelemért a hóhérodhoz az képtelen rá neked azt megadni – neki a feladata az akasztás – érted? és ezt ő is leírta ide idézem: Tibor Virág
  január 26., 9:54 ·…Bővebben

  Tibor Virág
  január 26., 9:54 ·
  Kedves mindenki! Főleg a hitel károsultak figyelmébe ajánlom rövidke írásomat. Attól tartok még mindig nem értitek. Teljesem mindegy mit találtok, de teljesen mindegy. A bíró mit szól majd? A bíró úgy dönt ahogy a politikai pártok mondják. Miért? Mert a bankok pénzelik őket! A politikai hatalom pedig olyan utasítást ad, hogy a banknak legyen igaza.A kör a következő. A bíró dönt a bank javára, a bank fizeti a pártokat, a pártok megmondják a bírónak, hogy a banknak van igaza. A bíró megtarthatja állását, a bank kifoszthatja a lakosságot, a pártok hatalmon maradhatnak.Szerintem ez elég egyértelmű.. Ráadásul ezt egy bíró is elmondta. A lényeg! Ezt ebben a rendszerben nem lehet felszámolni.

  Tibor Virág
  január 25., 21:37 ·

  Van valami, a sokból, amit nem árt ha tisztázunk. 1, Aki azt mondja, hogy ha nem mégy el szavazni a fityiszre szavazol, jó lenne, ha valami kézzelfoghatóval bizonyítaná. Mert csak azért ilyet mondani mert valaki ezt mondta a tv-ben , az édes kevés. 2. Ha nem mégy el szavazni, az nem jelenti azt, hogy igen, és azt sem jelenti, hogy nem. Egész egyszerűen csak azt jelenti, hogy tartózkodol. 3. Döntsd el végre miért nem mégy el. Csak lustaságból, és érdektelenségből, VAGY mert tudod hogy érvénytelen lesz, vagy nem hiszel már a pártoknak.4. Bármelyik legyen is egy dolgot meg kell tenned, hogy ne élhessenek vissza a listán szereplő nevekkel. Az pedig nem más, mint egy nyilatkozat, amivel követeled, hogy téged a listáról töröljenek. 5. Aki eljutott idáig, annak a feladata az lesz, hogy ápr 9.-én válasszon. Miből? Egy érvénytelen szavazásból, melynek egy kifosztó és érvénytelen kormány a vége, vagy egy igazi rendszerváltásból, ahol a nemzet dönt saját sorsa felől. Ahol megoldhatunk oktatást, egészségügyet, nyugdíjat, minimálbért, hiteleket, stb. stb. Akik még a pártokban és a szavazásokban bíznak, azoknak ajánlanám áttekintésre az elmúlt 27 évet. És mindennek ellenére még mindig nem lát, annak javaslom porolja le a TB. kártyáját és forduljon orvoshoz. Ha hosszú a várólista ne lepődjön meg.
  „…A világos kiállás miatt MELLŐZNI KELL, minden hagymázas apostoli,szent korona tant és egyéb elképzeléseket….”
  Mcfly Nicholas Kedves Éva Éva
  ezért kell minimum 100 ezer „tudatos” ember békés ellenállása,ki állása.
  Mi az dolog ami legitimálja, jogszerűvé tesz bármely hatalmat ?
  Az elfogadás, a polgári engedelmesség.
  Ha nem fogadja el, akkor jön a forradalom, ami az eddigi történelemben mindig véres volt és a végén megint egy más diktátum (ami lényegében ugyanazok voltak) került hatalomra.
  Most lehetőség van (a mi részünkről) egy békés „forradalomra” és itt jön a tudatosság,hogy nem ül fel a provokált erőszaknak és érti is a közjogi helyzetet.
  A 100 ezer ember a lakosság 1 %-a, de az 1 % tiszta, világos kiállására a nemzetközi jognak, szervezeteknek reagálniuk KELL.
  Főleg,ha a hatalom erőszakosan reagál a békés tüntetésre.
  A világos kiállás miatt MELLŐZNI KELL, minden hagymázas apostoli,szent korona tant és egyéb elképzeléseket.
  Az a következő lépcső, amikor a SAJÁT önrendelkezésünkkel eldöntjük KÖZÖSEN,hogy milyen országban akarunk élni.
  Az első lépés „csak” egy jogi CSALÁS felszámolása, amely „ellopott” egy országot a népétől.
  „Magad legyél a változás, amit a világban látni akarsz.”

  Éva Éva Igen! 👍 Szerintem pedig nem kell! Mert a mozgalom célja, eszmeisége már az. Ezen már nem kell dolgozni.
  Amin dolgozni kell, az az, hogy a nép hogyan tudna felszabadulni. Mondhatnám, hogy mindegy, hogy ki milyen “rabságban” van, de nem mindegy az sem, nem mindegy, hogy a saját maga rabságában, vagy a kormány nyomorgatásáéban, mert nem mindegy. A kormány rabságától sokkal könnyebb megszabadulni. Tehát a mi célközönségünk ők, mert ők nem saját magukat “rabosították”. Akik saját magukat, azok rabok lesznek a rendszerváltás után is, adná már a jó Isten, hogy túl legyünk rajta. S ne bántson kérem, senki. De a devizások azok, akik saját magukat “rabosították”, s a kiscállalkozókat pedig a kormány, teljesen ellehetetlenít, kivégez! Akkora nyomás van, olyan büntetések… ahh, hosszú. De találnak hibát, ha másnem vessző hibát. A lényeg az, hogy természetesen, csak gondolom, hogy a kormányváltással, ez a rettenetes nyomás lemenne, nem képes mozdulni most az ország azon része, akik mozognának, s eddig is mozogtak, akik igazán múlik, múlhatna az ország pozitív léte. A dolgok felszínének a kapargatása nagyon jó, de nem elég. S magam is szégyellem, mert eddig úgy gondoltam, hogy nem kell szavazni… sőt. De annyit változott a helyzet, hogy talán még is, csak a diktatúra megdöntésének erejéig. Ha most ezt nem döntjük meg, nagyon sokunkat szószerint kettétörnek. Ha csak nem még a választások előtt teszik meg. Nekem speciel másfél éve tartó olyan ellenőrzéseim vannak, hogy már a hátsóm nyílásánál tartanak, tehát a végbelemnél, s kikaparják belőlem azt is amit még meg sem ettem. S ha minden jól megy a választásokig vége lesz. Végem/günk lesz.
  S nem vagyok egyedül. Nagyon nagyon sok társam, hozzám hasonló. S csak egy rossz mozdulat, s már ketté is pattintanak.
  Ezt nem oanaszkodásként írtam le, hanem azért, hátha tudok vele segíteni, felhívni a figyelmet, hogy ha nem vagyunk mindennel körültekintően “egyben” akkor talán jobb, ha nem hirdetünk semmit, pró és kontra, hogy ne legyünk valami ellen, hanem csak valami, a céljaink mellett legyünk. Ne ellene szóljunk valaminek, még ha rossz is, csak és kitartóan az mellett szólni, amit elakarunk érni!!! S ez meg van Tibi áldásos munkájával!!
  Én MA nem hirdetném, hogy ne menjenek szavazni, de azt sem, hogy mennyenek! Én rábíznám a felnőtt emberekre! Mert amíg valami ellen szólsz, addig valamely réteg ellen szólsz! S persze ugyan így amíg valami mellett, addig valamely réteg ellen, s ez tulképp, mindenkettő valakik ellen…
  huh, remélem érthető? 😊
  Kicsit álljunk meg pihenni, hogy kilássunk a fejünkből. Nézzünk szét, mi folyik körülöttünk. S nem kell messzebb menni, elég ha mindenki magakörül szétnéz. S meglátja, hogy valaki ellen mindig szól, s az nem azt az ellenállást fogja kiharcolni, amit szeretne, hanem az ellenállás ellenállását. S ez nagy felelősségünk!
  https://www.facebook.com/groups/700413616701711/

  SEGÍTSETEK!
  Elveszett minden adatom dokumentumom – verseim egy része 2017-18-ban írottak – küldjétek el nekem a verseim legalább – megköszönöm!
  MÁR NEM IS SZÁMOLOM MENNYI OPERÁCIÓS RENDSZEREMET TETTEK TÖKRE A BŰNÖZŐK HÓDÍTÓK ÉS SCAHOSAIK – DE ITT VAGYOK AMÍG ÉLEK ITT IS LESZEK CSAK MEGÖLNI TUDTOK, HOGY ELHALLGASSAK TI MOCSKOK FÉRGEK AKASZTÓFÁRA VALÓK!
  SZAVAZÁS 2018 NA NE MÁ!
  „… A MA ÉLŐ ÉS ALKALMAZOTT DEMOKRÁCIÁKBAN, HA SZAVAZÁSSAL LE LEHETNE VÁLTANI A ZSARNOKKÁ LETT DESPOTÁKAT, DIKTÁTOROKAT AKKOR MÁR MEGTILTOTTÁK VOLNA A SZAVAZÁST IS – EZ TÉNY….”
  EGÉSZSÉGÜGY
  László Kiss Tartottad volna meg sürgősségi esetre és adtad volna oda az orvosnak, hogy ne halj meg – itt olvashatsz róla: http://balrad.ru/2018/01/27/a-menthetetlen/ de ha már kifizeted küzdelmed legyen aktív az alkotmányos ellenállásban, hogy érvényt tudjuk neki szerezni és aki tőled követelte név szerint – attól vissza perelheted csak őrizd meg a nevét, és az eredmény nem marad el! Csak segítésed kell hozzá – mint sokaknak, akiket szívatnak, pl. sorbaállással a halálsoron! . meg stb.
  Bérátömlesztés nélkül menthetetlen az egészségügy | 24.hu
  2017. júl. 6. … A diagnózis: az egészségügy romokban, a kórházakban sincs biztonságban a beteg, kevés a bér és az ember.
  https://24.hu/…/beratomlesztes-nelkul-menthetetlen-az…/
  OKTATÁSÜGY
  Emberi erőforrásnak nevezni
  „…. Immáron nyolc éve nincs Magyarországon oktatási minisztérium. Emberi erőforrásnak nevezni a jövő letéteményeseit önmagában embertelen, minden diák számára sértő kifejezés….”
  „…Kell-e rövidebb megfogalmazása annak, amit úgy hívnak, hogy alkalmatlan politikai vezetés?…”
  http://hvg.hu/…/20160428_Falus_ezert_alkalmatlan_az_EMMI_a_…
  AKTÍV DOLGOZÓK ÜGYE = SIRALMAS 1.5 millió. ELMENEKÜLT KÜLFÖLDRE – AZ ITTHON MARADOTTAK ÉGBÉRT KAPNAK!
  NYUGDÍJASOK SZINTÉN!
  EZEK UTÁN MÉG SZAVAZZUNK RÁJUK? AMIKOR MÉG AZ ALKOTMÁNYUNKAT IS ELLOPTÁK ÉS A NYUGDÍJ, ÉS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁST IS KIVETTÉK BELŐLE! ELADJÁK SZÜLŐHAZÁNKAT – IDEGENEKET BETELEPÍTENEK, TELJESEN KIZSIGERELNEK BENNÜNK!!!! MEG STB. ÉRTED?
  NINCS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSOD! NINCS HAZÁD MERT GYARMATTÁ, TETTÉK – MEG STB.
  AKKOR MIT FIZETEK? KÉRDEZED – ADÓT – DE AZT SOKAT – A LEGTÖBBET A VILÁGON!
  EZ A SZOMORÚ DIAGNÓZIS – GYÓGYÍTHATATLAN – MENTHETETLEN? NEM!
  MIT KELL TENNED? EL MÉSZ SZAVAZNI? KIRE? MIRE? ERRE? NEM MÉSZ EL!
  MERT TUDOD, HOGY A HATALMAT KÉT FÉLKÉPPEN LEHET GYAKOROLNI – KÉPVISELŐ ÚTJÁN KÖZVETVE ÉS A NÉP ÁLTAL KÖZVETLEN – TEHÁT AKKOR TEDD – A FENTI DIAGNÓZIS GYÓGYÍTÁSÁRA TERJESZD BE A GYÓGYÍRT AZ AZ A TÖRVÉNYED!
  MELYET LEÍRT AZ ALKOTMÁNYOS ELLENÁLLÁS – SEGÍTSD MUNKÁJÁT – MERT MAGADON SEGÍTESZ!
  Itt olvashatsz róla:
  https://alkotmanyos-ellenallas.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük