KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt

Menuhin„Az évszázad földrengését” okozta Jehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat. Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokauszt relativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövőre jelenik meg.

Lovas István

NIF: Az alábbi videó, természetesen csakis a szólásszabadság nevében- le van több országban tiltva.Mivel sem az alul lévő első német publikáció, sem a könyv bemutató filmje nem lett még magyarra fordítva, ezért azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik németül tudnak!

https://www.youtube.com/watch?v=9ZrO3iIlKsg

Kérjük Olvasóinkat, amennyiben a videót -több IP-szám váltogatása után- sikerül letölteni, azt küldjék el a Szerkesztőségünk címére. Ugyanakkor felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy egy olyan IP-számmal is meg lehet tekinteni a videót, amelyik egy tiltó, cenzúrázó országban van. Ehhez le kell tölteni és telepíteni a Firefox-ra a Proxmate add-on-t.

Olvasóink segítségével, Szentpétervárról és Urthvas Bethad​ anywhere-in-the-world-ról nemcsak letöltötték, hanem emailben mellékelve el is küldték nekünk a szólás-szabadság nevében letiltott rövid filmet. NIF-Szerkesztőség meg feltöltötte egy file-elosztó szerverre, ahonnan a mellékelt linkre klikkelve letöltheti minden Olvasónk, aki olyan Országban lakik, ahol a filmet letiltották!

Megtört az ördögi kör

Címünk: nif.info@gmail.com

Lovas István: Hírek, melyek a hazai sajtóból időnként kifelejtődnek…

„Miért nem maradnak a menekültek a Közel-Keleten?” címmel megjelent véleménycikkében a szerző leszögezi: „A Közel-Kelet iszlám világában 75-ször annyi hely van, mint Németországban” és megkérdezi: „Akkor miért nem maradnak ott?”.  Azt írja:

Európában éppen most fut zátonyra Angela Merkelnek a menekültkontingensek felvételére hajlandók szövetsége”

hozzátéve, a menekültek elosztására és Ankara megkenésére beígért milliárdokat egy másfajta, de az igényeknek sokkal inkább megfelelő szövetség céljaira lehetne fordítani. Ezért tárgyalásokat kellene kezdeményezni az Iszlám Együttműködés Szervezetével. Annak 57 államában 26 millió négyzetkilométer áll rendelkezésre, azaz 75-ször annyi hely, mint Németországban. Az ott lakó 1,53 milliárd lakosra még 10 millió menekült is a teljes népességnek csak 0,65 %-át jelentené. És vallási súrlódás sem lenne. Még 100 millió menekült muzulmán is csak 6,5 %-át képezné az ottani lakosságnak, írja a jobboldali német lap.

Milos Zeman cseh elnök a muzulmánok európai bevándorlása ellen szólalt fel. A cseh TASR nemzeti hírügynökségnek adott interjújában kijelentette:

Tiszteletben tartjuk az iszlám országokat és hitüket, amennyiben lakói nem jönnek Európába. Mert mihelyt Európába jönnek,  két olyan kultúra ütközik, amelyek egymással nem egyeztethetők össze”.

Egyben felszólította az EU tagországait, hogy a menekültek befogadása helyett fektessenek inkább az EU külsőhatárainak biztosításába. Hozzátette, országának nem kell menekültkérőket befogadnia, mivel azok Csehországba érkezésük előtt biztonságos országokon haladtak keresztül, számol be az államfő szavairól a német lap.

Nagy vitát váltott ki, amikor Carolyn Walker-Diallo, egy Brooklyn-i polgári bíróság bírónője a Koránra esküdött fel. Az eskütétel simán ment, de amikor az aktusról készült videót kiposztolták a facebookra is, heves támadások érték a bírónőt és aggódnak a biztonsága miatt, írja a New York-i lap.

Igen nagy az idegesség Brüsszelben, ahol ma kezdődik a kétnapos uniós csúcs, mivel a tagországok körében nem egy esetben igen erős az ellenzéke a német-orosz Északi Áramlat 2-es vezetéktervnek. Berlin szerint a jelenlegi Balti-tengeri földgázvezeték kapacitásának megkettőzése  növelni  fogja az EU energiabiztonságát, míg az ellenzők szerint az orosz függőséget erősíti, és  Európai Bizottságnak most ugyanúgy kell viselkednie a tervvel szemben, mint azt tette korábban más projektek esetén a „harmadik energiacsomagra” hivatkozva. Olaszország is élesen ellenzi a tervet. A bizottság az Olaszországba tervezett Déli Áramlat vezetéket is korábban a harmadik energiacsomagra hivatkozva blokkolta, olvasható az uniós szakportálban.

„Az évszázad földrengését” okozta Jehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról  „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat. Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokauszt relativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövőre jelenik meg.

A jeruzsálemi késes támadások alábbhagynak, de nem a palesztin  düh, ahogyan az izraeli biztonsági erők lecsapnak, jelenti a vezető amerikai lap felsorolva a „biztonsági” intézkedéseket, amelyek között nem csak a támadók vagy arra készülők megölése, otthonaik lerombolása szerepel, de az is, hogy a holttesteket nem adják ki a hozzátartozóknak, nehogy temetésük Izrael elleni demonstrációkra adjon lehetőséget.

                                                          *             *             *

Pakisztán meglepődött azon, hogy bevették abba a szaúdi vezetésű szövetségbe, amelyről nem is hallott és arról nem is konzultáltak vele, jelentette ki Aizaz Csaudri külügyminiszter.

Pakisztán a kezdeti „hezitálás után” megerősítette, hogy részt vesz a szaúdi terror elleni szövetségben, olvasható a magyar idő szerint reggel 6-kor kiposztolt jelentésében a vezető pakisztáni lap portálja.

Forrás:  Álljon itt az eredeti teljes interjú német nyelven. Egyelőre nem találtunk teljes magyar fordítást.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Jüdische Studien 2015

NJ Logo
site search by freefind erweiterte Suche

GlobalismusHolocaust-IndustrieJüdische StudienMultikulturPolitikPolitische Verfolgungen
ReligionWortmeldungenZeitgeschichteAbo/SpendenWebshopHauptseiteVerteilerMitteilungen

Juden 2003Juden 2004Juden 2005Juden 2006Juden 2007Juden 2008Juden 2009Juden 2010Juden 2011
Juden 2012Juden 2013Juden 2014Juden 2015Juden 2016Hauptseite

Hier den NJ-AKTUELL-Nachrichtendienst abonnieren

Erstveröffentlichung dieses Artikels: 12/12/2015 – Quelle: NJ-Autoren

Der Sohn des Jahrhundert-Geigers Yehudi Menuhin erzeugt ein Jahrhundert-Beben der größten Lüge der Menschheitsgeschichte

Gerard Menuhin und sein Buch

Gerard Menuhin und der Buchtitel seines Werkes. Zu deutsch: „Sag die Wahrheit, auch wenn sie weh tut”! Das Buch ist derzeit nur in Englisch bei Amazon erhältlich. Doch Amazon liefert in alle Länder. Die deutsche Version soll im Frühjahr 2016 erscheinen und wird wieder bei Amazon erhältlich sein.

„Der Holocaust ist die größte Lüge der Geschichte. Deutschland hat keine Schuld am Zweiten Weltkrieg und Adolf Hitler war der einzige Staatsmann der Welt, der die Welt vor der plutokratisch-jüdischen Gefahr hätte retten können, um den unterjochten Planeten wieder zu befreien.”

Ein prominenter Jude hat jetzt den Anfang gemacht, er konnte die Lüge nicht mehr ertragen und hat die Konsequenzen in Kauf genommen, „die größte Lüge der Geschichte” und das gewaltigste Abzock-Unternehmen des Menschheitsverlaufs zu entlarven. In seinem zuerst in Englisch erschienenen Buch „Tell the Truth & Shame the Devil” (Amazon oder Barnes) durchbricht er alle strafrechtlichen Tabus. Er schreibt: „Der Holocaust ist die größte Lüge der Geschichte. Deutschland hat keine Schuld am Zweiten Weltkrieg und Adolf Hitler war der einzige Staatsmann der Welt, der die Welt vor der plutokratisch-jüdischen Gefahr hätte retten können, um den unterjochten Planeten wieder zu befreien.”

Der Autor, Gerard Menuhin, bekannter Filmemacher und Autor, Sohn des weltberühmten Geigers Yehudi Menuhin, bezeichnet die uns aufgezwungene Holocaust-Story nicht nur als die größte Lüge der Geschichte. Er geht mit diesen Enthüllungen an die Öffentlichkeit, gerade weil sein Vater aus der Erlebnis-Generation stammte und die Wahrheit kannte. Und er geht noch viel weiter, als nur die Holo-Lüge allein anzuprangern. Was bislang unvorstellbar war, wurde jetzt von diesem edlen Menschen jüdischer Herkunft offen ausgesprochen – und ein Beben wird folgen. Man stelle sich nur vor, ein berühmter Jude sagt, dass die Hoffnung der Menschheit berechtigt gewesen sei, in Adolf Hitler den Mann gesehen zu haben, der die Welt von der jüdischen Geldherrschaft befreien würde. Menuhin unterstreicht in seinem Buch, dass es den grauenhaftesten und schlimmsten Krieg aller Zeiten brauchte, um die Rettung der Menschheit vor der jüdischen Geldherrschaft zu verhindern. Diese Tatsachen kennen die Aufgeklärten wohl, aber dass ein so prominenter Jude, ein Mensch von edelstem Charakter, dies öffentlich macht, das hätte niemand zu hoffen gewagt.

Gerard Menuhin schreibt in seinem Buch weiter: „Allein schon die Tatsache, dass man den jüdischen ‘Holocaust’ nicht in Frage stellen darf und dass jüdischer Druck demokratischen Gesellschaften Gesetze aufgezwungen hat, um unerwünschte Fragen zu verhindern – während derselbe angeblich unbestreitbare ‘Holocaust’ ständig propagandistisch aufgewärmt und der Glaube an ihn durch Indoktrinierung gefestigt wird –, verrät schon alles. Sie beweist, dass er eine Lüge sein muss. Warum wäre es denn sonst nicht erlaubt, ihn in Frage zu stellen? Weil dies die ‘Überlebenden’ beleidigen könnte? Weil es ‘das Andenken an die Toten schmäht?’ Kaum hinreichende Gründe, um eine Diskussion zu verbieten! Nein; solche Gesetze wurden verabschiedet, weil die Entlarvung dieser größten aller Lügen Fragen über so viele andere Lügen nach sich ziehen und den Zusammenbruch des ganzen brüchigen Gebäudes heraufbeschwören könnte.”

Dieses Buch leistet vielleicht den entscheidenden Beitrag, „die größte Lüge der Geschichte” endgültig zu zerschlagen. Menuhin könnte anderen Prominenten Vorbild sein, endlich die Wahrheit zu sagen und dazu beizutragen, die Befreiung der ganzen Menschheit einzuleiten.

Menuhin weiter: „Während die Völker der Welt sich in endlosen Kriegen aufzehren, werden die Bankster durch dieses Blut-Gold immer reicher. Die Menschen der Welt sind von den für ihre Existenz bedeutsamen Entscheidungsprozessen vollkommen ausgeschlossen worden. Dabei spielt es keine Rolle, in welchem System der Normalmensch heute lebt, ob in einer Demokratie, Republik, Theokratie oder Diktatur. Immer wird die herrschende Elite stärker und reicher, während die für die Wertschöpfung verantwortlichen Bevölkerungen kaum noch überleben können. Hinter den Kulissen kontrollieren ethnische Strippenzieher ihre Marionetten, die sie an die Schaltstellen unserer Systeme gesetzt haben. Wie konnte die Welt in diesem Sumpf versinken? Wer hätte uns dieses Schicksal ersparen können und was können wir heute für unsere Rettung noch tun?”

Das sind die Fragen, die Gerard Menuhin aufwirft.

Das Buch besteht aus drei Teilen. Der erste Teil behandelt die Holocaust-Lüge und den sogenannten Täter Adolf Hitler. Der zweite Teil des Buches enthüllt die Aktivitäten der wirklichen Verbrecher und bietet einen historischen Überblick über den Fortschritt ihrer Verbrechen, und wie sie es machen. Vor allem, wie sie ihre Finanz- und Medienmacht für ihre Verbrechen einsetzen. Der dritte Teil behandelt die beiden Weltkriege, die derzeitigen Gesetze gegen die Meinungsfreiheit und die Entstehung des globalen Orwell-Staates.

Wie gesagt, es handelt sich nicht um irgendeinen Autor, sondern um den Sohn des in den USA geborenen Jahrhundertgeigers Yehudi Menuhin, Baron Menuhin of Stoke d’Abernon. Yehudi Menuhin, obwohl er aus einer alten Rabbiner-Linie abstammte, verurteilte immer schon mit aller Schärfe die Verbrechen des jüdischen Staates Israel im Zusammenhang mit dem Raub Palästinas.

Um das zu glauben, muss man das Buch gelesen haben!

Menuhins Buch hat in der Schweiz bereits das erste Holocaust-Beben ausgelöst. Der sich Carlo I. nennende und unter dem Kampfnamen „Fuchs” operierende Ost-Schweizer Holo-Widerständler Marcel Sauder hat wieder begonnen, mit Radiosendungen in einem Umkreis von 500 km Aufklärung zu betreiben. Mit ruhiger Stimme spricht er ins Mikrofon: „Der Holocaust hat gar nie stattgefunden. Das ist die größte Lüge des 20. Jahrhunderts. Höchstens ein paar Zehntausend Juden sind im Zweiten Weltkrieg gestorben und das waren alles Hochverräter und Saboteure, die den Tod verdient hatten.”

Der Fuchs auf Sendung

„Der Fuchs”, Marcel Sauder, ist wieder auf Holocaust-Aufklärungs-Sendung gegangen!

Und was bislang unvorstellbar war, ist tatsächlich geschehen. Obwohl der Schweizerische Israelitische Gemeindebund (SIG) wie ein Sturmwind über die Thurgauer Staatsanwaltschaft hergefallen ist, jetzt richtig gegen den Aufklärer zuzuschlagen, weil das „öffentliche Leugnen des Holocaust klar gegen die Rassismus-Strafnorm verstößt”, wie der Generalsekretär des SIG, Jonathan Kreutner (37) kreischte, ist noch nichts geschehen. Kreutner weiter: „Diesmal muss richtig eingeschritten werden.” Damit spielte Kreutner darauf an, dass der SIG und das Bundesamt für Kommunikation (Bakom) bereits vor einigen Jahren Anzeige gegen Carlo I. erstattet hatten, weil er schon damals die Holo-Lüge über die Funkwellen angeprangert hatte. Die Staatsanwaltschaft Thurgau verurteilte den Aufklärer damals zu einer Geldstrafe von 1000 Franken.

Nach seiner Verurteilung vor vier Jahren verstummte Carlo I., doch jetzt, seit Erscheinen des Menuhin-Buchs, ist „der Fuchs wieder auf Sendung und er erreicht jetzt mehr Publikum als je zuvor. Er benutzt jetzt Sendestationen in Deutschland, auf der Zugspitze oder dem Feldberg. Damit erreicht er Hörer im Umkreis von 500 Kilometern. Von Tschechien bis nach Italien sind seine Nachrichten zu hören,” meldete die aufgescheuchte Presse in Diensten der jüdischen Organisationen. Und der Judenführer der Schweiz, der berüchtigte Jonathan Kreutner, drohte der Justiz: „Aber wie lange noch? Rassendiskriminierung ist ein Offizialdelikt. Wir gehen davon aus, dass die Thurgauer Staatsanwaltschaft gegen den Funker vorgeht.”

Doch seltsamerweise ist das derzeit nicht der Fall. Die Staatsanwaltschaft Thurgau windet sich: „Damit wir eine solche Tat strafrechtlich verfolgen, brauchen wir eine konkrete Strafanzeige, welche durch entsprechende Unterlagen belegt ist,” sagt Hans-Ruedi Graf (61), leitender Thurgauer Staatsanwalt. „Es reicht nicht, wenn uns jemand ein nicht näher bestimmtes Tondokument zukommen lässt.” Und was noch seltsamer klingt ist die offizielle Verlautbarung des Bundesamt für Kommunikation (Bakom). Die Sprecherin Silvia Canova (29) sagte: „Wir wissen, dass der ‘Fuchs’ wieder aktiv ist. Ein Verfahren ist derzeit hängig. Das Bundesamt kann den Funker wegen Widerhandlungen gegen das Fernmeldegesetz belangen – nicht aber wegen seiner rassistischen Äußerungen.”

Wir benötigen Ihre Hilfe, um finanziell durchzuhalten und danken unseren treuen Unterstützern, dass wir wirkungsvoll aufklären können
Wir nennen Hintergründe und Täter beim Namen. Wir kämpfen für Volk und Heimat.

Mit Ihrer finanziellen Unterstützung halten wir den Aufklärungskampf durch

„Der Fuchs” soll nicht zu belangen sein wegen sogenannter „Holocaust-Leugnung”, obwohl er den Holocaust als die „größte Lüge der Geschichte” in seinen Sendungen anprangert? Das gab es noch nicht. Carlo I. gab diesmal keine öffentliche Erklärung ab. Als vor drei Jahren gegen ihn ermittelt wurde, sagte er: „Ich bin ein Patriot. Die Behörden wollen mich fertigmachen.”

Für die Schweizer Justiz ist der Fall pikant. Gerard Menuhin ist Schweizer Staatsbürger, er müsste also als sehr prominenter Jude wegen seines Buches vor Gericht gezerrt werden. Doch das will sich die Schweizer Justiz offenbar nicht antun, und so sucht sie einen Fluchtweg. Denn welches Motiv sollte ein Jude haben, Adolf Hitler nicht nur als den Erlöser der Menschheit von der jüdischen Geldherrschaft zu bezeichnen, sondern ihn mit unwiderlegbaren Fakten von den widerlichsten Holocaust-Anschuldigungen freizusprechen? Gerard Menuhin ist Jude, der Sohn des Yehudi Menuhin, wie schon dargelegt. Der Name „Yehudi” heißt übersetzt „Judäer, Jude”. Wer also so eng mit dem Judentum verwurzelt ist wie der Vater von Gerard Menuhin, der kann kein „Nazi” sein, was üblicherweise den Aufklärern immer unterstellt wird, wenn sie die Wahrheit über Hitler sagen.

Und wenn Menuhin nicht vor Gericht kommt, wo er doch mit seinen Aussagen viel weiter geht als Carlo I., dann kann „der Fuchs” (Zorro) erst recht nicht gerichtlich fertiggemacht werden. Ein Dilemma für die Weltlügner. Ein Beben beginnt zu wirken, die Freiheit der Menschheit ist wieder möglich geworden.

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

13 thoughts on “Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt

 1. „utólagos engedelmükkel, de szíves figyelmébe ajánlom mindazoknak akiket e „téma érdekel, a NIF. 2010.02.15.-dátum alatt közölt cikkét.
  „zsidó holokauszt bűncselekményi védelme.

 2. szevasztok!
  Sokat gondolkodtam azon, hogy miért ez a nagy öngyilkosságot sugalló önleleplezés írások és igyekezet:
  „…Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel,…”

  Aztán rádöbbenek, hogy mindig így csinálta és most is így csinálja – olyan kényszerítő körülményt és körülményeket produkál amelynek kivitelezése során – be áldozza még fajtestvéreit is, hogy rabló hódító maffiózó bűnöző hatalmát átmentse és élősködjön tovább…Aki ismeri éterén a történelmet az éri – aki nem az majd megérti….

  Vannak örök érvényű magyar közmondásaink – egyet megmásítva – modernizálva írok:
  ” aki tud dolgozni és nem dolgozik, akár szellemi és fizikai munkával nem teremt értéket az ne is egyék!….”

  Szóval a nem értékteremtő egyedek a társadalom rákfenéje, amitől mentesíteni kell az emberiséget – az emberi társadalmakat – nemzetteket népeket! És mint ahogy írtam ezt csak az elnyomott és kizsigerelt modern rabszolgák tömegeinek globális kartellba való tömörítésével érhetjük el – EZEN DOLGOZZATOK – ez a megoldás!

  Különben ne az igazságot a valóságot írjátok mindig!
  és küzdelmünk győzelemmel fog végződni!

  tisztelettel: id. Kiss László

 3. „Különben ne az igazságot a valóságot írjátok mindig!
  Pedig a kettőnek nem szabadna különválni,” mert ami igaz,az jó is,de ami jó,az nem biztos,hogy igaz,legfeljebb csak kellemes lehet.

 4. Lemonde francia lap Kilencszáz európai történész nevét közli, akik eddig csatlakoztak az úgynevezett blois-i felhíváshoz, amely szabadságot követel a történelemnek, hogy az állam büntető eszközökkel ne avatkozzon a történelemírásba, beleértve a holokauszt kutatást. Három magyar történsz is aláírta (M.Nemzet 2008 nov.29)

  1. Kik ezek a magyar történészek?
   Esetleg az egész listát le lehetne hozni!

 5. Kedves tóth ferenc! Hidd el, de tudod mit inkább tudd – a magyar nyelvet kicsavarták – nem hiába írom sugallom felétek, aki rádöbben a magyar nyelv titkára az boldog lesz! Tudod mit írtam ezzel le?- Ebbe nem megyek bele , mert kaptam hideget meleget e téren – és nem érti sem a dr. sem a prof. előjelű nevek tulajdonosai sem sokan – az id. azok közül már sokan! Szóval az igen a nem a szép és csúnya a jó és rossz – az ál és hamis – a boldog és boldogtalan – stb. aki megérti az már tud és hiszi a láthatatlant! Mert az erő az őre mind ennek!
  Erre bizonyíték Teller Ede aki megértette és tudós lett – sajnos a rossz oldalon? Ez sem biztos, mert a hidrogénatom, olyan elrettentő erő ami visszatartja a balga pusztító erőt a teljes önpusztítástól – REMÉLEM!
  szer – e – tettel! vagy e szer etet – mert az él a fizika világában amit táplálsz – a láthatatlan világban is az a való, amit az erő az első mozgató mozgat! Hihetetlen de örök és semmi!

  tisztelettel:
  id. Kiss László

 6. Tisztelt Kiss László Úr!
  Köszönöm az észrevételt és az érvelést.

 7. Az aláírók nem akarják, hogy „kisebbségi szervezetek” fogják be őket saját fogatukba, és nem akarják, hogy a jövőben „korlátozzák őket tudományos munkájukban”. A „történelem szabadságát” követelik. Úgy tűnik, az állami történészek most áldozati szerepben kívánnak tetszelegni, akiket kényszerítettek cselekedeteikre, mindenekelőtt Németországban. Európa igazságüldöző rezsimjeit frontális támadás érte. Újabb léket kapott a Holotanic A Blois-i történészkonferencia mottója: “Ha a történelemről nem szabad vitatkozni, és abban nem szabad kételkedni, akkor az nem történelmi tény, hanem dogma lesz, amely a mitológia birodalmába tartozik.” 2008. október második hetében történészkonferenciát tartottak a franciaországi Blois városában. A tény, hogy a konferenciát semmiféle médiaérdeklődés nem kísérte, nem sok jót jelent a holokauszt-mítosznak. Pedig a rendezvényt a neves franciaországi zsidó, Jack Lang szervezte, korábban művelődési miniszter, jelenleg Blois polgármestere. Nos, ha a hivatalos történetírás kiválóságainak találkozójáról a sajtó szinte semmit nem tudósít, aligha tárhattak föl újabb holokauszt-bizonyítékokat, hiszen ebben az esetben a nap 24 órájában erről tudósítottak volna a TV-társaságok. Ami azonban kiszivárgott a tanácskozásról, az figyelemreméltó. A jelenlévő állami történészek felhívást fogalmaztak meg és írtak alá az EU-államok kormányai felé. Az aláírók nem akarják, hogy „kisebbségi szervezetek” (vajon melyikre gondolhattak?) fogják be őket saját fogatukba, és nem akarják, hogy a jövőben „korlátozzák őket tudományos munkájukban”. A „történelem szabadságát” követelik. A neves történész, Pierre Nora évek óta érzékeli, hogy úgy a törvények, mint az egyes szervezetek által megtett feljelentések (pl. bizonyos könyvek ellen) gátolják a szakma munkáját. A „történelem szabadságát” követelni, és mindezt neves zsidók szájából hallani, ez az üldözött és sokszor bebörtönzött holokauszt-revizionisták rehabilitálásának követelését jelenti. Bedobták volna a törülközőt a jelenkor történészei a feltartóztathatatlan igazság előtt? Ilyen felhívást mindenesetre még nem jelentettek meg a világháború utáni történészek. Európa igazságüldöző rezsimjeit frontális támadás érte. Timothy Garton Ash brit történész állítólag az emberiség megvetése gennyes gócának nevezte Németországot. Hogy ez valóban így történt-e, jelenleg nem tudjuk ellenőrizni. Mindenesetre a neves udvari történész azért panaszkodott, hogy őrá és kollégáira szájkosarat tesznek, és hogy egyfajta „emlékezet-rendőrségként” használják őket. Ő is aláírta a Blois-i felhívást, és emellett a Guardian október 16-i számában megjelent írásában megismétli felhívását minden kormány felé, hagyják meg a történészeknek a szabad vitát, és ne használják őket „emlékezet-rendőrségként”. Erről a Die Welt c. német napilap október 20-án tudósított. A holokauszt haszonélvezői most kétségbeesetten próbálják menteni a menthetőt, és azzal érvelnek, hogy a felhívással nem az előírt hivatalos holokauszt-verziót kritizálták a történészek. A felhívás szövegében valóban nem szerepel a holokauszt szó. De hogy a történelem szabadságának követelésével valójában a leláncolt holokauszt-igazságról beszélnek, abból is kiderül, hogy Pierre Nora történész cenzúráról és „retrospektív moralizálásról” beszél. És akinek még ez sem elég világos, annak sokkoló kijózanodást jelenthet az utalás Brigitte Zypries német üldözésügyi (igazságügyi) miniszterre, akit élesen bírált a tanácskozás, hiszen ő volt az, aki egyenesen három évig terjedő, uniós szintű börtönbüntetéssel kívánta szankcionálni a „holokauszt trivializálását”. E kívánságát európai kollégái visszautasították. Felmerül a kérdés, miért lázadnak hirtelen az állami történészek? Miért támadják megbízóikat? Miért szervezte a találkozót és a felhívást Jack Lang, egy prominens zsidó? Miért írták alá a felhívást további híres zsidó személyek? Ezen lehet töprengeni, de a tény, hogy a Holo(ti)tanic süllyed, tény marad, és ezt mindenki, aki gondolkozik, tudja. A szabad történelemírás üldözői a holo-gőzhajó süllyedését késleltethetik, amennyiben teljes iramban működtetik a szivattyúkat (azaz üldözik a szabad kutatókat), de immáron meg nem akadályozhatják. Irán volt az első ország, amely a holokausztot hazugságnak nevezte, és új impulzust adott a történelemkutatásnak. Egyéb országok ugyancsak teret fognak engedni a szabad kutatásnak, mindenekelőtt Oroszország, amely taktikai támogatást nyújtott Iránnak a holokaumu elleni támadásban. Csak idő kérdése, hogy Oroszországban is hivatalosan tűz alá vegyék a zsidó történet-mesélést. A felvilágosító kampány első lépése 2008. szeptember 12-én és 13-án megtörtént, amikor is bemutattak egy 9/11-kritikus filmet a „Post Scriptum” nevű ismert orosz TV-műsorban, ráadásul a legnézettebb időpontban. Úgy tűnik, az állami történészek most áldozati szerepben kívánnak tetszelegni, akiket kényszerítettek cselekedeteikre, mindenekelőtt Németországban. Amiben részben igazuk is van. Az alábbiakban szó szerint idézzük a felhívás egy részét: A történelem nem lehet az aktualitások rabszolgája, és nem állhat a konkurenciaharcban álló emlékezések diktátuma alatt sem. Egy szabad államban nincs joga egyetlen politikai tekintélynek sem a történelmi igazság definiálásához és a történész szabadságának korlátozásához büntetéssel való fenyegetéssel. Felhívunk minden történészt, egyesítsék erőiket saját országaikban, és építsenek föl a mienkéhez hasonló struktúrákat. Írja alá mindenki haladéktalanul a felhívást, hogy meggátoljuk a történelmi emlékezés jogi szabályozására vonatkozó terveket. Felhívjuk a felelős politikusokat – akik a kollektív emlékezést erőltetik – tudatosítsák magukban, hogy nem járható út, hogy állami törvénykezés döntsön a múltra vonatkozó igazságok kérdésében. Az ilyen törvénykezésnek ugyanis súlyos következményei lesznek a történészek és az egész intellektuális szabadság számára. Egy demokráciában a történelem szabadsága mindenki szabadságát jelenti. Die Welt, 2008.10.20. A „Blois-i felhívást” többek között aláírták: Aleida és Jan Assmann (Konstanz/Heidelberg) Elie Barnavi (Tel Aviv) Luigi Cajani (Rom) Hélè Carrère d’Encausse (Paris) Etienne François (Berlin) Timothy Garton Ash (Oxford) Carlo Ginzburg (Bologna) José Gotovitch (Brüssel) Eric Hobsbawm (London) Jacques Le Goff (Paris) Karol Modzelewski (Warschau) Jean Puissant (Brüssel) Sergio Romano (Mailand) Rafael Valls Montes (Valencia) Henri Wesseling (Den Haag) Heinrich August Winkler (Berlin) Guy Zelis (Louvain) Források: http://www.fr-online.de/ http://de.altermedia.info/ http://globalfire.tv/nj/ Megjegyzésünk: Természetesen a magyar sajtó, úgy a jobb-, mint a baloldali, mélyen hallgat az eseményről. Kíváncsian várjuk továbbá, Karsai László magyarországi zsidó holokauszt-történész aláírja-e a felhívást, miután Tel-Aviv-i és európai fajtársai ezt megtették. Spectato
  Forrás: https://kuruc.info/r/6/30247/

  1. A bemásolt cikk 2008-ból való. Mi történt azóta ezen a területen? Semmi! Most adták le a német Gerhard Itten, holokauszt-tagadó-közember elítélésének hírét ezen a portálon. Egy ilyen történészi összefogásra, aláírásokra és petíciókra, meg egyéb alulról jövő kezdeményezésekre felülről szarik rá a regnáló cionista zsidóság.

  2. T. tóth ferenc, most mellé nyúltál mert nem lássátok érezitek, pedig kellene – bűnöző zsidó trükk módszer . így fogja ki a szelet a vitorlából! Kifogta 2008-ba? Ki! Mert lásd mostanáig vesztegelt a hajó és lám valóban börtönre ítélték a német urat! És amiröl meg nem is tudunk esetek vannak!
   tisztelettel:
   id, Kiss László

 8. T.futurist1!
  „a tízezer mérföldes út is, egy lépéssel kezdődik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük