2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mire vagy kire szavazhat egy keresztény, és mire vagy kire nem?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az utolsó időket éljük, és látszik, hogy alakul a világ. A liberális eszmékkel – az úgynevezett demokratikus országokban – nagyon intenzív a terjeszkedés. Ez a demokrácia és liberalizmus már nem azonos azzal, ami pár éve még jellemzője volt. Most az idegen nemzetek, népek betelepítése, és a nemzetállamok szétverése jellemzi. Erőszakosan terjesztik a perverziót, meleg mozgalmak és perverz szexmozgalmak támogatói lettek. Az emberek létszámának a csökkentését tűzték zászlajukra, és olyan galád módon, hogy támogatják az abortuszt.

Üldözik és próbálják szétverni, elhallgattatni a kereszténységet. Vagyis minden eszközt bevetnek; ami eddig számukra fontos volt, ma már szétverendő. A baloldali pártok szintén mindent elkövetnek, hogy megfeleljenek a világ vezetői divatigényeinek, és felkarolták ezeket a torz, emberiség elleni nézeteket.

Napjainkban a pártok vagy a romboló ideológiákat támogatják, vagy ha nem, akkor pedig elnyomják, kizsákmányolják a népet. De mindent a kapzsiság és a pénz vezérel. Számukra a szavazók csak arra jók, hogy őket hatalomra juttassák, és utána már nem is tesznek értük semmit. Persze, itt a blogon arról is szó van egy másik cikkben, hogy mi a kötelessége egy pártnak a néppel szemben, a Biblia alapján.

 Abortusz:

Nos, egy keresztény nem támogathat olyan pártot, amelyiknek az abortusz természetes és azt nem ellenzi. Ugyanis ez Isten szemében már gyilkosság, és a gyilkosságot nem támogathatjuk.

Gendermozgalom:

Nem támogathatjuk a gender mozgalmat, ahol Isten akaratával ellentétben összemossák a nemeket. Isten férfiúvá és asszonnyá teremtette az embert. Nincs szabad választási lehetőség, és nincs semmi joga az embernek, hogy ezt megválassza. Annál is inkább, hogy egy keresztény tudja, hogy ez az ördög találmánya, és nem Isten tervezte ezt így. Vagyis az olyan pártot, amelyik ezt a mozgalmat elfogadja, mi nem támogathatjuk.

Meleg mozgalmak:

Nem támogathatjuk a meleg lobbit, nem támogathatjuk azokat a pártokat, amelyek a buziktól, leszbikusoktól, stb. nem határolódnak el határozottan. Isten már a Sodoma és Gomora pusztulásánál is bebizonyította, hogy ez számára is undorító, perverz, sátáni cselekedet. Vagyis olyan pártra sem adhatjuk le a voksunkat, melyek ezekkel a perverz, természetellenes cselekedetekkel egyetértenek.

Keresztényüldözés:

Nem támogathatjuk azokat a pártokat, amelyeknek a kereszténységgel bajuk van, és ahol tudják, szapulják és üldözik a kereszténységet. Ha hatalomra jutnának, azonnal bebizonyítanák, hogy a kereszténységet minden eszközzel akadályoznák és üldöznék. Az olyan párt, melyik akadályozni vagy gátolni akarja az emberek megmentését, hogy akármilyen eszközzel, módon bizonyságot tegyünk, vagy akadályozná a felekezetek összegyülekezésének a jogát, azt mi keresztények nem támogathatjuk.

Menekült kérdés vagy újkori honfoglalás:

Ketté választanám a menekültet és az újkori honfoglalót, vagy még ehhez hozzátenném a muszlim hitterjesztőt.

A Biblia egyértelműen beszél arról, hogy a jövevényekkel, hogyan kell bánni. Arra is egyértelmű utalás van, hogy a jövevénynek kell befogadni a befogadó ország kultúráját és hitét. Nem erőltetheti rá a saját hitét, kultúráját a befogadó ország lakosaira.

Vagyis aki nem fogadja el ezeket a feltételeket, az bizony elutasítható, sőt ha már befogadták, és utána viselkedik úgy ezekkel szemben, akkor őreá is a helyi törvények vonatkoznak, és az alapján elítélhető vagy kiutasítható.

Persze aki tömegesen, bandában, az ország zöldhatárán jön át, az nem nevezhető menekültnek se. Aki szándékosan papírok nélkül vagy hamis papírokkal jön, az nem menekült, hanem rossz szándékú betolakodó. Aki pénzért jön be az országba, az sem tekinthető menekültnek, hanem sokkal inkább egy rossz vagy rejtett szándékú betelepülőnek.

A muszlimok terjeszkedése inkább nevezhető újkori honfoglalásnak vagy hitterjesztő akciónak. Azt nem szabad elfelejteni, hogy a muszlimok hite szerint az egész világ Allah tulajdona, vagyis ők jogosan jönnek ide, hiszen az egész földet el kell foglalniuk. Három módon van erre lehetőségük. Megtévesztéssel, megfélemlítéssel és harcokkal. Az első változatban hamis módon hazugsággal települnek egy földrészre, és békét színlelnek, majd elveszik az ott lakó leányokat, és azok gyermekeit már muszlimként nevelik. A második a megfélemlítés, amikor is félelmet keltenek az őslakosokban, erőszakkal vagy terrorista akciókkal. A harmadik, amit már sok esetben bizonyítottak. Persze a muszlimok ezt tagadják, de ők egy kafirnak – vagyis nem muszlimnak (eredeti jelentése: „igazság elfedője, Allah irgalmának elhárítója”, azaz gyaur, ellenség) – szabadon hazudhatnak, ezt a Korán jó megoldásnak tartja. A LIBERÁLISOK EZT EL IS HISZIK NEKIK (vagy önös érdekből elfogadják). A muszlimok nem ismerik, és nem tisztelik, elutasítják a demokráciát.

Vagyis olyan pártra, amelyik a muszlimokat támogatja – akár pénzért, akár csak hallgatólagosan vagy aktívan -, nem szavazhat egy keresztény. Sőt olyan pártra sem, amelyik nem határolódik el, hanem elfogadhatónak tartja a muszlim hitet. Hiszen ott nincs szétválasztva a politika és a vallás.

Izrael:

Egy keresztény nem támogathatja azokat a pártokat, melyek Oroszországgal kívánják megerősíteni a kapcsolatukat és nem Izraellel. Ugyanis Izraelt áldani az országunk áldását is jelenti, viszont az oroszok nem a keresztényekkel való toleranciáról híresek. Ez nem jelenti azt, hogy minden zsidót isteníteni kell. Nem, köztük is vannak gonoszak, kapzsik, stb. De egy népet egyes embereiért elutasítani nem lehetséges. Vagyis Izraelnek joga van ahhoz a földrészhez, és soha nem vágyott másnak a hazájára, csak arra, hogy ősei földjén élhessen. Isten ígérte meg nekik, hogy újra azon a földön gyűjti össze őket, és ez valósul meg a szemünk előtt.

Nos, az Izrael ellenes törekvéseket jó szívvel nem támogathatja egy keresztény.

A kereszténynek alapjaiban a Bibliai mércét követőnek kell lenni. Minden döntésében meghatározónak kell lenni a Bibliai iránynak. Nem dönthet érzelmi alapon, hanem figyelembe kell venni, hogy miről, mit mond a Biblia.

  1. Timóteus 3:12 :

„De mindazokat, akik kegyesen akarnak élni Krisztus Jézusban, szintén üldözni fogják.”

Írta: Hoffy Chandris

Javította: Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!