KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mikor lesz végre Németországban is a hatalmas pénz átutalás Izraelbe választási téma?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Óriási hírt közlünk az alábbiakban. Érdemes megfigyelni az amerikai alelnököt, amint kerülgeti a zsidó kormányfőt és könyörög nekik: Fogadjátok el, hogy nem tudunk többé ekkora összegeket ajándékozni nektek a hadi kiadásaitokra. Legyetek kevésbé mohóak! A vazallus hangját a gazdájához véljük felfedezni Biden könyörgésében !!!

++++++++++++++++++++++++++++

Joe Biden alelnök az izraeli kormány amerikai látogatása alkalmával egy memorandummal futkosott utánuk! Megmondta Netanjahunak, hogy nagy hiba lenne a következő elnökre várni. Biden Jeruzsálemben is ott szorongatta a memorandumot a kezében és kijelentette, hogy az amerikai védelmi kiadások fele Izraelbe megy és Amerikának mind nehezebb a zsidó követeléseket kielégíteni.

Azt tanácsolta a zsidóknak, hogy írják alá, hogy a Nyilvánosságnak ne kelljen megkérdeznie, hogy miért nem fektetik be ezeket a pénzeket például az omladozó amerikai egészségügybe.

Kérlek Bibi, írd alá végre!
Kérlek Bibi, írd alá végre!

++++++++++++++++++++++++++++

NIF: Feltűnő az is, hogy Biden a következő amerikai elnökkel is ijesztgeti őket. Tudjuk mindannyian, hogy nem Hillary Clintonra gondolt, hanem Trumpra! Ez a burkolt fenyegetés hajtó erő lehet Trump lekapcsolása irányába! Van egy olyan érzésünk, hogy  nem létezik olyan sátáni eszköz, amelyet a közeljövőben ne vetnének be Trump ellen! Kíváncsiak vagyunk, hogy hallunk-e még erről a memorandumról!!!

Zsidók egymás között! Egyik Amerikát képviseli, míg a másik Izraelt. És mindketten a közös ügyet, a cionizmust!!! Bibi: Fizetni fogtok ezután is!!!
Zsidók egymás között! Egyik Amerikát képviseli, míg a másik Izraelt. És mindketten a közös ügyet, a cionizmust!!!
Bibi: Fizetni fogtok ezután is!!!

Érdekes még a német üdvrivalgást is megfigyelni: alig várják, hogy ezt a hatalmas érvágást, ami Németországból nem vér, hanem Euró formájában kiáramlik Izraelbe, elzárják. Ahelyett, hogy ezt a témát felvetnék inkább antiszemitizmus elleni konferenciát szerveznek. Hétfőn március 13.-án, 2016-ban Berlinben megkezdődött az antiszemitizmus konferencia, ahol 40 országból 100 képviselő jött össze tanácskozni.  (A hír Evelyn Hecht-Galinski politikus oldaláról származik). A német nemzeti portálokon nem találtunk semmilyen híradást a tanácskozás eredményeiről. Nem is csodálkozunk! Közben a múlt héten, az antiszemitizmus elleni konferenciával párhuzamosan erőteljesen zajlott a „Cold Response” NATO hadgyakorlat Norvégiában. Az elrettentő csapást gyakorolták Oroszország ellen. B52-es nehéz bombázókról „atombombákat” dobtak le !

Forrás: svájci vágatlanok; fordította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Mikor lesz végre Németországban is a hatalmas pénz átutalás Izraelbe választási téma?

 1. Szeretném tudni a hozzászólók véleményét!
  Vajon miért ad usrael pénzt izraelnek?
  Vajon miért ad merkel önköltségi áron (valójában szerintem ajándékba) tengeralattjárót a zsidóknak?
  H.B.

 2. Amerikat a zsido PT teljesen maga alà gyürte.
  A németeknél is megvan a zsido PT, de még nem jutottak oda, mint az amcsik. Viszont van egy teljhatalmu kancellàrjuk, aki a zsido PT prominens tagja.Magyarorszagon is hasonlo helyzet van, de rosszabb, mint Németben. A franciaknal is ue. a helyzet és Angliaban is. A többi orszagot nem ismerem annyira belülröl. Svajciak ügyelnek magukra a legjkobban, habàr itt is kinyirtak a goj nemzeti bank elnököt és van helyette màs: Jordan!
  Az osztrak sogornal is szomoru a helyzet. Ott is Fayman az elnök (Fayman jiddisül Finomember).és Haidert kinyirtak!

  1. KÖTELEZŐEN TERJESZTENDŐ A FENTI INFORMÁCIÓ!!!
   H.B.
   * Goldwin Smith az Oxford Egyetem történelem tanára, 1881. októberében:
   “Fajunkat emberiség-feletti ténynek tekintjük. Végső célunk nem a más népfajokkal való egyesülés, hanem a felettük való hódító győzelem.”

 3. T. H.B !
  „vajon miért ad usrael pénzt israelnek?
  Nagyon jó a kérdés !
  Hogyan tud egy kevés lélekszámú hitványság ekkora nyomással bírni a világ nagyobbik hányadára? Amerika évi több mint öt milliárd dollárral támogatja ezt a képtelenséget. És a MAGYAROK? Közben szemet huny az emberiség ellen elkövetett merényleteire,sőt még ajnározzák is őket,akár csak „nálunk ! Bálványként imádják ezt a fertőt!! Valami nagyon nem frankó! Tudhatnak valamit,amitől káoszba süllyedhet a világ,ezzel zsarolhatják a nagy hatalmakat, amiért azok képesek MINDENT eltűrni a pofátlanságukért !! Mert az ember(?) annyira nem lehet aljas patkány,hogy csak a pénzért nézi el nekik ezt a sok mocskosságot,amit emberek milliói ellen elkövetnek. Oda dobva történelmet,kultúrát,erkölcsöt,tudást, és minden mást, ami értéket jelent az EMBERNEK .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük