KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

2020. 02. 15.: NJSZ jótékonysági est

Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ)? Erre a kérdésre válaszol egy három és fél perces filmben a KARC FM rádió Paláver c. műsorában tett hazafias megnyilatkozásairól ismert és népszerű üzletasszony, Balogh Zsuzsa, a nemzeti jogvédelem elkötelezett támogatója és dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Tarthatatlan helyzet, hogy míg a bevándorláspárti liberális jogvédők hatalmas költségvetésből szervezik nemzetellenes aknamunkájukat (Helsinki Bizottság közel évi ötszáz millióból, a TASZ több mint évi kétszáz millióból), addig a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Nemzeti Jogvédő Alapítvány együtt csak alig évi kb. másfél-kétmillió forint bevételt tud a nemzeti jogvédő küzdelmeire fordítani. Itt az ideje, hogy önzetlen hazafiak és az egyre gyarapodó nemzeti tőke végre igazából támogassák a nemzeti jogvédelmet !

Támogatási adatok.

A végén a beszélgetőtársak közösen hívják meg a nemzeti jogvédelem hazafias és szolidáris támogatóit a Nemzeti Jogvédő Szolgálat forrásainak növelése érdekében rendezett farsangi jótékonysági estre. (részletek).

Helyszín: Szent Margit Gimnázium – díszterem (Budapest, XI. kerület Villányi út 5-7.)

Időpont: 2020. február 15. szombat, 19 órától

Program:

filmvetítés-zene-tánc-szórakozás, értékes tombolanyeremények és összetartozást erősítő együttlét (A zenét a MADARAK együttes biztosítja). A rendezvényen felszólalnak a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Alapítvány vezetői, képviselői (dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás és mások) és partnerei, támogatói. A részvétel támogatáshoz és regisztrációhoz kötött.

A beszélgetésben felvillantásra kerülnek a nemzeti jogvédők főbb műveleti területei:

–        a 2002-2010 közötti balliberális, nemzetellenes kormányok hatalmi önkénye (a leghírhedtebb a 2006 őszi rendőrterror) üldözöttjeinek védelme, áldozatainak jogi képviselete, jogi küzdelem az igazságtételért, a gyurcsányi rezsim által kreált Budaházy-Hunnia büntetőper vádlottjainak védelme,

–        az elcsatolt sorban és jogfosztottságban élő magyarok jogvédelme, önrendelkezési harcainak jogi támogatása,

Ez is érdekelheti:  Irán megtámadta Izraelt, kétszáz drónt és rakétákat lőttek ki (videó)

–         és ami manapság a legtöbb kihívást adja: a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok külföldi és hazai jogi pergőtüze elleni nemzeti jogvédő küzdelem.  Ennek keretében többek között képviseljük a LGBTQ mozgalom erőszakos térfoglalása ellen küzdő normalitáspárti aktivistákat és az szexuális deviánsok támadásának jogsértettjeit (Budaházy Edda, dr. Téglásy Imre), indítunk kollektív személyiségi pereket a magyar nemzet méltóságát sértő balliberális közéleti és sajtógyalázkodások elkövetői ellen a „TÉGY A MAGYARGYŰLÖLET !” akció keretében és védjük azon hazafiakat, akik a sorosista, patriofób-liberális álcivil hálózatok ellen lépnek fel.

Minderről részletesen szóltunk a tavaly november 9-én tartott, „Patrióta jogvédelem vs. liberális jogvédelem” c. NJSZ konferencián.

A globalista patriofóbok (hazájukat szeretőket gyűlölők) nemzetellenes támadásai elleni állami, civil és jogvédő eszközökről szól dr. Gaudi-Nagy Tamás nemrég megjelent „Nemzeti jogvédelem” c. könyv.

Bővebben a nemzeti jogvédők munkásságáról a www. njsz.hu oldalon és a „Jogvédők a nemzeti szolgálatában” című letölthető kötetben olvashatnak.

SZJA 1 % felajánlásokat köszönettel fogadunk! Nemzeti Jogvédő Szolgálat adószáma: 19334684-1-05

Mi soha nem adjuk fel s nem engedünk a magyarok jogaiból !

Várjuk minden jóérzésű, cselekvős hazafiság útját járó magunkfajta honfitársunk támogatását és részvételét !

Nemzeti Jogvédő Szolgálat

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Miért szorul hazafias támogatásra a Nemzeti Jogvédő Szolgálat?

  1. Na végre! Nem kell szerénykedni, ez a bál nemes gesztus, de állandó pártfogókat is lehet szervezni felhívással, elvégre nem rossz helyre megy a pénz. Sőt!
    (Miután nem tudok részt venni a bálon, szerény összeggel a bankszámlájukat növelem.)

  2. Ezek a dolgok ., támogatások és guruló pénzek a háttérben zajlanak , legalábbis nekünk polgároknak nemigen van tudomásunk róla .. Ami a Helsinki bizottságot illeti azt viszont sokan tudjuk , hogy egy magyarellenes és gyűlölet osztó társaság .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük