KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amikor felvettek a szegedi egyetemre, szegény Édesapám azt kérte tőlem, hogy ne veszítsem el a józan paraszti eszemet. Tanuljam meg inkább a valóban elemző és valóban tudományos gondolkodást is mellé, s ne álljak be a naplopók közé! Talán sikerült a kéréseit teljesítenem, s ma elégedetten néz le rám a mennyországból. Ha nem tenném közzé dr Nagy Levente írását, akkor az elemző gondolkodást tagadnám meg, s ha nem javítanék bele egy helyen kék színnel, akkor a józan paraszti eszemet veszítettem volna el. Kérem a kedves olvasókat, tegyenek hasonló módon. Olvassák el, s ha cáfolni, vagy megerősíteni akarnak belőle bármit, akkor ne legyenek restek, hanem tegyék meg!

BG

Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?

Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon. Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak elfeledtetni egy nagyon-nagyon fontos tényt; 1914-ben, tehát kereken 100 éve tört ki az I.Világháború!

Minden, ismétlem minden cionista összeesküvés felszínre kerülne ennek kapcsán! De a figyelmet el kell terelni erről az egészről…

Rá lehetne kérdezni, Linder Béla, a puccsista zsidókormány hadügyminisztere hogy mondhatta a háború legfontosabb időszakában, hogy „Nem kell hadsereg többé. Soha többé katonát látni nem akarok. Fegyvert többé szolgálaton kívül nem viselünk, sem tisztek, sem legénység”. Ezután hetekig lőtték minden fronton a Linder Béla által tétlenségre kárhoztatott magyar hadsereget – rengeteg katona halt meg értelmetlenül.

Lehetne elemezni, Demecser mellett a Székely hadosztály, hogy tette le a fegyvert, miközben keletről a Magyarországra beözönlő román csapatok, nyugatról a zsidók által vezetett Kun-Kohn Béla Vörös hadserege támadta hátba… Magyarországon, magyar csapatokat, zsidók támadtak hátba… Hogy kapta meg Erdélyt és a Partiumot Románia 1920-ban Trianonban, amikor még 1918. május 7.-én a Bukaresti béke alapján békét kötött és kiszállt a háborúból?

-Hoppá! Erről miért nem tanulunk az iskolában? Kinek az érdeke ez a nagy hallgatás?

Majd 2014-ben minden héten bemutatják a Sorstalanság című valamit, amiben a Nobel díjas zseni azt mutatja be a sok idiótának, amint 14 évesen haláltáborból haláltáborba jut és bár 14-éves, mégsem gázosítják el sehol – mint azt a „dokumentumok” belénk sulykolják… Ekkora logikai ellentmondásra Irodalmi Nobel díjat adni és etetni az embereket, több, mint hiba!

Olaszországban 2014 egyébként emlékév lesz, amiben méltósággal emlékeznek többek között a magyar katonák bajtársiasságáról. Értetlenkedve fogják Magyarországot figyelni az olaszok, miért nem szállítják haza a több ezernyi, mai napig a Dobordó környéki templomok kriptáiban, bezsákolva heverő magyar hős holttestét. Akkor idehaza arról fog mindenki beszélni, Anna Frank hogyan nyomkodta a pattanásait, mielőtt a csúnya, gonosz nácik elvitték a lágerbe!

(Arról szintén nem beszélhetünk, hogy a kicsi Anna Frank a naplója golyóstollal íródott, amit akkor még fel sem találtak! Meg Anna Frank apukája összeveszett egy íróval, mert nem tudtak megegyezni a sikerkönyv tiszteletdíján! A vitát New Yorkba a bíróság döntötte el, de ez olyan kellemetlen tény, mert hát akkor ki is írta a könyvet?)

Senki nem fogja megkérdezni a legfontosabbat; a magyarok 1918. november 2.-án megkötötték Magyarország ezeréves határait garantáló békeszerződést az olasz Diaz főparancsnokkal…

Erre Károlyi Mihály a zsidókkal villámgyorsan kiutazott Belgrádba és 1918. november 8.-án Magyarországra nézve új, katasztrofális békét kötött, Franchet D. Esperay tábornokkal. A francia tábornok sorba állítja a küldöttséget, végigmegy előttük és legelső, – azóta legendás és sokatmondóvá vált – szavai ezek hozzájuk „Maguk zsidók? Maguk is mindannyian zsidók?”.

– Kinek állt ez érdekében? Miért kötöttek a Patkányköztársaság zsidajai új békét a már meglevő helyett?

Azért nem lehet Tormay Ceciléről utcát elnevezni, mert a majdnem irodalmi Nobel díjas a „Bujdosó könyv” című könyvében pontosan dokumentálta ezt az időszakot. Ha mindezt megtárgyalnánk, feldolgoznánk akkor robbanna a bomba; TRIANON!!!

Nos, akkor hogyan volt az, hogy az I Világháború ÖSSZES FRONTJA a történelmi Magyarország, ezeréves határán kívül volt és mégis elvették e területünk kétharmadát… Aztán az I. Világháború 1914-től 1918-ig tartott, de csak két év múlva, 1920. június 4.-én kötötték meg a Trianoni békediktátumot! Mi történt ez alatt a két év alatt?

Ezek érdekes kérdések lennének.

Nekünk mindig csak a lelkiismeret furdalás, vesztes csaták, a szégyen jut?! A magyarokat összeugrasztották a kettős állampolgárság miatt 2004. december 5.-én. Ez a szégyen napja. De arról mikor beszélünk, hogy a magyar hadsereg 1916. december 6.-án elfoglalta Bukarestet, Románia fővárosát??

Ehelyett kötelező jelleggel elkezdik majd 2014-ben Auschwitzba kiszállítani a magyarokat. Már előre látom a botrányokat, a Facebookos bejegyzéseket…Hogy volt ez a nagy nagy holokamu? Mikor elindultunk, a magyar lexikonok, régi tankönyvek 4 millió áldozatról szóltak…Mire kiértünk, 1,5 millió lett belőle… (Ám közben vannak olyanok szép számmal, akik a 6-os számhoz görcsösen ragaszkodva, ma is 6 millió áldozatról beszélnek rezzenéstelen arccal. Úgy, ahogy a 2006-os szemkilövéseket tagadta le egy „filozófusnő” nyugaton, akinek leginkább a magyarság mocskolása a fő passziója.

Szörnyű dolog a gyűlöletkeltés, a számháború az áldozatok kapcsán, de én sajnálom a zsidóság tisztességeseit, hogy nem veszik észre milyen erők kerítették hatalmukba őket, s mennyire káros nem szembenézni az „antiszemitizmus” gerjesztőivel, a rezzenéstelenül hazudozókkal, s nem felismerni, hogy kiknek az érdeke a kis zsidók félelemben tartása.)

Láttátok a gázkamrát az „Arbeit macht frei” felirattal szemben? Ebben a rozoga, üvegezett, befelé nyíló, hátul ajtó nélküli helyiségben ölték meg cyklon-B gázzal az emberek millióit? De hát ez fizikai képtelenség!!

Szóval, aki sokat hazudik, egy idő múlva orra esik a hazugságai tömegében… Már nem tud olyan döntést hozni, amiből ne származna baja.

Úgy látom, lassan hátradőlhetek a székben és már csak mosolyogva figyelem a világ eseményeit…

Közben elmondhatom magamról, meg néhány értelmesen gondolkodó embertársamról… azért vannak időszakok, amikor nem is rossz oktalan állatnak, akarom mondani GOJnak lenni….

Nos, érdekes lesz ez a 2014-es év, a megemlékezések, évfordulók tekintetében!

dr. Nagy Levente
Kunhegyes

Betyárvilág

Nemzeti InternetFigyelő

9 thoughts on “Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?

 1. es akkor meg arrol nem beszeltunk, hogy 500 eve, 1514-ben volt a Dozsa Gyorgy vezette paraszthaboru, aminek leverese utan garantalt volt a kesobb bekovetkezett Mohacsi-vesz. terheit a mai napig a hatan hordja a nemzetunk, egyre ujabb es ujabb igakat huzva. …masokert…

  v.e.

 2. Minél több emberhez el kell juttatni ezt a cikket! Minden betűje igaz!
  kató rudi

  1. A zsidók megkapták Palesztínát s mi, magyarok, elveszítetteünk hazánkból azt ami a létünket, életünket adta, ma pedig otvagyunk,hogy ami maradt azt is elveszítjük … Palesztínáert.
   Mindíg mondtam, ha valakiknak köszönhetjük a két háborút, azok nem másak mint a kiválogatott népnek.
   A szomrú az, hogy 100 év után még mindíg vannak agymosottak!

   Corvinus

 3. Lehetséges, hogy Anna Frankéknál a Dél-Amerikába menet közben megpihent Bíró László József adhatta kölcsön hétpecsétes titok alatt az akkor még ismeretlen golyóstollat, amiből odaát akart meggazdagodni, nem itt, a Terézvárosban. Hogy aztán kinek a találmánya volt, nem lehet tudni, de Bíró meggazdagodott…
  A másik: a jövő évi nem kért megemlékezés előtt jó lenne, ha mind többen elolvasnák a napokban elhunyt Erich Priebke utolsó vele készült interjút.
  Egyébként remek írás, gratulálok!
  Anna

 4. Minden ünnepünket,sajnos..pl.március 15-én robbantottak gyorsan forradalmat a „hálós gyilkosok”,mert Karácsony nem Jézus Urunk születés napja.Ezt a zsidók tudják,eredetileg a Szentlélek eljövetelének az emlékünnepe volt,Jézus ezért megy fel Jeruzsálembe a templomszentelés ünnepére a Nagytemplomba,ahol is Salamon tornácában/csarnokában/jár.Az itt felemlített Salamon nem a sosem volt király,hanem a Szent Sólyom megnevezése,nálunk magyaroknál kerecsen sólyom.A valódi dátum megismerhető,lévén,.hogy Jézus a Halak jegyében történő eljövetelének próféciája.Haloványan még az egyház is emlékezik,-ha valaki megnézi a katolikus naptárt,abban benne van március 15-e.Kristóf neve hirdeti:Krisztust hordozó napról van szó.A zsidók ügynökgárdájuk révén erre a napra időzítették és robbantották ki nálunk a forradalmat/minden szakrális rend felforgatásában élen voltak/.Jelenleg az általuk szított állapotokat tiszteljük,nemzeti ünnep gyanánt,messze feledve a nagyságrendekkel lényegesen fontosabb Jézus emlékezést.
  1920-ban a lengyel-szovjet háborúban agyonlőttek Pidulski lengyel marsall parancsára 6000 hadifogoly vörös katonát.-Szevasztopol elfoglalása után a németek kivégezték az életben maradt védősereg tagjait.-
  A szövetségesek a háború után éhhalállal öltek meg egymillió német katonát.
  A nyugati fronton zsidó szabadcsapatok büntetlenséget élvezve halomra mészárolták bestiális módon legyilkolták a fiatal,szinte gyerek SS katonákat.A legyilkoltak száma több mint 50 ezer..
  Az USA hadserege a csendes óceáni hadműveletek során legkevesebb 300 ezer japán hadifoglyot végzett ki.
  Churcill utasítására a háború végén Drezdát felperzselték.A városban katonai objektum,hadiüzem nem volt.A halottak száma 560 ezer többségük gyermek és nő.A világ legnagyobb tömeggyilkossága volt.
  Hirosima és Nagaszaki.Civil lakosok százezrei haltak meg,égtek el percek alatt.
  Az iraki háborúban az USA egymillió embert gyilkolt meg.Többségük gyermek és nő
  Sorolhatnánk még tovább is.Azok,akik ezekhez a bűnesetekhez asszisztáltak,sőt,elkövették,megkapták a béke Nobel Díjat.
  Ma ugyanilyen háború folyik.A háttérben megbújó háttérhatalom pszichológiai hadviselést folytat az emberiség ellen.Ebből él.Ebből élt
  Sárga szemeit felénk fordította 1789-től,és azóta rajtunk pihenteti ..kritikus helyzetbe jutottunk.Az a probléma,hogy nem látjuk az ellenséget…már nem.., régen még felismertük.
  Köszönöm a türelmet.Gondor4

  1. Hála Istennek, a józan paraszti eszét megtartotta cikk írója, ahogy azt Édesanyja kérte tőle. Ilyen eszet ha adott volna az Úr gyurcsányéknak, meg szarháziéknak, sokat lépett volna előre a magyar nemzet.
   Egyébként a holokausztot jól felfújták, Hitler nem is nyugszik nyugodtan, Eichmann is sértve érzi magát ott lenn, mert annyi áldozatot nem tudhat magáénak.
   A Nóbeldíjas zseni író személye pedig a Nóbel-díj megszégyenítése.
   Izéúr.

  2. Mindazokat a háborús bûnöket amiket a gyôztes szövetségesek követtek el, a németek nyakába varták.

   Corvinus

 5. 1. Személy szerint semmiféle felelősséget nem érzek a hetven évvel ezelőtt történtekkel kapcsolatban, mert sem én sem semelyik felmenőm nem ölt meg egyetlen zsidót sem a vallása vagy etnikai hovatartozása miatt! 2. Nem érzem szükségét hogy közpénzből bármiféle megemlékezést tartsanak a zsidóság 70 évvel ezelőtti deportálása kapcsán. 3. Megemlíteném hogy a háborút elszenvedő országok emberveszteségének elenyésző hányadát teszik ki a zsidó vallású-identitású-rasszú(?) egyének.  4. A holokausztnak nevezett folyamatban deportált, illetve az ezek közül elhalálozott magyar állampolgárságú egyénekből eredő veszteség nem állítható szembe a trianoni békediktátum okozta területi és emberveszteséggel főleg nem írhatja azt felül! 5. Elutasítok minden olyan törekvést amely a magyarság jelenlegi tagjainak bűnösségét és kárpótlási kötelezettségét próbálja bizonygatni a 70 évvel ezelőtti események kapcsán, tekintve hogy sem a megcsonkított, sem a történelmi Magyarország területén NEM MŰKÖDTEK HALÁLTÁBOROK még a holokauszt legnagyobb önjelölt szakértői szerint sem!

  Jc Denton

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 6. Az Igazság a világháborúkról és a valódi okokról:
  http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE Benjamin Harrison Freedman (NY,1890-1984) kongresszusi beszéde

  Jc Denton

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: