KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Mi is történt valójában Pásztorral? (vágatlan videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gaudi02Mint tudjuk 2014. május 6-án a Kossuth-téri tüntetésen Pásztor Istvánt, a VMSZ elnökét leköpték. Az inzultusra Pásztor reagálni feljelentés formájában nem akart. Nem úgy az ügyészség, mely felbujtóként vádat emel Dr. Gaudi-Nagy Tamás jogvédő ellen, aki a tüntetést szervezte.

Aki a magyarországi viszonyokat ismeri, pontosan tudja, hogy Gaudi-Nagy Tamás a magyarság mellett kiálló élharcosként és a hatalom számára kényelmetlen igazságok kimondásáért egyre kellemetlenebb a hatalomban lévő politikai erők számára. Már korábban megírtuk itt a NIF-en, hogy a hatalom mindent el fog követni azért, hogy Gaudit elhallgattassa, illetve jogvédő munkájában ellehetetlenítse. Jó ürügyül szolgált erre nekik éppen ez az esemény. Az általános magyarországi médiahelyzetet jól tükrözi, hogy az akkor történteket mind a kormány által kézivezérelt sajtó – elektronikus és írott – , mind a a ballibsi is egyformán igyekezett beállítani a többségében ezekből a híradásokból tájékozódóknak.

Most itt egy vágatlan videó arról, hogyan is történt valójában az ominózus köpködés, amelynek felbujtója az V. és XIII. Kerületi Ügyészség szerint Gaudi-Nagy Tamás volt.

[youtube=http://youtu.be/rvzb7TdLyVQ]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Mi is történt valójában Pásztorral? (vágatlan videó)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük