KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi Hazánk: fordulat kell a kormányzat gazdaságfelfogásában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gyökeres fordulatot sürgetett a kormányzati gazdaságfelfogásban csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Lantos János, a Mi Hazánk Mozgalom munkaügyi kabinetjének vezetője.

A politikus arról beszélt: a Gallup évtizedek óta készített nemzetközi felmérésének legfrissebb adatai szerint Magyarországon „az emberek nyolcvan százaléka gyakorlatilag utálja a munkahelyét, ” 44 százalék jelentős stresszforrásnak tekintik azt, és csak a válaszadók egyötöde nyilatkozott úgy, hogy „nagyjából kényelmesen meg tud élni a fizetéséből”. Szerinte mindez egyenes utat jelent a mentálisan és fizikailag is rossz állapotú társadalom felé.

A probléma legmélyebb gyökere ott van, hogy a kormány a globális kapitalizmus kiszolgálója, ez az ideológia pedig rideg, lelketlen és kizárólag profitközpontú – hangsúlyozta Lantos János.

Hozzátette, pátja a globális kapitalista személettel szemben egy organikus, valóban munkaalapú társadalmat szeretne megvalósítani, amelyben a munkának becsülete van, ahol tevékenységükben örömüket lelkik az emberek, és ahol erkölcsileg és anyagilag is megbecsülik a magyar dolgozókat.

 

Kiemelt Képen: Lantos János (Mi Hazánk)

2 thoughts on “Mi Hazánk: fordulat kell a kormányzat gazdaságfelfogásában

  1. Kedves Lantos János, ezek szép szavak, talán igazak is. Mégis, hogy gondolod végrehajtani a felsoroltakat?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: