KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Menczer Tamás: Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor, tudta, hogy át kell menni a baloldalra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra, és át is ment – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Menczer Tamás szerint Magyar Péter politikai szerepvállalását régen előkészítették, az egyesületét már 2023-ban bejegyezték. A Varga Juditot érintő rendőrségi jegyzőkönyvről szólva kiemelte, „az iszonyatos magánéleti fenyegetéseken és történéseken kívül” az is benne van, hogy Magyar Péter azt mondta: ez lesz az évszázad válása és meg fogja buktatni a kormányt.

A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott, hogy boldog házasságban él, de ő is veszett már össze a feleségével. „A feleségem akkor elmondta, hogy mi a baja velem, de azt, hogy a kormányt meg akarja buktatni, azt sose mondta. Tehát ennek az embernek ez volt a rég dédelgetett vágya, célja, hogy politikai pályára lépjen” – jelentette ki Menczer Tamás.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter mindent arra használt fel, hogy a saját politikai pályáját előkészítse. Ezt a célt szolgálta a korábban bejegyeztetett egyesület, valamint a magánéleti terror, fenyegetés, zsarolás is – vélekedett.

Menczer Tamás szerint Magyar Péterben az emberek pontosan felismerik Márki-Zay Pétert. „Tehát én azt látom, hogy egységesek, erősek, motiváltak és mindannyian el fogunk menni, aztán győzünk, ahogy szoktunk” – tette hozzá.

 

Kiemelt kép: MTI / Bruzák Noémi

Ez is érdekelheti:  Bajban Macron, a franciák többségét nem érdekli az ukrajnai háború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük