KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Ez is érdekelheti:  Czeglédi Andrea: Új bolsevizmus – Magyar Péter és az új Tanácsköztársaság

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter „baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa”, „pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”.

„Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is” – tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, „az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés”. „A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is” – jegyezte meg.

Ez is érdekelheti:  Nyílt levél Magyar Petinek a tüntetés okán

Hozzátette: „a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták”. „Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el” – fogalmazott.

Menczer Tamás kiemelte: „meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes”.

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, „vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk”.

Menczer Tamás azt kérte, „küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága”, és hozzátette: „ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk”.

 

Kiemelt kép: Vermes Tibor/Demokrata, archív

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa

 1. A MÁSIK OLDAL AKKOR A RUBEL JOBBOLDAAL?MINDEN FELCSERÉLŐDÖTT. AZT HISZEM EZ IRÁNYITOTT AKARATTAL BIR ,MINDKÉT OLDALNÁL.IGY SENKI NEM TUDJA MERRE AZ ARRA.UGYES. NA VAJON KIK KÉPESEK ERRE?

  1. Akárki lesz uralmon, már mint politikus Magyarország maradékában a háborúba való részvételt nem az határozza meg, ha nem a nemzetközi politika sodra, mert még soha nem zajlott le úgy háború, hogy részese nem lettünk volna, ennek egyszerű oka a földrajzi elhelyezkedésünk ütköző zónában vagyunk… igen volt amikor akartuk de volt amikor nem és még is azzá váltunk!
   És olvassátok el ezek után az érveit :
   Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa
   2024.04.07. stb.

   1. Akkor, ezek szerint, feltartott kézzel menjünk Amerika, Brüsszel Oroszország elleni háborújába? Felvonulási terepként, az újabb ágyútöltelékek utánpótlási forrásaként?

    1. …egyszer az életben álljunk már a győztesek oldalára, ha már elkerülhetetlen ha kirobban!! Nem tudom érti e Csikós úr? Ha megkérdené melyik az, azt válaszolnám nem tudom, de viszont az tudom az orosz mindig elfenekelte azt aki megtámadta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük