KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Megtámadták Eric Zemmour francia jobboldali politikust (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy csoport tüntető tojással dobálta meg és szidalmazta szombaton Eric Zemmour francia jobboldali politikust Korzika szigetén tett kampányútja alatt – közölte a helyi rendőrség. Zemmour – aki pártja, a Reconquete (Visszahódítás) elnökjelöltje volt a 2022-es francia elnökválasztáson – a korzikai Ajaccióban kampányolt a júniusi európai választások előtt, amikor a rendőrségi közlés szerint körülbelül 15 ember bántó szavakkal becsmérelni kezdte, majd vizet locsoltak és tojásokat dobáltak feléje, egy nő pedig megpróbálta meglökni.

A Corse-Matin korzikai napilap közzétett egy videófelvételt, amelyen éppen az látszik, mintha Zemmour ütne meg egy nőt. A politikus környezetének egyik tagja azt mondta, hogy Zemmour reakciója önvédelmi reflex volt. A nő a háta mögé ment, ő pedig nem tudta, ki az, tojás vagy akár kés is lehetett volna nála – magyarázta.

Nicolas Septe ajaccói ügyész azt mondta az AFP-nek, hogy nyomozást indítottak az ügyben. Zemmour az incidens után rohamrendőrök kíséretében folytatta kampánysétáját a városban. A felmérések szerint a Reconquete párt népszerűsége jelenleg öt és hat százalék között van – írta az AFP.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Eric Zemmour / Fotó: Sputnik

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor miniszterelnök reagálása a szlovák miniszterelnököt ért támadásra

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük