KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megtámadtak egy birkáit legeltető hajhú-bihari gazdát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Független Kisgazdapárt információja szerint március 27-én egy kigyúrt figura terepjárójával belehajtott egy birkáit legeltető gazda nyájába úgy, hogy három jószágot elgázolt. Két állat kimúlt a gázolás következtében. A gépkocsi vezetője ezt követően kiszállt az autójából, fenyegetően, támadólag lépett fel a juhásszal szemben, aki 60 éves kora ellenére megfutamította a nála jóval fiatalabb és erősebb embert.

Mavranyi Zsigmond, aki megfutamította támadóját

Az FKgP sajtóirodája a mai napra bővebb információt igért az esetről, amiről mi is beszámolunk.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  SILK: Hogyan reagálnak az ukrán állampolgárok Zelenszkij hatalombitorlására? (18+)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

12 thoughts on “Megtámadtak egy birkáit legeltető hajhú-bihari gazdát

 1. Örülök, hogy van még ember ebben az országban, aki nem hagyja magát megfélemlíteni! Isten tartsa meg ezt a magyar embert sokáig jó erőben, egészségben! Legyen áldás az életén!

 2. Garázdaság, károkozás valamint vétlen személyt fenyegető magatartás miatt kártérítésre és rácsos szerkezetű helyiségben letöltendő huzamo-sabb ideig tartó „tárolásra” kell ítélni az elkövetőt, gépkocsi vezetői jogosítványát pedig azonnal elkobozni (visszavonni), újabb vuzsgára kötelezni,, továbbá terepjáróját egy úthengerrel kisimittatni..
  Tisztelettel:
  Prof. Dr. Bokor Imre.

  1. Tisztelt Bokor úr! Egy jogállamban valószínű ez lenne a támadó „jövője”, sajnos M.o. ma nem jogállam. A támadás jellegéből következtethetően én egy jogosítvány nélkül vezető, kigyúrt kisebbségi elkövetőt tippelek, akit már a rendőrségi fogdából bocsánatkérések sorozata után kiengednek..
   (Halkan kérdezem:látott Ön már kisebbségi „tanulóvezetőt” oktatóautóban? Én még nem, pedig sok évtizedet leéltem.)

  2. Dr. Bokor professzor Urral teljes mértékben egyet értek. Remélem, hogy a gazdák most összefognak mert létkérdés a birka a szürkemarha és a mangalica fennmaradása.

 3. Bizonyára valamelyik földrablónak a sarja, akik a földalapu támogatásért ,mindent megtesznek a gazdák tönkretételében. szégyen, hogy ezt a kormány támogassa! Nade mit lehet ezektől elvárni!! Inkább dögöljenek éhen szerencsétlen jószágok,tegyéktönkre a kis gazdákat. Ez az igazi HUNGARIKUM!!! Igaz fazekas ÚR!!!

 4. Amit a „tanár Úr mond az egyik megoldás, vállalja át az állam a bosszú szerepét. Egyik bűncselekményből, kettőt csinálni.Elrettenteni mindenkit a hasonló cselekedetektől. A mai ” lehetőségek híján ez marad. Mi változik ettől ? Egyáltalán nemáll érdekemben a védelem szerepében tetszelegni, de a „farkasokat is megilleti. A bűncselekményt már nem lehet meg nem történté tenni ! De mitől van ennyi erőszak az országban, világban,hiszen ennyi jogász,bíró, ügyvéd, foglár,soha nem volt,és mégis egyre több. Akkor valami mégsem jó. Hogyan juthat el valaki idáig? Ez senkit nem érdekel. Meg kell büntetni,egybehangzóan ez a vélemény. A „bűn helyes értelmezése, letévedt a helyes útról. Vajon miért, és hol voltak akkor a szülők, tanárok, nagybácsik. A tettes is áldozat, és most nem csak erről az esetről beszélek, éppen azoké, akik majd ítélkeznek felette, a hatalom, szülők,tanárok, rokonok. Nem csak büntetni kellene, hanem tanítani, nevelni,amikor még fogékonyak erre a fiatalok. Ebben lenne szerepük azoknak, akik ma ” példát mutatnak az arra fogékonyoknak, hogyan „kell lopni, csalni, hazudni, „elérni valamit. Az állam, a hatalom,a legjobb példa ma erre. Nincs min csodálkozni. Nem az elrettentés lenne a lényeges, hanem a saját életvitellel való példa mutatása, olyan embereknek, akik életükkel, munkásságukkal követendő lehet az ifjúságnak. Ez hiányzik! A szülőktől, tanároktól, bíróktól, és a hatalom gyakorlásában résztvevők részéről egyaránt. Egyáltalán nem értek egyet az egyén tettével, csupán engedtessék meg elgondolkozni egy cseppet,ezen is . TF

  1. …. ha egy kicsit mélyebben gondolkodunk akkor ez az igazság.
   H.B.

 5. Nekem mi a véleményem? Az, hogy valódi magyar nyilakat kell felszerelkezni és még időben megakadályozni, egy feltuningolt nyíllal az autót elhárítani lángörvényben, hogy a gyilkolászását meg előzzük a BIRKÁK KÖZÖTT!

  MA MÉG A KÜZDELEM A TÜRELEM NÁLAM: id. Kiss László

 6. Elnézést kérek! A fenti beírásom az eset mélyebb ismerete nélkül íródott. Azóta utánaolvastam, tudom, súlyos milliókról van szó, amihez munka nélkül jutnak az érdekkörbe tartozók. Ez persze nem zárja ki azt, hogy a szegény, nyomorgó, terepjárós a cigánysághoz tartozik, mentalitása alapján mindenképpen! Gratulálok a GAZDÁNAK! Ha a „hatalom” ellenünk dolgozik, akkor meg kell védeni magunkat! Nem lehetünk birkák nyájban, mert még a bőrünket is lenyúzzák!

 7. Kedves Lívia,nem milliókról van szó, csányi, nyerges, 5,9 milliárd támogatást vett fel, és még az arcuk sem pirult bele. Szép volt „viktor !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük