KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Egyesült Államok és az Európai Unió 2014-ben nacionalista ukrán csapatokat mozgósított Lvivből.

Ezek között voltak neonácik is – mondta Scott Ritter, aki hírszerző tisztként dolgozott az amerikai haditengerészetnél és 1991 és 1998 között az ENSZ fegyverellenőreként tevékenykedett. Ezek az ukrán neonácik a náci kollaboráns Stephan Bandera és mozgalmát tisztelik, aki a második világháború idején az ukrán nacionalista mozgalom egyik vezetője volt. Elfoglalták a kijevi Majdan teret és erőszakkal eltávolították Ukrajna demokratikusan megválasztott elnökét. Ezután gyakorlatilag átvették a hatalmat – magyarázta Ritter.

Amikor Porosenko, Zelenszkij elődje 2014-ben és 2015-ben Németországgal és Franciaországgal tárgyalt a minszki megállapodásokról, kész volt Donyeck és Luhanszk autonóm területekké nyilvánítására. A neonácik azt mondták, hogy megölik, ha ezt megteszi – mondta Ritter. Aztán Zelenszkij került hatalomra. Amikor a részben neonácikból álló Azov zászlóaljnak megparancsolta, hogy tegyék le a fegyvert, de azok kinevetették. Azt mondta: „Én vagyok Ukrajna elnöke”, mire azt mondták: „Fogd be a szád, vagy kapsz egyet a fejedre”. Azt is mondták neki, hogy felakasztják, ha aláírja a megállapodást – mondta a volt hírszerző tiszt.

„Ennyi hatalmuk van” – hangsúlyozta Ritter, hozzátéve, hogy ezeket az embereket le kellett volna tartóztatni vagy le kellett volna lőni. „Ehelyett beolvasztották őket a hadseregbe. Most a neonácik mindenütt ott vannak”.

A legnagyobb szégyen az, hogy brit, amerikai és kanadai csapatok mentek Ukrajnába, hogy kiképezzék ezt a hadsereget és megtanulják a NATO-taktikákat. A fotókon az Azov zászlóalj kiképzése látható. „Nácikat képeztünk ki” – mondta. Ritter az interjúban arra is rámutat, hogy Irakkal ellentétben Ukrajna rendelkezik tömegpusztító fegyverekkel.

Az „Ukrajna-24″ csatornán az egyik alkalmazott élő adás közben a kamera elé tartott egy rendszerkritikus feliratot azzal a felhívással, hogy Zelenszkij kapituláljon, hagyja abba a drogozást és inkább térjen vissza a színpadra!”. A mainstream média természetesen mélyen hallgat az esetről.

Ramzan Kadirov videója Mariupol megtisztításáról

Nézd meg, honnan lövöldöznek a nácik!

Ez is érdekelheti:  Meglepő jövőképet jósol a New York Times Trump visszatérésének esetére: Orbán Viktor főszerepben

Az emberek megkönnyebbülten sírnak, mert az ukrán nácik terrorja véget ért‼️

Riccardo Bosi egy speciális ausztrál katonai alakulat volt parancsnoka mondja Ukrajnáról.
„Ukrajna évek óta a globalisták központja… A CIA 70 éve tevékeny Ukrajnában.”„Ukrajna a háttérhatalom (deep state) központja. A kígyó feje, amit most Putyin levág.“

Itt van egy BBC-videó, amely az ukrajnai NAZI-problémát dokumentálja 2017-ben. Rengeteg bizonyíték mutat arra, hogy a NATO felfegyverzett és kiképzett neonáci zászlóalj van Ukrajnában. Az Azov zászlóalj semlegesítése és nácitlanítása.

Eredeti cikk: Napi Téma 

Kapcsolódó:

Az ukránok háborús bűnei: Tömegsírokat tárnak fel az oroszok Donbaszban – a Nyugat mindent elhallgat vagy bagatellizál

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük