KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megsemmisítő vereséget jósol Ukrajnának a The American Conservative című lap

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna valószínűleg nem fogja elkerülni a megsemmisítő vereséget az USA és szövetségesei támogatása ellenére sem – írta Ted Galen Carpenter a The American Conservative című lapban megjelent cikkében.

„Volodimir Zelenszkij kormányának és nyugati barátainak meg kell ragadniuk a lehetőséget a konfliktus lezárását célzó eredményes tárgyalásokra, és garantálniuk kell Ukrajna semleges státuszát, hogy az ország végül ne szenvedjen megsemmisítő vereséget” – írta.

Az újságíró hangsúlyozta, hogy továbbra sem valószínű az a forgatókönyv, amelyben Kijevnek sikerülne elkerülnie a vereséget. Véleménye szerint a konfliktus valószínűleg el fog húzódni.

A nyugati blokkban kezd kialakulni a megosztottság az Ukrajnának nyújtott feltétel nélküli támogatással kapcsolatban – tette hozzá Carpenter.

„Az orosz parancsnokok képzettségi szintjének jelentős növekedése a harctéren és a Kijevnek nyújtott nyugati katonai támogatás csökkenése végső soron Ukrajna győzelmi reményeinek elszállásához fog vezetni”

– vonta le a következtetést a szerző.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Joe Biden amerikai elnök 2022. december 21-én, a Fehér Házban, Washingtonban köszönti Volodimir Zelenszkijt, Ukrajna elnökét. © Drew Angerer/Getty Images

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: