KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Megroppant az Orbán-rendszer, ’56-tal leckéztetnének minket a litvánok 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Olyan országok oktatnak ki minket, amelyek a Szovjetunió részeként vettek részt a magyar szabadságharc eltiprásában

Sem az ukránoknak, sem a litvánoknak nincs alapjuk arra, hogy kioktassanak minket – mondta Jeszenszky Zsolt a Politikai Hobbista című műsorban a Pesti TV-n.

Történt ugyanis, hogy a Nemzeti Színházban most zajló MITEM nemzetközi színházfesztiválon litván színészek az előadásuk alatt magyar nyelven üzentek a közönségnek. Magyarország külpolitikáját bírálták előadásukban, amolyan nagyon modern művészi felfogásban.

 

Ami a Free SZFE mozgalomnak fejkörzéssel, vonaglással és visítozással anno nem sikerült, az a méltán világhírű litván színészeknek most végre igen: megroppant az Orbán-rendszer. A Nemzeti Színházban rendezett nemzetközi fesztiválon olyan performanszt toltak le, úgy kioktatták Magyarországot az ukrán-orosz háborútól való távolságtartásunk miatt, hogy csak úgy pislákoltunk. OK, önmaguk hatása alá került zenebohócok a saját közegükben veregetik egymás vállát, ásítás, lapozás, lépünk tovább…
De a dolog nem ennyire vicces. Az ukránok után most a litvánok is 56-tal akarnak minket leckéztetni. Olyan országok tehát, akiknek a katonái 56-ban, a Szovjetunió részeként maguk is ültek a tankokban, maguk is részt vettek a magyar szabadságharc eltiprásában. Sem az ukránoknak, sem a litvánoknak semmilyen létjogosultsága nincs minket kioktatni. Elég erőteljesen fogalmazott ezzel kapcsolatban a Hobbista a műsorblokk végén, érdemes végignézni…
  • írja a Pesti Srácok.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter fenyegetőzik: Nem leszünk békések a Hősök terén

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük