KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megérkeztek az Ukrajnának szánt amerikai tankok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Összesen 31 Abrams tankot ígért a Zelenszkij rezsimnek az USA, ezeket le is szállították, de még eltelik valamennyi idő, mire kiekerülnek a frontra.

Mind a harmincegy darab Abrams harckocsit megkapta Kijev – jelentette be szerdán Martin O’Donnell, az amerikai hadsereg európai és afrikai képviselője. Mint a Kárpát.in.ua megírta, az Egyesült Államok lőszert és pótalkatrészeket is szállított a csomag részeként. Ezenkívül visszatért Ukrajnába az a katonai személyzet, akik harckocsi kiképzésen vettek részt az amerikai egységekkel együtt Németországban.

Eleget tettünk a megállapodás ránk eső részének – hangoztatta Martin O’Donnell. Ettől a pillanattól kezdve Kijevnek kell meghatároznia, hogy mikor és hol fogja használni ezt a potenciált, de az Abrams tank páncélozott jármű, de nem csodaszer – húzta alá a képviselő. Martin O’Donnell hozzátette, eltarthat egy ideig, amíg az Abrams bevetésre kerül a csatatéren.

Ami sokkal biztosabb, hogy jelenleg nincs tervben semmiféle folytatás, ugyanis az Egyesült Államok szenátusa szeptemberben nem hagyta jóvá Ukrajna segélyezésének folytatását.

MH

Ez is érdekelheti:  Az elmúlt évtizedek legnagyobb korrupciós botránya bontakozik ki a fővárosi számlagyár ügyében

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük