VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev Kínában: így fogadta Hszi Csin-ping kínai elnök Oroszország korábbi elnökét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke, a Biztonsági Tanács jelenlegi alelnöke szerdán találkozott Hszi Csin-ping kínai elnökkel Pekingben tett látogatása során.

Medvegyev hivatala közölte, hogy Hszivel való találkozása során személyes üzenetet adott át Vlagyimir Putyin orosz elnöktől – írja az orosz média. Az üzenet baráti üdvözletet és jókívánságokat tartalmaz Hszinek, aki arra kérte vendégét, hogy válaszát közvetlenül adja át az orosz vezetőnek.

Medvegyev a találkozó jellegéről szóló rövid nyilatkozatában elmondta, hogy kínai házigazdájával többek között a párton belüli együttműködésről tárgyaltak. Xi-t októberben választották meg újra a Kínai Kommunista Párt főtitkárának. Medvegyev az Oroszországot kormányzó Egységes Oroszország pártot vezeti.

A két tisztviselő tárgyalt Kína és Oroszország kétoldalú kapcsolatairól, valamint a nemzetközi ügyekről, köztük az ukrajnai válságról is – tette hozzá Medvegyev, aki a beszélgetést „nagyon hasznosnak” nevezte.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: