KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: az ellenséges országoknak nincs bátorságuk elismerni, hogy a szankciók kudarcot vallottak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij medvegygyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegramon reagált a hírre, hogy már az IMF is gazdasági növekedést jósol Oroszországban az idei évre.

Az ellenséges országoknak soha nincs bátorságuk beismerni, hogy a “pokoli” szankcióik csúfos kudarcot vallottak. Nem működnek – írta.

Az ipari termékek és fogyasztási cikkek túlnyomó többségét saját, orosz gyártmányúakra cseréltük, a hiányzó termékeket pedig ázsiai márkákra. Működik a párhuzamos import is, amelyből ugyanazokat a nyugati márkákat kapjuk, és a tulajdonosaik nem kapnak érte semmit. Tehát ugyanaz a helyzet, mint mindig: az amerikaiak pénzt keresnek a megalázott Európán. A szétzúzott Európa szenved és pénzt veszít. Ugyanakkor még az IMF is növekedést jósol Oroszországban az idei évre – írta Medvegyev.

Már csak a szellemi tulajdonuk felhasználására vonatkozó szabályok elfogadása van hátra – jegyezte meg.

Engedélyek és jogdíjfizetés nélkül. Többek között ez lesz a mi megtorló szankciónk a tulajdonjogaikat illetően. A filmektől az ipari szoftverekig mindenre. Köszönet egyébként azoknak is, akik különböző programokat dolgoztak ki drága szellemi termékeik licencmentes felhasználására. Röviden, kalózkodnak személyes használatra… írta egy gúnyos mosolygós szmájlival zárva a bejegyzését.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Nem kellett sokat várni: Magyar Péter bejelentette, hogy beül az Európai Parlamentbe

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük